تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):اين (امام جواد(علیه الاسلام))مولودى است كه پر بركت ‏تر از او براى شيعه ما به دنيا ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834298852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از زندگی خصوصی سیاستمداران پول درنیاورید/نمایشگاه مطبوعات فرصتی برای نقد و داوری مطبوعات است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: از زندگی خصوصی سیاستمداران پول درنیاورید/نمایشگاه مطبوعات فرصتی برای نقد و داوری مطبوعات است
عضو هیات علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران می‌گوید، باید عرصه‌ی خصوصی زندگی سیاستمداران و هنرمندان توسط روزنامه‌نگاران حفظ شود و نباید مطبوعات از این موضوعات برای فروش بیشتر بهره بگیرند.
به گزارش نامه نیوز، مسعود کوثری، درباره‌ی بیستمین نمایشگاه مطبوعات اظهار کرد: همین که دوباره توانستیم نمایشگاه مطبوعات را داشته باشیم خود امری مثبت به حساب می‌آید‌، به هر حال اگر مطبوعات بازبینی‌، نقد و داوری نشوند‌، رشد نمی‌کنند و نمایشگاه مطبوعات فرصتی برای نقد و داوری مطبوعات است. در سال‌های گذشته کاستی‌هایی را در مطبوعات ایران دیدیم که نگرانی‌هایی را در میان مسئولان کشور ایجاد کرد. امیدواریم که این نمایشگاه زمینه‌ساز رفع نگرانی‌هایی باشد که مقام معظم رهبری درباره‌ی مطبوعات کشور دارند.


او افزود: از سوی دیگر حضور مردم در این نمایشگاه باعث می‌شود که نگاه صمیمانه‌تری نسبت به مطبوعات پیدا کنند و رابطه‌ی جدیدی بین مردم و مطبوعات برقرار شود. متأسفانه با آمدن رسانه‌های دیجیتال این رابطه سست شده است و مردم به متون چاپی توجهی نشان نمی‌دهند در صورتی که توجه به مطبوعات مهم است چون ممکن است سایت‌ها حاوی مطالب نادرست و شایعه‌ باشند و افکار مردم را مسموم کنند؛ در صورتی‌ که مطبوعات به عنوان یکی از ارکان‌های نظام‌های سیاسی جدید می‌توانند در خدمت ایجاد نظم اجتماعی و دوری از تنش‌ها و شایعات قرار گیرند.

او ادامه داد: بنابراین همان‌طور که گفتم تجدید این نمایشگاه خود به تنهایی حسن است. با این همه تا رسیدن به نمایشگاه مطلوب فاصله‌ی زیادی داریم‌. امیدوارم که با بازبینی این نمایشگاه توسط مردم و مسئولان، زمینه‌ی ارتقای آن فراهم شود؛ البته به نظر می‌رسد که باید جایگاه مناسبی برای نمایشگاه مطبوعات و کتاب در نظر گرفته شود. فضایی که اکنون برای برگزاری این دو نمایشگاه درنظر گرفته شده است، فضایی مقدس است که برای اقامه‌ی نماز تهیه شده است و گنجایش این جمعیت را ندارد. بهتر است که از الآن برای مکان نمایشگاه مطبوعات سرمایه‌گذاری شود که البته انجام همین اقدام نیز سه - چهار سال طول می‌کشد.

این مدرس ارتباطات همچنین اضافه کرد: یکی دیگر از مواردی که نمایشگاه مطبوعات باید به آن رسیدگی کند، این است که غرفه‌های مطبوعاتی راه‌هایی را برای برقراری ارتباط با مردم فراهم کنند. اکنون در غرفه‌های مطبوعات و خبرگزاری‌ها فقط مسئولان مورد مصاحبه قرار می‌گیرند بهتر است که مردم هم در نظر گرفته شوند‌، این نمایشگاه فقط برای مسئولان نیست بلکه برای توده‌های مردم هم هست. آنها هم باید مورد مصاحبه قرار بگیرند. باید بررسی شود که چرا آن‌ها یک مصاحبه را می‌خوانند یا نمی‌خوانند و رابطه‌ی آنها با خبرگزاری‌ها چگونه است.

کوثری تاکید کرد: به نظرم مردم در این نمایشگاه دیده نشدند،‌ باید برای مردم جوانان، نوجوانان و کودکان برنامه داشته باشیم. از سوی دیگر من فکر می‌کنم یکی از موارد دیگری که باید در سال آینده به آن توجه کرد ژورنالیسم کودکان است. ما باید در نمایشگاه بخشی را هم برای ژورنالیسم کودکان داشته باشیم و این نمایشگاه فرصت خوبی برای پرورش استعدادهاست.

او در بخشی از سخنانش درباره‌ی رعایت اخلاق حرفه‌ای در مطبوعات گفت: بحث اخلاق حرفه‌ای موضوع مهمی است‌ ولی متاسفانه علی‌رغم وجود چارچوب‌های اخلاقی که درعرف و سنت و دین ما وجود دارد، ما شاهد بی اخلاقی‌هایی در مطبوعات هستیم و این پدیده‌ی خوبی نیست. یک جامعه‌ی اسلامی باید مبتنی بر انصاف باشد و اصل راهنمایی اخلاقی برای مطبوعات انصاف است. باید انصاف داشته باشیم و رحم و مروت اسلامی که مبنای رابطه‌ی برادرانه در قرآن است، بنای ارتباطات ما باشد.


عضو هیات علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران بیان کرد: علاوه بر این مطبوعات باید ملاحظه‌ی عرصه‌ی خصوصی را بکنند و جانب احتیاط و عدالت را رعایت کنند و از حد خودشان فراتر نروند. عرصه‌ی خصوصی باید هم دربار‌ه‌ی سیاستمداران و هم درباره‌ی هنرمندان رعایت شود و نباید در مطبوعات وسیله‌ای برای فروش زیاد شود. بنابراین باید از حرکت به سمت ژورنالیسم زرد که به فضای کشور ما آسیب می‌زند، فاصله بگیریم.


کوثری در پاسخ به این سؤال که چه راه‌های برای ملزم کردن خبرگزاری‌ها و مطبوعات به رعایت اخلاق وجود دارد؟ گفت: نظام صنفی مطبوعات باید تقویت شود و حفظ قواعد اخلاقی‌ هم باید توسط صنف آموزش داده شود. این آموزش باید در قالب دوره‌های آموزشی انجام شود که یک ژورنالیست برای ورود به عرصه‌ی مطبوعات می‌گذراند. نباید ژورنالیسم افسار گسیخته باشد و افراد صرفا به صورت تجربی به آن بپردازند. آن‌ها حتما باید ملزم باشند که دوره‌های حرفه‌ای را بگذرانند.

او ادامه داد: علاوه بر این، همان طور که مقام رهبری فرمودند ملاک قانون است. اگر مطبوعات ما در چارچوب قانون حرکت کنند بهترین نظام مطبوعاتی به وجود خواهد آمد. ما به دلایل مختلف دوست نداریم قانون را رعایت کنیم ولی به گفته‌ی مقام رهبری این تبعیت از قانون است که هر کسی را در جای خود نگه می‌دارد و اجازه‌ی تعرض به دیگران و عدول از قانون و اخلاق را نمی‌دهد. باید تبعیت از قانون را به عنوان یک کنترل بیرونی و درونی در دستور کار خود قرار دهیم.



منبع: ایسنا


۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن