تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802441747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در موردمربیان خارجی، فدراسیون‌ها تصمیم گیرنده هستند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در موردمربیان خارجی، فدراسیون‌ها تصمیم گیرنده هستند
کد خبر: ۴۵۴۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲ - 01 December 2014


 رئیس کمیته ملی المپیک گفت: در بحث کمیسیون نظارت بر مربیان خارجی به عنوان کسی که سال‌های سال در ورزش حضور دارم اعتقادم این است که بالاترین مرجع تشخیص در هر رشته ورزشی در ابعاد فنی خود فدراسیون است.

به گزارش تسنیم، کیومرث هاشمی در نشست خبری مسئولان کمیته ملی المپیک در خصوص بررسی عملکرد کاروان ورزشی ایران در چهارمین دوره بازی‌های ساحلی اظهار داشت: پس از موفقیت در المپیک جوانان و عملکرد خوبی که در بازی‌های آسیایی با وجود همه مشکلات داشتیم سال پرباری برای ورزش که کشور و خانواده المپیک بود.

وی افزود: بازی‌های ساحلی دوره به دوره از نظر کیفی در سطح بالاتری قرار می‌گیرد. با نگاه ویژه‌ای که کمیته بین‌المللی المپیک به این رویداد دارد رقابت‌های مذکور هر دوره بهتر می‌شود. شاید روزی فرا برسد که اهمیت بازی‌های آسیایی کمتر از رقابت‌های ساحلی شود.

او ادامه داد: در اجلاس انوک که چندی پیش برگزار شد مسئولان ارشد آن تاکید ویژه‌ای روی بازی‌های ساحلی داشتند تا برخی از رشته‌های آن به سبب جذابیتی که دارند وارد المپیک شوند. نگاه IOC این است که دیگر نباید خود را مانند گذشته محدود کنیم و فقط هر 4 سال یک بار رویدادی در راستای ورزش داشته باشیم. باید هر 365 روز سال تمام مردم دنیا درگیر ورزش باشند. این دیدگاهی است که توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک دارد.

رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه بازی‌ها همواره در هر دوره توسعه می‌یابد، گفت: مسئولان ارشد ورزش جهان به دنبال فضایی برای تنوع ورزش هستند. کمیته بین‌المللی المپیک در برنامه‌های خود قصد دارد تا سال 2020 تلویزیون المپیک را اجرایی کند. آنها این مورد را در دستور کار خود قرار داده‌اند و IOC می‌خواهد خودش دارای تلویزیون شود که دیگر طرف حساب شبکه‌های تلویزیونی نباشد.

هاشمی اضافه کرد: این چهارمین دوره بازی‌های ساحلی بود که ما در‌ آن شرکت می‌کردیم. در سنوات گذشته نگاه اعزام حداقلی بوده است. در سال 2008 فقط فوتبال ساحلی اعزام شد که مدالی کسب نکرد. در سال 2010 عمان 4 رشته اسکیت، والیبال، فوتبال و کبدی به بازی‌های ساحلی اعزام شدند که در آن دوره 2 برنز به دست آمد. در سال 2012 چین همین 4 رشته اعزام شدند که ماحصل آن 2 مدال طلا و کسب عنوان هفتمی در بین 43 تیم شرکت کننده بود.

وی افزود: در این دوره سنگاپور با کسب 2 مدال طلا و 2 برنز حائز رتبه بیست و یکم شد. سطح مسابقات نسبت به دوره قبلی واقعا بالاتر بود. ما در هیئت اجرایی تصمیم گرفتیم که ریسک بزرگی نسبت به حضور در این بازی‌ها انجام بدهیم. تصمیم ما این بود که 18 رشته را به مسابقات اعزام کنیم که البته کار دشواری هم پیش روی‌مان بود. از 18 رشته اعزام شده به این مسابقات 14 رشته مدال کسب کردند. در رشته‌هایی مانند سه‌گانه هم مطمئن بودیم که مدالی را کسب نمی‌کنیم اما باید حضور پیدا می‌کردند تا شرایط خودشان را بهتر کنند.

رئیس کمیته ملی المپیک یادآور شد: در این دوره 31 مدال رنگارنگ کسب کردیم که این گواه بر رشد 15 برابری دارد. تفاوت ما با تیم سوم جدول رده‌بندی تنها در یک مدال برنز بود که اگر والیبال ساحلی در روز آخر رنگ مدالش تفاوت می‌کرد امروز سوم می‌شدیم. کسب رتبه چهارمی در بین 43 کشور شرکت کننده و 2 هزار و 335 ورزشکار کار بزرگی بود که صورت گرفت. این موضوع نشان‌دهنده وجود پتانسیل بالا در ورزش ساحلی ایران است.

هاشمی گفت: برخی از فدراسیون‌هایی که در بازی‌های آسیایی حضور نداشتند با درخشش در بازی‌های ساحلی به نوعی جبران مافات کردند. ظرفیت کنونی ورزش کشور بالاست اما باید در بخش ساحلی تلاش بیشتری کنیم چرا که کشورهای تایلند و چین سرمایه‌گذاری عظیمی در این بخش انجام داده‌اند. دوره آینده هم که میزبان ویتنام است و همین موضوع باعث می‌شود که کشور میزبان در اندیشه گرفتن بیشترین تعداد مدال‌ها باشد. البته در این دوره ما بالاتر از کشورهای قزاقستان و ژاپن قرار گرفتیم که این نشان دهنده تلاش فدراسیون‌های ما در بخش ساحلی است.

وی در خصوص برنامه‌های کمیته برای دوره بعدی بازی‌های ساحلی خاطرنشان کرد: 29 رشته ورزشی در این دوره از رقابت‌ها حضور داشته‌اند که ما تنها در 18 رشته شرکت کردیم. ما در تمام رشته‌های تیمی موفق بودیم، البته می‌توانستیم در برخی از رشته‌ها مانند دو و میدانی نفرات بیشتری را اعزام کنیم اما همان طور که می‌دانید اعزام‌های ما در سال جاری به سبب شرایط اقتصادی کشور کیفی است. همان نگاه به بازی‌های آسیایی در این دوره ایجاب می‌کرد که با همان سیاست کار را ادامه بدهیم. اعتقاد راسخ داریم که اگر قرار است بودجه محدود باشد باید آن را مدیریت کرده و البته در این بین توجه ویژه‌ای هم به ورزش‌های پایه داشته باشیم. هدف ما توجه ویژه به چنین رشته‌هایی است و باید فدراسیون‌های ما خود را در بُعد ساحلی هم فعال‌تر کنند.

رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به این سوال که آیا موفقیت برخی از فدراسیون‌ها در بازی‌های ساحلی تاثیری بر روند حضورشان در بازی‌های آسیایی دوره‌های بعدی خواهد داشت یا خیر گفت: تعدادی از رشته‌های ما پتانسیل‌های خیلی خوبی دارند. شاید یک رشته که در اینجا نتایج خوبی گرفته نتواند در بازی‌های آسیایی نتایج مناسبی کسب کند. حقیقت این است که بازی‌های ساحلی با بازی‌های آسیایی متفاوت است. ما رشته‌هایی داریم که در بازی‌های آسیایی موفق ظاهر می‌شوند اما آنها نمی‌توانند کسب سهمیه المپیک کنند.

هاشمی در خصوص اینکه آیا بهتر نیست اعزام کاروان با نفرات بیشتری باشد تا سایر رشته‌های ضعیف‌تر هم میدان‌دیده‌تر شوند، عنوان کرد: ایران را نمی‌توانیم با خیلی از کشورهای دیگر مقایسه کنیم. کشوری وجود دارد که در 17 دوره بازی‌های آسیایی شرکت کرده و همواره رتبه‌اش بیستم بوده است. همان کشور در المپیک حوالی رتبه پنجاهم را دارد ولی همیشه با حداکثر نفرات در رقابت‌های مختلف شرکت می‌کند اما کشور ما به این صورت نیست. از خود رسانه‌ها گرفته تا مردم نگاه همه به این صورت است که همیشه خواهان برد هستیم. ما باید با نگاه مردم یک‌سو شویم. ما می‌توانستیم کاروان خود را با وجود هزار ورزشکار به بازی‌های آسیایی اعزام کنیم حالا در نظر بگیرید چنین کاری را می‌کردیم و همین نتیجه تکرار می‌شد آیا باز هم بازتاب رسانه‌ای آن این‌گونه بود؟ آیا باز هم مردم به صورتی که امروز خوشحال هستند، خوشحال می‌شدند؟

وی ادامه داد: همین بهداد سلیمی قهرمان ورزنه‌برداری کشورمان را نگاه کنید. همه از او توقع کسب مدال طلا داشتند و وقتی که او موفق به کسب مدال ارزشمند نقره جهان شد خیلی‌ها به او گفتند که چرا طلا نگرفتی؟ خود بهداد هم از این موضوع ناراحت بود اما این در شرایطی است که نقره جهان هم بسیار ارزشمند است به هر حال این نگاه مردم کشور ماست.

رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص بحث تیم امید و اینکه به نظر می‌رسد تیم زیر نظر وزارت ورزش قرار گرفته است، گفت: همیشه این سوال مطرح بوده که تیم امید برای کیست؟ مسابقات این تیم زیر نظر کمیته ملی المپیک برگزار می‌شود اما این را بدانید رشته فوتبال با سایر رشته‌هایی که در بازی‌ها حضور دارند، فرقی ندارد. تنها فرقش شرایط خاص و حساسیت‌هایی است که پیرامون فوتبال وجود دارد. از نظر مدیریتی، رشته فوتبال با سایر رشته‌ها فرقی ندارد. قانون هم این را می‌گوید که در تمام رشته‌های ورزشی بالاترین مرجع فدراسیون است. ما هیچ ورودی به مسائل فنی نمی‌کنیم. هیچ‌گاه نمی‌گوییم فلان مربی خوب یا بد است. اگر از ما نظری بخواهند نظر مشورتی خود را اعلام می‌کنیم و این کار را هم بر اساس علاقمندی خود فدراسیون‌ها انجام می‌دهیم.

هاشمی ادامه داد: برای همین تیم امید، پیش از بازی‌های آسیایی مسئولان فدراسیون فوتبال پیش ما آمدند. به آنها گفتیم تصمیم‌گیرنده خودتان هستید اما آنها گفتند که نظر شما چیست و ما گفتیم نظر مشورتی ما این است که در شرایط فعلی بهتر است از یک مربی داخلی استفاده کنید چرا که زمان کافی برای حضور مربی خارجی و آماده‌سازی تیم در این راستا نداریم. عقل و منطق هم در کمیته ملی المپیک این‌گونه می‌گوید که در مسائل فنی نباید دخالتی داشته باشیم چرا که در این صورت اگر ناکامی پیش بیاید می‌گویند نظر کمیته بوده است.

وی گفت: فدراسیون فوتبال برنامه‌های خود را به مرکز تیم‌های ملی ارائه داد و ما بر مبنای تفاهم‌نامه و آن برنامه، A ریال به فدراسیون فوتبال و سایر فدراسیون‌ها پول دادیم. ما برای مربی پول و اعتبار نمی‌دهیم. برای وینگادا هم یک ریال هزینه نکردیم.

رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر بحث کمیسیون نظارت بر مربیان خارجی گفت: این موضوع به دلیل همزمانی با بحث سرمربی تیم امید فوتبال ایجاد حساسیت کرده اما من به عنوان کسی که سال‌های سال در ورزش حضور دارم اعتقادم این است که بالاترین مرجع تشخیص در هر رشته ورزشی در ابعاد فنی خود فدراسیون است اما ایرادی هم ندارد که یک مجموعه نظر مشورتی بدهد.

هاشمی در خصوص برنامه‌های خود برای المپیک گفت: برنامه‌های ما از همان روز اولی که هیئت اجرایی جدید کارش را آغاز کرد شروع شده است اما به صورت اختصاصی برای المپیک پس از بازی‌های آسیایی کارمان شروع شده است. در اولین فرصت از فدراسیون‌ها خواستیم برنامه‌های خود را برای کسب سهمیه و پس از آن مدال‌آوری ارائه کنند. فرصت ارائه این برنامه‌ها در حال اتمام است. اکثر رشته‌های المپیکی برنامه‌های خود را ارائه داده‌اند و ما همان راهی را که برای بازی‌های آسیایی در پیش گرفتیم در بازی‌های المپیک هم تکرار خواهیم کرد.

وی در خصوص بحث اسپانسر برای کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: در این مورد خیلی اقبال خوبی صورت نگرفته است چند نفر از هیئت اجرایی مامور پیدا کردن اسپانسر شده‌اند اما ما محدودیت‌هایی هم داریم. ما نمی‌توانیم در بازی‌های آسیایی و المپیک بر روی پیراهن خود تبلیغ بچسبانیم یا تبلیغ خاصی را انجام دهیم چرا که کمیته بین‌المللی المپیک اسپانسرهای مالی خاص خود را دارد. این اجازه به کمیته‌های ملی المپیک داده نمی‌شود که از اسپانسرهای مالی در زمان برگزاری بازی‌ها استفاده کنند اما در حد فاصل آغاز مسابقات کسب سهمیه و زمان برگزاری بازی‌ها از اسپانسر استفاده خواهیم کرد چرا که در این مقطع می‌توانیم اسپانسر داشته باشیم و برند آنها را تبلیغ کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک در پخش پایانی سخنانش یادآور شد: صحبت‌هایی که در خصوص رشته‌های پایه مطرح کردم زخمی کهنه بود که در واقع آن را عریان ساختم. شنا، ژیمناستیک و دو و میدانی رشته‌های پرمدالی هستند که ما سهمی از آنها نداریم. اگر یک روز در تکواندو و کشتی مدال نگیریم می‌گویند فاجعه رخ داده اما باید بگویم که فاجعه پیشتر رخ داده است. این فاجعه است که از 627 مدال رشته‌های مذکور سهم ما تنها یک درصد است. من هشدارهای لازم را داده‌ام. باید به رشته‌های پایه توجه شود که این کار فقط بر عهده فدراسیون نیست. باید ارگان‌های دیگری هم در این مورد به فدراسیون و ورزش کشور کمک کنند تا رشته‌های پایه ما فعال شده و در آینده نزدیک سهمی از مدال‌های پرشمار این رشته‌ها داشته باشیم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن