محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846257171
مجلس نهم از دیدگاه نمایندگان، تعامل و همراهی با دولت یازدهم نقطه قوت منتخبان ملت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: به مناسبت دهم آذرماه، روز مجلس؛ مجلس نهم از دیدگاه نمایندگان، تعامل و همراهی با دولت یازدهم نقطه قوت منتخبان ملت تهران-ایرنا- نهاد قانونگذاری در جمهوری اسلامی ایران که در ادوار مختلف دستخوش تحولاتی بوده است نقش های مهمی را در طی سال های گذشته ایفا کرده و منشا بسیاری از رویدادها و اقدامات مهم بوده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، روز دهم آذر ماه سالروز شهادت آیت الله «سید حسن مدرس» در تقویم رسمی کشور روز مجلس نام گذاری شده است.
براساس اصل هفتاد و یکم قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی صلاحیت عام قانونگذاری را دارا است و در عموم مسایل در حدود مقرر در قانون اساسی می تواند قانون وضع کند.
مجلس شورای اسلامی علاوه بر وظیفه قانونگذاری، مسوولیت های نظارتی را نیز بر عهده دارد، در حال حاضر 290 نماینده عضو این نهاد قانونگذاری بر اساس اصل شصت و دوم قانون اساسی با رای مستقیم مردم انتخاب می شوند.
انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز 12 اسفند 1390 برگزار شد. در این دوره، رقابت بر سر 290 کرسی بود، در دور نخست انتخابات 223 منتخب به مجلس راه یافتند.
دوره نهم مجلس شورای اسلامی از هفتم خرداد 1391 رسماً آغاز به کار کرد، رقابت 135 نفر برسر 65 کرسی نیز به دور دوم کشید که در نیمهٔ اردیبهشت 1391 برگزار شد.
این منتخبان نیز در دور دوم وارد مجلس شورای اسلامی شدند اما چهار حوزه انتخابیه همچنان بدون نماینده ماند که در نهایت در انتخابات میان دوره ای مجلس که همزمان با انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برگزار شد تکلیف این چهار حوزه انتخابیه نیز مشخص شد.
از نکات قابل توجه مجلس نهم این است که 169 نماینده مجلس هشتم نتوانستند در مجلس نهم حضور یابند از این رو دو سوم نمایندگان مجلس تغییر کرد.
روز مجلس بهانه ای شد تا عملکرد مجلس نهم تا به امروز را از خود نمایندگان مجلس شورای اسلامی جویا شویم و ضعف ها و نقاط قوت این مجلس را از زبان آنان استماع کنیم.
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تعامل مجلس با دولت را از نکات مثبت و تصویب طرح های موازی را از نکات منفی مجلس نهم می دانند.
**تصویب قوانین موازی از نکات ضعف مجلس نهم
الهیار ملکشاهی رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در این باره معتقد است: مجلس نهم مجلسی کارشناس در همه زمینه ها است.
وی اظهار داشت: نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تمامی رشته ها کارشناس دارد و این به دلیل سطح تحصیلات بسیار خوب نمایندگان است.
وی با یادآوری این که تجربیات مدیریتی و عملی نمایندگان بسیار خوب است، افزود: گاهی در بسیاری از موضوعات سطح کارشناسی به حدی است که مجلس بی نیاز از کارشناسان بیرونی می شود هر چند که مجلس باید از کارشناسان بیرونی نیز استفاده کند.
نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که مجلس نهم مجلسی واقعیت گرا است، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس تلاش می کنند واقعیت ها کشف شود، نه موضوعات باندی، گروهی و سلیقه ای.
ملکشاهی همچنین معتقد است: فضای موجود کشور و موضوعاتی همچون بودجه و دیگر موضوعات باعث شده نمایندگان نتوانند سرکشی های لازم را به حوزه های انتخابیه خود داشته باشند.
وی از نقاط ضعف مجلس نهم را نپرداختن به موضوع اشتغال دانست و گفت: هر چند معتقدم دولت باید به موضوع اشتغال بیشتر بپردازد ولی مردم توقع دارند که مجلس کاری در این راستا انجام دهد که البته با این فضا مجلس نتوانسته موفق باشد.
نماینده مردم کوهدشت در مجلس، یکی دیگر از نقاط ضعف مجلس را تنقیح قوانین دانست و اظهارداشت: هر چند ما یک مجموعه به عنوان تنقیح قوانین داریم که قوانین را پالایش می کند و قوانین موازی تصویب نشود، ولی در این راستا مشکلاتی وجود دارد و اهم مشکلات این است که ما قوانینی زیادی را تصویب می کنیم که ضروری نیستند و در برخی مواقع قوانینی را تصویب می کنیم که نه تنها ضروری نیست بلکه مضر است.
**همکاری خوب مجلس با دولت یازدهم، از نکات مثبت مجلس نهم
سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفت: مجلس نهم دارای ساختار تخصصی قوی است و دارای افراد متخصص بالایی است.
وی یادآور شد: این موضوع باعث شده که اکثر کمیسیون ها و فراکسیون ها در مجلس فعال باشند و دغدغه های ذهنی نمایندگان در مجلس نهم معطوف به نیازهای جامعه باشد.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که نمایندگان دغدغه حمایت از صنعت و اقشار ضعیف را دارند، گفت: مساعدت و همراهی مجلس برای بهبود اوضاع بهداشت و درمان زیاد است.
وی ادامه داد: شکل گیری فراکسیون های قوی و موثر همانند رهروان ولایت و اصولگرایان نظمی به فعالیت نمایندگان داده است که این از نکات مثبت مجلس است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطر نشان کرد: همکاری مجلس با دولت در رای اعتمادها بسیار چشم گیر بود با وجود این که مجلس اصولگرا بود ولی دولت منتخب غیر اصولگرا بود، مجلس رای اعتماد خوبی به وزرای دولت داد که در تاریخ مجالس بی نظیر بود.
**افزایش طرح ها و کاهش لوایح از نقاط ضعف مجلس نهم
حسین گروسی نماینده شهریار در مجلس نیز بالا بودن میانگین سطح تحصیلات نمایندگان مجلس نهم را از نقاط قوت این مجلس دانست و گفت: در مجلس نهم میانگین سطح تحصیلات ارتقا یافته و به طرح ها و موضوعات اقتصادی بسیار پرداخته است.
وی یادآور شد: یکی از نقاط ضعف این مجلس ارایه شمار زیادی از طرح ها است، بویژه طرح های دو فوریتی و یک فوریتی که در این مجلس بسیار ارایه شده است در حالی که به جای این طرح ها باید لوایح از سوی دولت به مجلس ارایه شود تا کار کارشناسی بیشتری انجام شود و هم بار مالی کمتری داشته باشد.
**تحقق نیافتن راهکارهای اقتصاد مقاومتی از نقاط ضعف مجلس نهم
همچنین رضا رحمانی رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی معتقد است: مجلس نهم بسیار پرکار بوده و روی مباحث کلان و اساسی نظام پافشاری خوبی داشته است.
وی از نقاط ضعف مجلس نهم را پافشاری نکردن نمایندگان بر اجرای برنامه های کلان کشوری دانست و گفت: معضل اساسی کشور این است که با برنامه به جلو نمی رویم که این باعث آسیب رسیدن به کشور می شود.
وی با تاکید بر این که یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی حرکت با برنامه است، اظهار داشت: ضعف دیگر این مجلس آن است که مجلس صحن محور است و کمیسیون محور نیست.
وی یادآور شد: در تحقق راهکارهای اقتصاد مقاومتی سه قوا نتوانسته اند خوب عمل کنند.
**طرح هایی که به مجلس ارایه می شود، باید جامع تر باشد
اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این راستا می گوید: مجلس دارای یکسری نقاط قوت است و البته یکسری نقاط ضعف دارد که باید برطرف شود.
وی یادآور شد: یکی از نقاط ضعف مجلس این است که برخی از طرح ها که آورده می شود این طرح ها همه جوانب موجود را نسنجیده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح هایی که به مجلس می آید باید جامع تر باشد، تعجیل در کار نباشد، مستدل و محکم باشد، اگر برخی از نمایندگان به این موضوع توجه داشته باشند این نقطه ضعف نیز تبدیل به محاسن می شود.
