واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بیانیه حزب وحدت و همکاری ملی به مناسبت 10 آذر، روز مجلس
سید حسن مدرس نمود عینی مردم سالاری دینی بود
حزب وحدت و همکاری ملی طی بیانیهای اعلام کرد: 10آذر سالروز شهادت مردی است که ایران معاصر وامدار مبارزه و درایت اوست، مردی که هیچ نکرد، جز برای اسلام و هیچ نگفت جز برای آزادی و آزادگی، عالمی که نامش مدرس بود و به ما آموخت که برای حق باید حقیقت طلب بود و برای احقاقش باید جهاد کرد.
به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، حزب وحدت و همکاری ملی به مناسبت روز مجلس و سالروز شهادت" آیتالله سید حسن مدرس"، بیانیهای به شرح ذیل منتشر کرد: 10آذر سالروز شهادت مردی است که ایران معاصر وامدار مبارزه و درایت اوست، مردی که هیچ نکرد، جز برای اسلام و هیچ نگفت جز برای آزادی و آزادگی، عالمی که نامش مدرس بود و به ما آموخت که برای حق باید حقیقت طلب بود و برای احقاقش باید جهاد کرد.
او روحانی بود از سلاله حضرت خاتمالانبیا(ص) که در راه اسلام و سیره اجدادش رادمردی و پایمردی نشان داد تا جور زمانه، وی را و اندیشهاش را بر نتافت و خون او که تضمین کننده مردمسالاری است بر پیشانی تاریخ این سرزمین ماندگار شد، مجلس با شهید آیتالله سید حسن مدرس معنا یافته و اگر امروز در ایران اسلامی سیاست و دیانتمان وحدت یافته است، یادگار مجاهدتهای شهید مدرس و هماندیشان اوست.
امروز، روز مجلس، مجلسی که بنا فرموده حضرت امام خمینی(ره) در رأس امور قرار دارد و هویت بخش مردم سالاری دینی است. مجلسی که براصل شورا در قامت اسلام قوام یافته و نماینده تجلی رأی ملت و نماد همکاری ملی است.
حزب وحدت و همکاری ملی ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، یاد و خاطره شهدا که خون سرخشان ضمانت مردم سالاری دینی است و امام شهدا بنیانگذار این نهضت عظیم که تحت زعامت مقام معظم رهبری تداوم دارد، یادآور میشود که مجلس باید فراتر از جناح بندیها و سلیقهها، تام و تمام، نظر و عملش در راه پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و آسایش و آرامش مردم که به حق صاحبان اصلی این انقلاب و کشور هستند باشد.
حزب وحدت و همکاری ملی با تأکید بر شعار همبستگی و همکاری ملی راه بهبود معیشت مردم و پیشرفت کشور همراه با گسترش عدالت را گام برداشتن در مسیر اعتدال، فارغ از غرضورزیها و افراط و تفریط میداند و با توجه به جایگاه مهمی که مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران دارد از احزاب فعال در عرصه سیاسی کشور انتظار دارد در برنامهریزیهای خود برای انتخابات مجلس دهم شاخصهایی همچون تدوین، تعهد، تخصص، شجاعت تدبیر، برخورداری از سلامت مالی، اعتدال در رفتارهای سیاسی اجتماعی، دفاع از محرومان را در تعیین کاندیداهای نمایندگی مجلس مورد توجه قرار دهند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]