تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864779215




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأمين آب زراعي و مقابله با حوادث غيرمترقبه از سوي دولت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۸:۵۲ب.ظ)
تأمين آب زراعي و مقابله با حوادث غيرمترقبه از سوي دولت با مصوبه هيأت وزيران در غالب پرداخت هاي عمراني (تمليک دارايي سرمايه اي) معادل 30 ميليارد تومان بودجه براي انجام هزينه هاي مربوط به آب زراعي و مقابله با حوادث غير مترقبه در اختيار استانداري خراسان رضوي قرار مي گيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در مصوبه هيأت وزيران براي تأمين و انتقال آب زراعي و همچنين لايروبي قنوات درسطح استان خراسان رضوي مبلغي معادل 6.8 ميليارد تومان و همچنين براي مقابله با حوادث غير مترقبه و اقدامات پيش گيرانه از حوادث در 28 شهرستان اين استان رقمي معادل 23.3 ميليارد تومان در نظر گرفته شده است که در اختيار استانداري قرار مي گيرد.
همچنين استانداري خراسان رضوي موظف شده ضمن نظارت فني و اجرايي بر پروژه هايي که ار محل اين اعتبارات تأمين مالي مي شوند به صورت سه ماهه گزارش عملکرد اعتبارات ياد شده و ميزان پيشرفت فيزيکي پروژه هاي مزبور را به معاوت و برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور گزارش دهد.
هيأت وزيران مقرر کرد مبلغ سيصد ميليارد ريال به صورت تملک دارايي سرمايه‏ اي از محل منابع ماده (10) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت و ماده (12) قانون تشکيل سازمان مديريت بحران کشور، موضوع بند (ش) ماده (224) قانون برنامه پنجم توسعه به نسبت مساوي، براي اجراي پروژه هاي تأمين، انتقال آب زراعي، لايروبي قنوات و مقابله با حوادث غيرمترقبه و اقدامات پيشگيرانه از حوادث در اختيار استانداري خراسان رضوي قرار گيرد تا برابر قوانين و مقررات مربوط هزينه شود.
طبق اين مصوبه مبلغ شصت و هشت ميليارد (000ر000ر000ر68) ريال از اعتبار مذکور در اختيار ستاد بحران استان خراسان رضوي قرار مي‌گيرد تا برابر قوانين و مقررات مربوط، صرف امور موضوع بند (ش) ماده (224) قانون برنامه پنجم توسعه با اولويت پروژه‌هاي تأمين و انتقال آب زراعي و لايروبي قنوات سازمان جهاد کشاورزي استان خراسان رضوي نمايد.
متن مصوبه هيأت دولت به شرح زير است:
1- مبلغ سيصد ميليارد (000ر000ر000ر300) ريال به صورت تملک دارايي سرمايه ‏اي از محل منابع ماده (10) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت و ماده (12) قانون تشکيل سازمان مديريت بحران کشور، موضوع بند (ش) ماده (224) قانون برنامه پنجم توسعه به نسبت مساوي، براي اجراي پروژه هاي تأمين، انتقال آب زراعي، لايروبي قنوات و مقابله با حوادث غيرمترقبه و اقدامات پيشگيرانه از حوادث به شرح جدول پيوست که تأييد شده به مهر دفتر هيأت دولت است، در اختيار استانداري خراسان رضوي قرار مي گيرد تا برابر قوانين و مقررات مربوط هزينه شود.
2- مبلغ شصت و هشت ميليارد (000ر000ر000ر68) ريال از اعتبار مذکور در اختيار ستاد بحران استان خراسان رضوي قرار مي گيرد تا برابر قوانين و مقررات مربوط، صرف امور موضوع بند (ش) ماده (224) قانون برنامه پنجم توسعه با اولويت پروژه‌هاي تأمين و انتقال آب زراعي و لايروبي قنوات سازمان جهاد کشاورزي استان خراسان رضوي نمايد.
3- استانداري خراسان رضوي موظف است ضمن نظارت فني و اجرايي، گزارش عملکرد اعتبارات ياد شده و ميزان پيشرفت فيزيکي پروژه‏هاي مربوط را در مقاطع سه ماهه به معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس‌جمهور ارسال نمايد.
اسحاق جهانگيري، معاون اول رئيس جمهور، اين مصوبه را در تاريخ 28.8.1393 براي اجرا به وزارت کشور، وزارت جهادکشاورزي، وزارت امور اقتصادي و دارايي، وزارت نيرو و معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور ابلاغ کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن