تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804559420




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه بانکداری الکترونیک، حذف شعب یا تغییر ماموریت؟


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: توسعه بانکداری الکترونیک می‌تواند منجر به قابلیت ارائه تمامی خدمات به‌صورت غیرحضوری و تغییر وظایف امروزی بانک‌ها به مأموریت‌های جدیدتر باشد.




توسعه بانکداری الکترونیک، حذف شعب یا تغییر ماموریت؟


 


 

توسعه بانکداری الکترونیک می‌تواند منجر به قابلیت ارائه تمامی خدمات به‌صورت غیرحضوری و تغییر وظایف امروزی بانک‌ها به مأموریت‌های جدیدتر باشد. 

به گزارش موسسه دیده بان آی تی، مهندس عبدالحمید منصوری، مدیرعامل شرکت سامانه‌های مقیاس بزرگ توسن و مدرس دوره‌های بانکداری الکترونیک، در برنامه اقتصاد فردای شبکه رادیویی اقتصاد ضمن اشاره به تاریخچه بانکداری الکترونیک در کشور، بر رشد روزافزون این سرویس در کشور و استقبال کاربران و مشتریان را از آن تأیید کرد. 

وی با بیان این‌که امروز طبق آمار ۶۰ تا ۷۰ درصد تراکنش‌های بانکی غیر شعبه‌ای شده‌اند، به نوآوری درزمینه پرداخت قبوض با درگاه تلفن همراه، اینترنت و تلفن ثابت اشاره کرد و ادامه داد: سرویس کارت به کارت کردن خدمتی ویژه و خاص مشتریان ایرانی و مختص کشور ما طراحی‌شده است و امروزه مردم از آن به‌وفور استفاده می‌کنند؛ همچنین بیش از ۴ میلیون پایانه فروشگاهی در کشور داریم که مردم پرداخت‌های مربوط به خریدوفروش‌های خود را به کمک آن انجام می‌دهند. 

در بخش دیگری از برنامه، مهندس حامد قنادپور، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک فردا به عنوان کارشناس مهمان تلفنی برنامه بود که روند پذیرش فنّاوری در ایران را بسیار فزاینده دانست و با بیان این‌که وجود جامعه بدون پول نقد و بدون شعبات، مقوله دور از ذهنی نیست و می‌تواند جزو اهداف درازمدت بانکداری الکترونیک باشد، اظهار داشت: انجام ۹۵ درصد فعالیت‌های بانکی خارج از فضای شعب و به‌صورت الکترونیکی قابل تحقق است اما حذف کامل شعبات به دلیل از دست دادن فرصت تعاملات انسانی و فرهنگی چندان مطلوب به نظر نمی‌رسد. از سوی دیگر، ما برای احراز هویت مشتری به حداقل یک بار حضور فرد به شعبه نیاز داریم و بعد بر اساس این اولین مراجعه سایر تعاملات بانکی وی شکل می‌گیرد. 

در ادامه برنامه اقتصاد فردا که با اجرای دکتر علیرضا صالحی فضایی کاملا تخصصی داشت، منصوری نیز ضمن این‌که حذف شعبات را امر معقولی دانست، چنین اظهار عقیده کرد: هرچند متوسط کل بانک‌ها حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد خدمات خود را خارج شعبه ارائه می‌دهند و این امر تاکنون تحقق‌یافته اما موضوع این است که ما بانکداری الکترونیک را در کشورمان بر اساس رویه‌های سنتی تدوین کرده‌ایم که این رویه‌ها همه‌جا جواب‌گو نیستند. مثلاً ما همچنان برای احراز هویت مشتری نیاز به مراجعه حضوری وی به شعبه داریم. لذا ما به قانونی نیاز داریم که طبق آن گستردگی فضای شعب از اندازه‌های مثلاً ۳۰۰ تا ۴۰۰ متری به اندازه‌های کمتری تعریف‌شده و همچنین ازدیاد کارمندان شعبات نیز با تغییر مأموریت‌های آن‌ها توجیه شود. درواقع باید وظایف جدیدی مانند مشاوره‌های سرمایه‌گذاری و نظایر آن برای شعبات تعریف شود. 

وی افزود: این‌که بانکداری الکترونیک بتواند تمام خدمات بانکی را به‌صورت غیرحضوری نیز ارائه دهد، بسیار خوب و امری شدنی است اما شعبات باید وجود داشته باشند، ولی با شرح وظایف جدیدتر.
در ادامه برنامه اقتصاد فردا که با موضوع نوآوری در بانکداری اجرا می شد، مدیرعامل شرکت سامانه های مقیاس بزرگ توسن با اشاره به این امر که همواره شعب بانکی در مکان‌های پرازدحام در جامعه افتتاح می‌شوند، مقوله شبکه‌های اجتماعی مجازی در کشور را با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی خاص موجود، چاقوی دو لبه‌ای خواند و گفت: بانک‌ها اکنون نیز در شبکه‌های اجتماعی حضور دارند اما این حضور باید بیشتر و گسترده‌تر شود. ازآنجایی‌که در جامعه حقیقی نیز بزهکاری و کلاه‌برداری وجود دارد، این امر نباید مانع فعالیت بانکی و جذب مشتری در فضای شبکه‌های اجتماعی شود که پر از فرصت و جمعیت است؛ البته نحوه و این‌که در کدام شبکه‌ها حضورداشته باشند باید تعارف خود را پیدا کند. 

وی ضمن مثبت خواندن نوآوری عرصه بانکداری الکترونیک در کشور و تأکید بر اهمیت و جایگاه پذیرش مدیریت ریسک در این مقوله، اظهار داشت: باید در کنار رشد کمی این خدمات به افزایش کیفیت آن نیز توجه کرد و می‌توان انتظار این را داشت که در آینده به مقولاتی چون حذف کارت از سیستم بانکی برسیم و این‌که موبایل به‌عنوان درگاه همیشگی و در دسترس، جایگاه خود را پیدا کند. همچنین استفاده از شاخص‌های ژنتیکی برای احراز هویت مشتریان و امنیت بیشتر، ایجاد اطمینان در مشتریان برای استفاده از سایر خدمات بانکداری الکترونیکی و وجود سقف تراکنش برای هر مشتری نوآوری‌هایی هستند که در آینده می‌توانیم شاهد آن‌ها باشیم. 

لازم به ذکر است، برنامه اقتصاد فردا کاری از رادیو اقتصاد است که رأس ساعت ۱۰ صبح پنج‌شنبه هر هفته با حضور کارشناسان به بررسی مسائل مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات می‌پردازد. برنامه های چند هفته آتی نیز به موضوع بانکداری الکترونیکی اختصاص خواهد داشت.

 


تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن