تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804657469




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-پیامبر(ص) در دعوت به اسلام نگرش انسان به جهان را هدف قرار داد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

شریفی، مبلغ دینی: پیامبر(ص) در دعوت به اسلام نگرش انسان به جهان را هدف قرار داد حجت الاسلام احمد حسن شریفی گفت: مهمترین لایه‌های هویتی هر انسان نوع نگرش او است و پیامبر(ص) با دعوت به جمله قولوا لا اله الا الله تفلحوا تلاش داشت این نگرش را تغییر دهد.
 

به گزارش جام جم آنلاین حجت الاسلام احمد حسین شریفی مبلغ دینی در برنامه شب آسمانی گفت: معنویت در حقیقت به معنای احساس تعلق به یک امر قدسی است و همه دیدگاه ها به جز مارکسیست ها، ماتریالیست ها و پوزیتیویست ها که از دل آن ها نیز اومانیست به وجود آمده به این موضوع اعتقاد دارند. در حقیقت همه دیدگاه ها جز موارد ذکر شده به این موضوع اعتقاد دارند که نیاز به معنویت و هدایت الهی، نیازی فطری و ضروری است. وی ادامه داد: نیاز به معنویت از طریق استدلال های عقلی کاملاً اثبات شده است اما غربی ها تجربه خوبی از دین ندارند . البته به اعتقاد ما دینی که به آن ها ارائه می شد انحرافی نبود بلکه جعلی بود. این دین نمی توانست نیازهای بشر را پاسخ دهد و دلایل متعددی نیز داشت، محدودیت هایی که اربابان کلیسا ایجاد می کردند و شبهات علمی و معرفتی که توسط آن ها پاسخ داده نمی شد از جمله این دلایل بود. شریفی اظهار داشت: یکی از حرف هایی که رؤسای کلیسا مطرح می کردند این بود که ایمان می آورم چون نامعقول است مسلماً هیچ انسان عاقلی این موضوع را نمی توانست بپذیرد که به چیزی ایمان داشته باشد که ضد عقل است. عضو مؤسسه پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کرد: به یاد دارم که یکی از فیلسوفان مشهور دینی غرب به ایران سفری داشت و در این سفر نیز به مؤسسه پژوهشی امام خمینی نیز آمده بود، یکی از دوستان از ایشان پرسید که نظر شما درباره قرآن چیست و ایشان جواب داد از وقتی به ایران آمده ام علاقه مند شده ام که قرآن را مطالعه کنم، در حقیقت یک فیلسوف مشهور غرب آن هم فیلسوف دینی تا آن زمان قرآن را مطالعه نکرده بود. وی افزود: البته در حال حاضر سیل عظیم اندیشمندان به سمت اسلام گرایش پیدا می کنند. از سایت ‍ های علمی و پژوهشی آمارهایی در دست است که نشان می دهد در کل در دنیای غرب تمایل به اسلام بسیار زیاد شده است. این آمار نشان می دهد که سی سال پیش 300 تا 400 هزار نفر در آمریکا به اسلام گرایش داشتند اما اکنون آمار مسلمانان در آمریکا بیش از 6 میلیون نفر است در حقیقت جمعیت مسلمانان 20 برابر شده است و این در حالی است که جمعیت مردم، چنین افزایشی را نداشته است. احمد حسین شریفی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین لایه های هویت هر بشر و انسانی لایه نگرشی و بینشی او است در حقیقت وی هر طور که اعتقاد دارد به جهان نگاه می کند. وی اضافه کرد: پیامبر(ص) در جامعه ای مبعوث شدند که پر از نیازهای اخلاقی، اقتصادی و امنیتی بود، اما ایشان نوع نگاه و نگرش انسان ‍ ها را مورد هدف قرار داد و اولین چیزی را که مطرح کرد قولوا لا اله الا الله، تفلحوا بود، زیرا مسلماً اگر نگاه عوض شود گرایش ها و کنش ها نیز تغییر می کند. وقتی معنویت اصیل و دین حقیقی به انسان داده شود مسلماً همه نگرش های او نیز تفاوت خواهد کرد.


 








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن