تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833756547
مرتضی پاشایی چرا و چگونه «پدیده» شد؟
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مرتضی پاشایی چرا و چگونه «پدیده» شد؟
یک جامعهشناس در نشست «پدیده پاشایی»، حضور انبوه مردم در مراسم خاکسپاری این هنرمند را «جزو گروه رفتاری "هیستیریک" دانست» و ابراز عقیده کرد: در این گونه رفتارهای جمعی، افراد احساس ناآرامی میکنند و این احساس آنها مسری است. در این لحظه نیاز دارند باهم باشند تا آرامش یابند.
آفتاب: نشست «تحلیل تطبیقی - جامعهشناختی پدیده "مرتضی پاشایی" ایران و جهان» با حضور دکتر بهمن اکبری، دکتر سیدجواد میری، دکتر سیدبیوک محمدی، دکتر محمدجواد ادبی با همکاری علمی و بینالمللی پژوهشگاه علوم انسانی و سازمان فرهنگ و ارتباطات، امروز دوشنبه 10 آذر ماه 93 از ساعت 10 الی 12 در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی برگزار شد.
دکتر بهمن اکبری در ابتدای این نشست، یکی از علل شکل گرفتن پدیده پاشایی را "اظهار خود دانست" و توضیح داد: برخی جوانان به این علت که جایگاه فرهنگی و اجتماعی آنها مشخص نشده است در این تجمع حضور یافتند تا پذیرفته شوند. هم چنین تجربه ای متفاوت همراه با حس رفاقت و دوستی عمیق به چشم می خورد.
وی ادامه داد: شاید هم بتوان این حضور گسترده را نوعی اعتراض به نسل قبل و قشر نخبگان و رد مرجعیت آنان دانست که دردی مشترک بین جوانان است اما درمانی برای آن پیش بینی نشده است.
دکتر بهمن اکبری در بخش دیگر نشست تحلیل جامعه شناختی «پدیده مرتضی پاشایی» با بیان این که این پدیده پیش نظامهایی داشته است، گفت: شبکه ارتباطی جوانان شکل گرفته است و در شکلگیری این پدیده از تکنولوژی استفاد شده است. تا کنون همیشه فرهنگ جلودار بوده و تکنولوژی به دنبال آن، اما در عصر جدید تکنولوژی از فرهنگ جلو افتاده است.
وی با اشاره به شکل گیری هویت موزاییکی جوانان ادامه داد: هویت افراد معمولا ثابت است، اما جوانی و نوجوانی هویت فرد دچار بحران و حالتهای گوناگون است.
این استاد دانشگاه در تحلیل پدیده پاشایی توضیح داد: این پدیده حالتی گفتمانی داشت که به واسطه آن جوانان ابراز میکردند که دیگر نیاز به گروه مرجع ندارند و خود میتوانند کنترل کننده و کنترل شونده باشند.
به گفته وی، پدیده پاشایی پدیدهای مدرن در برابر سنتگرایی افراطی است.
در ادامه نشست «دکترمحمدجواد ادبی» به ارائه تفسیری عرفانی از «پدیده پاشایی» پرداخت و گفت: در شعرهای مرتضی پاشایی نوعی الهیات پویشی وجود داشت. در این الهیات یعنی خدا کنار ماست و اگر ما رنج می کشیم او هم رنج میکشد. پاشایی در برخی اشعارش با خدا راز و نیاز میکند، پس دایره او دایره ایمان و ابزارش موسیقی است.ممکن است اشعار او از نظر فلسفی و ادبیاتی خیلی عمیق نباشد، اما چون حرف دل را میزند به دل مخاطب مینشیند.
رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با بیان این که شاید پاشایی در دوران هنری یک پدیده نبود افزود: با این حال او امروزه یک مثال است چون نیازهای دوران مدرن را در قالب موسیقی پاسخ داده است.
به گفته وی، «پاشایی» نشان داد که از موسیقی مدرن میتوان استفاده بهتری کرد و ایمان و ارتباط با خدا را به صورت فرعی و نه امری خیلی سخت مطرح کرد.
