تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803028128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس قوه قضاییه: در برخی از مدیران سابق برای مقابله با فساد عزمی نمی‌دیدم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رئیس قوه قضاییه: در برخی از مدیران سابق برای مقابله با فساد عزمی نمی‌دیدم
وی گفت:‌ واقعا یکی از امیدواری‌های من مسئولان و مدیرانی هستند که در حال حاضر در خدمتشان هستیم؛ چرا که در چهره‌ها و روش و منش آنها این عزم دیده می‌شود.
آفتاب: رییس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت وجود عزم در مدیران برای مقابله با فساد گفت که این عزم را در برخی از مدیران سابق نمی‌دیده است، چنانکه برخی از فسادها در کنار گوش آنها انجام می‌گرفته اما احساسی نداشتند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی طی سخنانی در جلسه شورای روسای کل دادگستری‌های سراسر کشور اظهار کرد:‌ اگر مدیران دستگاه‌ها مصمم باشند تحولات عظیمی خواهیم داشت.

وی با بیان این که برخورد با جرایم خشن برای کشور امنیت می‌آورد افزود:‌ البته همه امور نسبی هستند، اما عزم قضات شریف در برخورد با خشونت‌ها، شرارت‌ها، اعمال منافی عفت و قاچاق مواد مخدر آثار خود را در جهت ایجاد آرامش در جامعه خواهد گذشت.

وی با تاکید بر وجود عزم در مدیران برای مقابله با فساد گفت: من واقعا در برخی از مدیران سابق این عزم را نمی‌دیدم و دلیلش هم این است که برخی از فسادها در بغل گوش آن‌ها انجام می‌گرفت و هیچ احساسی نداشتند.

وی گفت:‌ واقعا یکی از امیدواری‌های من مسئولان و مدیرانی هستند که در حال حاضر در خدمتشان هستیم؛ چرا که در چهره‌ها و روش و منش آنها این عزم دیده می‌شود.

آملی ‌لاریجانی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت ایجاد تحول در دستگاه قضایی به تحول در فهم قوانین به عنوان یکی از ملزومات این امر اشاره کرد و گفت:‌ گاهی نگاه قضات نگاه زندان زدایانه است که در این صورت با همین قوانین موجود می‌توانند حبس زدایی کنند، ولی گاهی ممکن است عکس این امر اتفاق بیافتد.

وی با بیان این که نوع نگاه به قوانین در تحول دستگاه قضایی موثر است، گفت: به طور مثال راجع به قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی بحث‌های زیادی شد و ما دیدیم که نمی‌شود اصل را بر عدم اعسار گذاشت، بلکه اصل بر اعسار است و لذا ما نمی‌توانیم کسی را که مظنون است ابتدائا زندانی کنیم.

آملی‌لاریجانی افزود: ما از قوانین اهدافی را دنبال می‌کنیم. غایت قوانین عدالت است. گاهی اوقات قوانین تاثیرگذار نیستند و فکر می کنم باید به دنبال ایجاد تحول در قوانین نیز باشیم و ببینیم که چرا در برخی از زمینه ها با وجود قوانین سخت گیرانه موفق نبوده‌ایم. ما باید ببینیم قوانینی که داشته‌ایم کارآمد بوده‌اند یا نه و اگر کارآمدی ندارند در آنها بازنگری کنیم.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد:‌ برخورد با مفاسد اقتصادی حتما لازم است اما گاهی اوقات عوارضی دارد. گاهی اوقات نیز برخورد ضعیف است. مثلا یک نفر به چهار هزار تومان محکوم می‌شود که حتی به نظر من گفتن این امر، لغو است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد تحول در کل دستگاه قضایی تاکید کرد که دستگاه قضایی در راستای انجام وظایف سنگین خود نباید تسلیم فشار رسانه‌ای غرب شود.

آملی لاریجانی ادامه داد: البته در این زمینه باید توجه داشت که نگاه مردم به دستگاه قضایی نیز مهم است، یعنی اگر دستگاه قضایی مرجع تظلم خواهی است پس مردم باید به آن اعتماد داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه باید به این نوع نگاه مردم توجه داشت، گفت: گاهی برخی از دادستان‌ها و قضات ما صحبت‌هایی می‌کنند یا آرایی صادر می‌کنند که وهن دستگاه قضایی است. قاضی باید طبق قانون حکم صادر کند ولی باید به نگاه مردم و عکس‌العمل ساحت اجتماعی نیز توجه کنند.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: برخی از دوستانی که در جلسات حضور دارند از برخوردهایی که با قضات می‌شود گله داشتند و حق هم دارند، البته امیدوارم نسبت به تکریم قضات اصرار شود.

وی ادامه داد:‌ در چند سال اخیر ببینید که چه تلاش‌هایی شد تا به نحوی نسبت به قوه قضاییه و استقلال آن دست اندزای شود. همین بحث‌های اخیر راجع‌ به طرح‌ها و لوایحی که پیش آمد که یک دفعه نصف قوه قضاییه را منتزع کند از همان سنخ است. ما باید نسبت به استقلال و توانایی و اقتدار دستگاه قضایی حساسیت داشته باشیم تا بتوانیم اهداف دستگاه قضایی را اجرایی کنیم.

آملی لاریجانی تصریح کرد: گاهی قضات شریف ما از این غفلت می‌کنند که در یک نظام اسلامی با ساختار خاص خود هستند. چنانکه در جریان فتنه گاهی می‌دیدیم که اشخاصی نسبت به اینها تعلل هایی دارند که البته این امر نه از سر تعمد بلکه از سر بی‌توجهی به این بود که نظام قضایی ما نظامی در چارچوب نظام سیاسی است که البته این امر در همه‌ی دنیا همین طور است. یعنی نمی‌شود که دستگاه قضایی ما از یک ساختار سیاسی برخواسته باشد اما طوری دیگر عمل نماید. لذا بی‌توجهی به اهداف نظام خطرات و آفات خود را خواهد داشت.

وی افزود:‌ بنای نظام اسلامی فقرزدایی و رعایت مساوات است و اینها باید در قوه قضاییه متجلی باشند، یعنی به یک فقیر همانطور نگاه شود که به یک ثروتمند نگاه می‌شود.

رییس قوه قضاییه با اشاره به بحث‌های حقوق بشر گفت: جمله اول اعلامیه جهانی حقوق بشر این است که ما برای انسان کرامت قائلیم، اما انسان را تعریف نمی‌کنند. حال آن که باید پرسید بدون شناخت انسان چگونه حقوق آن را می‌شناسید؟ ما از هزار و 400 سال پیش انسان را " کریم" می‌شناختیم چون نگاه ما به انسان یک نگاهی الهی است.

آملی لاریجانی تصریح کرد: حقوق بشر را علمی کردند و دائما زیر آن علیه جمهوری اسلامی سینه می‌زنند. ما متهم به عدم رعایت حقوق بشر هستیم اما کشوری مانند آمریکا نحوه‌ کارش چگونه است؟ ببینید با سیاه پوست بیچاره‌ای که دست‌های خود را به علامت تسلیم بالا برده بود چگونه برخورد کردند.




تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن