واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: دومین مسابقه ایدهپردازی و برنامهنویسی ابزارهای هوشمند با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعی از متخصصان علوم کامپیوتری و فناوری اطلاعات، سرمایه گذاران بخش خصوصی، دانشجویان و دانش آموختگان این رشته در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با معرفی برندگان این دوره به کار خود پایان داد.
دومین مسابقه ایدهپردازی و برنامهنویسی ابزارهای هوشمند با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعی از متخصصان علوم کامپیوتری و فناوری اطلاعات، سرمایه گذاران بخش خصوصی، دانشجویان و دانش آموختگان این رشته در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با معرفی برندگان این دوره به کار خود پایان داد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، در این دوره از مسابقات از میان ۵۶۰ اثر ارسالی به دبیرخانه مسابقات امسال تعداد ۱۷۶ ایده و اپلیکیشن به مرحله داوری راه یافتند و نفرات اول تا سوم بخشهای رقابتی پنجگانه معرفی شدند.
بر اساس رای هیات داوران، در بخش برنامههای کاربردی رتبههای اول تا سوم به ترتیب به نرم افزار "کوک یار سنتور" کار پویا و پیام احمد وند، "دزدگیر و ضد سرقت گوشی کوش" کار علیرضا جعفری خانقاه و "نواک" کار احسان رزازی و آرش خانگلدی تعلق گرفت.
در بخش بازی و سرگرمی نیز اپلیکیشنهای "توپ های تنبل" اثر سعید کاملی و حسین پورثانی، "ساز سنتور آنلاین" کار سعید و مهدی راستی و "مسیر عشق" کار ایمان گلکار و شهره اسماعیلی به ترتیب جوایز اول تا سوم را کسب کردند.
هیات داوران همچنین اپلیکیشنهای "اصفهان مجازی" محمد مهدی کرمانی و سید سعید حسینی، "سرآشپز پاپیون" هانی حجت انصاری و زهرا محبی و "بچهها الفبا" احمد عطاآفرین و عمادالدین قربانی را به عنوان برندگان اول تا سوم بخش آموزشی و فرهنگی معرفی کرد.
بخش ویژه جشنواره ایران موبی کد ۲۰۱۴+ تحت عنوان "بانک، بورس و بیمه" با رای هیات داوران جایزه اول خود را به اپلیکیشن "بورسک" مهدی شجاعیان زنجانی و فرشاد محیطی، جایزه دوم را به "همیار کارت" محمدحسن کردآبادی و جایزه سوم را به "حسابدار پلاس" قیصر داور اختصاص داد.
در بخش ایدهپردازی نیز ایده "ما نویسندهایم" فاطمه حسینخانی و مهدی سجادی هزاوه، "قطره" ارسلان یار ویسی و "وت میکس" wet mix کیوان هنرمند به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به دست آوردند.
دکتر مسعود صبایی، دبیر دومین مسابقات ایده پردازی و برنامه نویسی ابزارهای هوشمند وعضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این مراسم با اشاره به اینکه اولین دوره مسابقات ایده پردازی و برنامه نویسی ابزارهای هوشمند موسوم به اندروید در اسفندماه ۹۲ برگزار و امسال محور ویژهای با موضوع "بورس، بانک و بیمه" به آن اضافه شد، افزود: سال گذشته حدود ۴۰۰ ایده و اپلیکیشن به دبیرخانه مسابقات رسید که ۷۸ اثر به مرحله داوری راه یافتند و امسال شاهد ارسال ۵۶۰ اثر بودیم که ۱۷۶ اپلیکیشن به داوری گذاشته شد و سطح کیفی این دوره نیز نسبت به دوره قبل چهار تا پنج برابر رشد یافته است.
وی با یادآوری این نکته که ایده ها و اپلیکیشنهای ارایه شده در این مسابقات به نیازهای بخشهای صنعتی خصوصی پاسخ میدهند و به حمایتهای دولتی وابسته نیستند، به تحولات عمده ایجاد شده توسط تکنولوژی در زندگی بشر امروز اشاره کرد و گفت: تغییرات فناوری امروز به حوزه کسب و کار پیوند عمیقی خورده و شرکتهایی مانند گوگل نیز که زمانی در حوزه ارایه سرویس کار میکردند اکنون به خدمات اپراتوری روی آورده و شرکت آمازون نیز در مسیر خدمات اپراتوری و پهنای باند وارد شدهاند.
دکتر صبایی تصریح کرد: در فضای رقابتی امروز، ما نیز باید با تغییر مدل کسب و کار، اشتغالزایی کرده و ضمن تولید محتوای ایرانی از این فرصت به نفع خود استفاده کنیم.
دومین دوره مسابقات ایران موبی کد ۲۰۱۴+ از روز هشتم آذرماه به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز و امروز یازدهم آذرماه با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
مرجع : خبرگزاری ايرنا
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]