به گزارش ایسنا، همچنین «سیدبیوک محمدی» با نگاهی جامعهشناختی به «پدیده پاشایی» در ادامه این نشست پرداخت و اظهار کرد: یک طیف رفتارها فردی و سازمان نیافته و طیفی دیگر سازمان یافته و جمعی هستند که نهایتا تبدیل به حزب میشوند. دستهای از رفتارها نیز بین این دو طیف قرار میگیرند.
وی توضیح داد: بعد از حزب، جنبش مطرح میشود که حرکتی اجتماعی و هدف آن یا ایجاد تغییر اجتماعی و یا جلوگیری از بروز برخی تغییرات اجتماعی است.همچنین جنبش همراه با مساله اجتماعی است و به شرکت فعالانه اعضا نیاز دارد.
عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات اجتماعی ادامه داد: در طیف دیگر که نزدیک به رفتارهای سازمان نیافته است رفتارهای هیستیریک را میبینیم که حالتی جمعی پیدا میکند مثلا وقتی جایی زلزله می آید همه سراسیمه می شوند و به اطراف می دوند.
وی در توضیح رفتارهای هیستیریک گفت: این رفتارها هدفمند نیستند و ناگهانی اتفاق میفتند. مثال این رفتار زمانی است که تیم ایران در فوتبال برنده میشود و افراد به خیابان میآیند.
محمدی، «پدیده پاشایی» را جزو گروه رفتاری «هیستیریک» دانست و بیان کرد: در این گونه رفتارهای جمعی افراد احساس ناآرامی میکنند و این احساس آنها مسری است. در این لحظه نیاز دارند باهم باشند تا آرامش یابند.
وی در پایان تاکید کرد: معمولا این رفتارها بیهدف و بیبرنامه است و در اصل معنای آنها سیاسی نیست، اما مردم و حکومت از آنها تعبیر سیاسی دارند، بنابراین پتانسیل سیاسی شدن پیدا میکند.
در پایان این نشست که در جمع دانشجویان و اصحاب رسانه بود، پرسش و پاسخهایی مطرح شد. از جمله مسائل مطرح شده این بود که گفته میشد در این پدیده جامعهشناسان از جامعه عقب ماندند و همه دچار بهت شدند. آیا چنین اتفاقی افتاده و هم چنین چقدر شاهد فروپاشی مسائل اخلاقی در این مساله بودهایم؟
دکتر اکبری در پاسخ به این پرسش توضیح داد: بله، تحلیلهای جامعهشناسان بهموقع نبوده است و محیطهای علمی آمادگی پاسخگویی به موقع به اتفاقات جاری را ندارند.
وی هم چنین در پاسخ پرسش دوم تاکید کرد: هیچگونه بیاخلاقی از سوی حاضران در مراسم تشییع پاشایی رخ نداد و علت دیر دفن شدن پاشایی نیز زیاد بودن جمعیت بود و تعبیر آن به بیاخلاقی کار درستی نیست.
یکی دیگر از حاضران با طرح این مطلب که ، جوانان در ایران جایگاه خاصی ندارند و به همین دلیل هنر را برای مطرح شدن خود انتخاب میکنند. پرسید: تعدادی از کسانی که در مراسمی مانند دفن پاشایی حضور می یابند برای دیدار با هنرمندان و عکس گرفتن با آنهاست. چه باید کرد که جوان ما جایگاهی درست برای عرضه کردن خود پیدا کند؟
اکبری در مقام یک جامعهشناس پاسخ داد: فقط در ایران چنین مسالهای نیست و همه جای دنیا وقتی افراد مشهور وارد فضای عمومی میشوند، افرادی دوست دارند خود را به آنها نزدیک کنند و با آنان عکس یادگاری بگیرند.
به گزارش ایسنا، هم چنین یکی از حاضران در جمع در نقد مباحث کارشناسان حاضر، ابراز عقیده کرد: صحبتهایی که جامعهشناسان مطرح کردند با عللی که جوانان در فضای مجازی برای تبدیل شدن پاشایی به پدیده مطرح میکنند متفاوت است و شاید علت آن عدم وقوف برخی جامه شناسان به فضاهای مجازی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]
صفحات پیشنهادی
مرتضی پاشایی چرا و چگونه «پدیده» شد؟
مرتضی پاشایی چرا و چگونه پدیده شد جامعه > شهری - ایسنا نوشت نشست تحلیل تطبیقی جامعه شناختی پدیده «مرتضی پاشایی» ایران و جهان با حضور دکتر بهمن اکبری دکتر سیدجواد میری دکتر سیدبیوک محمدی دکتر محمدجواد ادبی با همکاری علمی و بینالمللی پژوهشگاه عمرتضی پاشایی چرا و چگونه «پدیده» شد
مرتضی پاشایی چرا و چگونه پدیده شد یک جامعهشناس در نشست پدیده پاشایی حضور انبوه مردم در مراسم خاکسپاری این هنرمند را جزو گروه رفتاری هیستیریک دانست و ابراز عقیده کرد در این گونه رفتارهای جمعی افراد احساس ناآرامی میکنند و این احساس آنها مسری است در این لحظه نیاز دارنناگفتههای بیماری مرتضی پاشایی/ چرا خواننده جوان به سرطان معده دچار شد؟!
ناگفتههای بیماری مرتضی پاشایی چرا خواننده جوان به سرطان معده دچار شد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کشکول جام نیوز از پزشک معالج مرتضی پاشایی طی مصاحبه ای راجع به ناگفته های بیماری وی پرسیدیم که دکتر حسن توکلی جراح و متخصص داخلی در مصاحبه ریک مسئول وزارت ورزش و جوانان: پدیده مرتضی پاشایی، فرصتی برای حاکمیت است
یک مسئول وزارت ورزش و جوانان پدیده مرتضی پاشایی فرصتی برای حاکمیت است جامعه > آسیبها - دبیر کمیته ملی فضای مجازی و جوانان وزارت ورزش و جوانان معتقد است که حاکمیت باید از اتفاقاتی که در زمان مرگ مرحوم مرتضی پاشایی افتاد استفاده کند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تجممرتضیپاشایی و اسیدپاشی چرا جنجالی شدند؟/ کاربران ایرانی فضایمجازی، سوادرسانهای ندارند
مرتضیپاشایی و اسیدپاشی چرا جنجالی شدند کاربران ایرانی فضایمجازی سوادرسانهای ندارند در میزگرد فضای مجازی و سواد رسانه ای که در کافه خبر برگزار شد عنوان شد که در تمام کشورهای محدودیتهایی برای استفاده کاربران وجود دارد برای همین باید سواد رسانه ای آموزش داده شود تا کاربرانتحلیل پدیده مرتضی پاشایی
تحلیل پدیده مرتضی پاشایی تهران - ایرنا - سایت تسنیم نوشت اگر دستگاه های حزبی و سیاسی می دانستند که مرحوم مرتضی پاشایی خواننده تیتراژ ماه عسل در چند ماهه پس از تشخیص بیماری تا وفات اجراهای متعددی به نفع امور خیریه انجام داده بود شاید می توانستند از یک دید انسانی و نه یک دید مبرگزاری نشست بررسی جامعه شناختی پدیده «مرتضی پاشایی»
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۳ نشست تحلیل تطبیقی جامعه شناختی پدیده مرتضی پاشایی ایران و جهان روز دوشنبه در پژوهشگاه علوم انسانی برگزار میشود به گزارش سرویس اجتماعی ایسنا این نشست با حضور دکتر بهمن اکبری دکتر سیدجواد میری دکتر سیدبیوک محمدی و دکتر محمدجواد ادبی و به همت پژوهشگاهنشست تحليل جامعهشناختی پديده «مرتضی پاشايی» برگزار میشود -
در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نشست تحليل جامعهشناختی پديده مرتضی پاشايی برگزار میشود نشست تحليل تطبيقی جامعه شناختی پديده مرتضی پاشايی ايران و جهان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود به گزارش خبرگزاری مهر مدیریت همکاری علمی و بین المللی پژوچرا چاوشی دلش نمیخواست با مرتضی پاشایی عکس بگیرد؟+عکس
چرا چاوشی دلش نمیخواست با مرتضی پاشایی عکس بگیرد عکس محسن راضی به عکس گرفتن در شرایط نامساعد مرتضی نیست و اعتقاد دارد شرایط مرتضی در این حال و وضع که سُرم در دستش است باعث ناراحتی بیشتر طرفدارانش میشود مرتضی ولی سر شوخی را باز میکند و میگوید طرفدارهای ما عادت دارند و هر دنشست تحلیل تطبیقی جامعه شناختی پدیده «مرتضی پاشایی»
نشست تحلیل تطبیقی جامعه شناختی پدیده مرتضی پاشایی جامعه > شهری - پژو هشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی پدیده حضور کم سابقه مردم در مراسم یک هنرمند را بررسی می کند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مدیریت همکاری علمی و بین المللی پژوهشگاه علوم انسانی با همکاری سازچرا همه باید عزادار مرتضی پاشایی باشند؟
چرا همه باید عزادار مرتضی پاشایی باشند درگذشت جوان هنرمند آن هم به دلیل بیماری سرطان هر انسانی را متاثر می کند و این تاثر ممکن است گاهی واکنش هایی بدنبال داشته باشد اشکال مختلف برخورد با این گونه وقایع گاهی می تواند در جهت حل بعضی از معضلات اجتماعی از جمله مبارزه با سرطان باشددر کافهخبر بررسی شد؛ مرتضیپاشایی و اسیدپاشی چرا جنجالی شدند؟/ کاربران ایرانی فضایمجازی، سوادرسانهای ندارند
در کافهخبر بررسی شد مرتضیپاشایی و اسیدپاشی چرا جنجالی شدند کاربران ایرانی فضایمجازی سوادرسانهای ندارند جامعه > آسیبها - در میزگرد فضای مجازی و سواد رسانه ای که در کافه خبر برگزار شد عنوان شد که در تمام کشورهای محدودیتهایی برای استفاده کاربران وجود دارد برچرا تاریخ دفن مرتضی پاشایی در سایت بهشت زهرا روز شنبه را نشان می دهد؟+توضیح پدر مرتضی پاشایی
چرا تاریخ دفن مرتضی پاشایی در سایت بهشت زهرا روز شنبه را نشان می دهد توضیح پدر مرتضی پاشاییخبری که اگر صحت داشته باشد نشان دهنده این است که روز یکشنبه هیچ جنازهای در تابوت نبوده و تابوت خالی در مقابل تالار وحدت قرار گرفته بود گفته میشود علت اعلام به تعویق افتادن دفن پیکبررسی جامعهشناختی پدیده شدن «مرتضی پاشایی»
پژوهشگاه علوم انسانی طی نشستی برگزار کرد بررسی جامعهشناختی پدیده شدن مرتضی پاشایی نشست تحلیل تطبیقی-جامعهشناختی پدیده مرتضی پاشایی امروز دوشنبه ۱۰ آذر ماه ۹۳ با حضور دکتر بهمن اکبری دکتر سیدجواد میری دکتر سیدبیوک محمدی دکتر محمدجواد ادبی و با همکاری علمی و بینالمللی پژوهشناگفتههای بیماری مرتضی پاشایی از زبان پزشک معالجش فیلم منتشرشده مربوط به لحظات آخر عمر مرتضی نیست/ چرا خوانند
ناگفتههای بیماری مرتضی پاشایی از زبان پزشک معالجشفیلم منتشرشده مربوط به لحظات آخر عمر مرتضی نیست چرا خواننده جوان به سرطان معده دچار شد دکتر توکلی گفت مبارزه مرتضی او را یک سال زنده نگه داشت و حتی تا ۲ روز قبل از فوتش امید بسیار به زندگی و زنده مانده داشت و قرار بود به یکی ازمراسم شام غریبان مرتضی پاشایی در کرج +تصاویر
مراسم شام غریبان مرتضی پاشایی در کرج تصاویر شب گذشته برخی از جوانان کرجی برای مراسم شام غریبان مرتضی پاشایی در باغ فاتح جهانشهر تجمع کردند شب گذشته برخی از جوانان کرجی برای مراسم شام غریبان مرتضی پاشایی در باغ فاتح جهانشهر تجمع کردند کرج رسامطالب مرتبط زمان برگزاری مزمان انتشار آلبوم جدید مرتضی پاشایی مشخص شد
خبری خوش برای هواداران مرحوم مرتضی پاشایی زمان انتشار آلبوم جدید مرتضی پاشایی مشخص شد - اندازه متن به این مطلب امتیاز دهید 0 نظر نظرات 0 ۰۶ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۸-
گوناگون
پربازدیدترینها