کوثری خاطرنشان کرد: نمایندگان طرح های دو فوریتی که اضطرار ندارند را باید کمتر مطرح کنند و این طرح را بیشتر به کمیسیون های تخصصی ارجاع دهند تا در آن جا کارشناسی شود.
**مجلس نهم، تحصیلات بالاتر و تجربه کمتر
رمضانعلی سبحانی فر نماینده سبزوار در مجلس در عین حال معتقد است: این مجلس به لحاظ سطح تحصیلات نمایندگان باعث شده که مجلس قوی و کارشناسی باشد ولی از سوی دیگر به دلیل آن که دو سوم نمایندگان از دوره قبل تغییر کرده اند باعث می شود که نمایندگان آن تجربیات کمتری داشته باشند که البته تجربه به مرور زمان ایجاد می شود.
وی یادآور شد: مجلس قبل در مقابل دولت زیاد مقاوم نبود و به دلیل آن که همسو با دولت بود در مقابل اقدامات آن دولت ایستادگی لازم را نداشت ولی مجلس نهم آزادگی و استقلال لازم را دارد.
**مجلس در تحقق راهکارهای اقتصاد مقاومتی موفق نبوده است
امیر خجسته رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی نیز تاکید دارد: این مجلس یکی از بهترین مجالس از نظر موضع گیری و سطح تحصیلات در بعد از انقلاب اسلامی است.
وی یادآور شد: مجلس نهم در موضع گیری های در سطح ملی و بین المللی خوب عمل کرده است که می توان به موضوع هسته ای ایران اشاره کرد.
نماینده مردم همدان در مجلس تصریح کرد: مجلسی ها همواره همراه با منویات رهبر معظم انقلاب و چارچوبی که برای دولت مشخص شده قدرتمندانه حرکت کرده اند.
خجسته ادامه داد: مجلس در بحث های ملی تا آن جا که توانسته از اختلافات دوری کرده و تعاملی که بین سه قوه وجود دارد، دلیلی بر این موضوع است.
وی با تاکید بر این که تعامل مجلس با قوای دیگر بسیار خوب بوده است، گفت: ما در مجلس تلاش کردیم که از ایجاد مباحث چالشی جلوگیری کنیم و از هر چالشی که منجر به حاشیه سازی می شود،جلوگیری کرده ایم.
وی، یکی از نقاط ضعف این مجلس را نپرداختن به موضوع اقتصاد مقاومتی دانست و اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب بارها به موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید کرده اند ولی مجلس در این راستا موفق نبوده است.
رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی در مجلس تاکید کرد: مجلس به موضوع اشتغال که یکی از مشکلات کشور است به خوبی نپرداخته که باید این مشکلات را رفع کرد.
گزارش از : سمیه لاری
سیام**9121**1336
10/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
مصری: رابطه مجلس و دولت بر مبنای تعامل است/ اعتقاد نمایندگان به دولت و مشی آن به قوت خود باقی است
مصری رابطه مجلس و دولت بر مبنای تعامل است اعتقاد نمایندگان به دولت و مشی آن به قوت خود باقی است زیر دولت نهم با بیان اینکه اعتقاد مجلس به دولت یازدهم و مشی آن به قوت خود باقی است اصل رابطه مجلس و دولت را تعامل دانست که برخی اختلاف نظرها فرع بر آن است به گزارش نامه نیوز عبدامجلس نهم بالاترین تعامل را با دولت دارد |اخبار ایران و جهان
مجلس نهم بالاترین تعامل را با دولت دارد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمایت همه جانبه مجلس نهم از تیم مذاکرات هسته ای کشورمان گفت حمایت های مجلس از تیم مذاکره کننده موجب دلگرمی آن ها بود و پافشاری مجلس در این حوزه موجب اقتدار تیم مذاکره کننده در عرصه بین المللی شد کدتحول در نظام سلامت با مدیریت جهادی ممکن شد/ وزیر بهداشت نقطه قوت دولت یازدهم
تشکلهای دانشجویی و طرح تحول در نظام سلامت تحول در نظام سلامت با مدیریت جهادی ممکن شد وزیر بهداشت نقطه قوت دولت یازدهم تأمین عادلانه خدمات سلامت از سالها پیش مورد توجه دولتها قرار داشته اما همیشه با چالشها و موانع جدی مواجه بوده است که سبب شدهاست اهداف و خواستهها به درستی موزیر بهداشت نقطه قوت دولت یازدهم است
بیانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران وزیر بهداشت نقطه قوت دولت یازدهم است دبیر تحکیم وحدت با بیان اینکه وزیر بهداشت نقطه قوت دولت یازدهم است گفت دفتر تحکیم وحدت ضمن قدردانی از زحمات وزیر بهداشت درنظر دارد در آینده از قاضیزاده هاشمی برای تقدیر و تشکر دعوت به عمل آورد علیآغاز بررسی صلاحیت چهارمین وزیر پیشنهادی علوم دولت یازدهم در مجلس نهم
آغاز بررسی صلاحیت چهارمین وزیر پیشنهادی علوم دولت یازدهم در مجلس نهم تهران-ایرنا- جلسه بررسی صلاحیت و رای اعتماد فخرالدین احمدی دانش آشتیانی چهارمین وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری دولت یازدهم صبح امروز سه شنبه با حضور 213 نماینده و به ریاست علی لاریجانی آغاز شد به گزارشمنتجبنیا در نشست سازمان جوانان حزب کار عدم حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس نهم اشتباه بود/انتقاد از عدم جوا
منتجبنیا در نشست سازمان جوانان حزب کارعدم حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس نهم اشتباه بود انتقاد از عدم جوانگرایی در دولت روحانیقائم مقام حزب اعتماد ملی عدم ورود اصلاحطلبان در انتخابات مجلس نهم را یک اشتباه دانست و ضمن متهم کردن مجلس فعلی به کلکسیون اشتباهات و نواقص گفت ما اصرای قاطع به فرهادی نقطه اتصال میان مجلس و دولت است
رییس کمیسیون شوراهای مجلس رای قاطع به فرهادی نقطه اتصال میان مجلس و دولت است تهران - ایرنا - رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت رای قاطع نمایندگان مجلس به فرهادی نقطه اتصال میان مجلس و دولت خواهد بود و پیام روشنی برای استقرار آرامش و نشاط در دانشگاه ها است امیر خجسته رو6 گام سیاسی مخالفان برای ناکارآمد نشان دادن دولت یازدهم/ روحانی برنده مسابقه طناب کشی دولت و مجلس
6 گام سیاسی مخالفان برای ناکارآمد نشان دادن دولت یازدهم روحانی برنده مسابقه طناب کشی دولت و مجلس رفتار روحانی نشان میدهد که او نمیخواهد در مقابل مخالفان خود در مجلس کوتاه بیاید و وزارت علوم را قربانی مصالح سیاسی کند مصطفی داننده سابقه بیست ساله روحانی در پارلمان باعث شده بودفعالیت وزیر پیشنهادی در دولت خاتمی نقطه قوت است
فعالیت وزیر پیشنهادی در دولت خاتمی نقطه قوت است سخنگوی دولت با اشاره به معرفی گزینه جدید دولت برای وزارت علوم گفت اینکه فرهادی در دولت آقای خاتمی بوده و در دولتهای محتلف سابقه و تجربه دارد نقطه ضعف نیست نقطه قوت است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز به نقل ازتوفیق دولت یازدهم در رویکرد مردم به انتخابات مجلس آینده اثرگذار است
جمعه ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۱ یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس میزان توفیق دولت یازدهم را در رویکرد مردم به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی موثر دانست حسین طلا در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد در حال حاضر فعالیتهای سیاسی برای تفاهم همگراییدبیر کل حزب موتلفه اسلامی : دولت راه تعامل با مجلس را نبندد
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی دولت راه تعامل با مجلس را نبندد تهران -ایرنا- محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در واکنش به معرفی وزیر پیشنهادی علوم گفت اصرار دولت در برخی از موارد راه تعامل با مجلس را می بندد به گزارش ایرنا از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی افزود دولت وقتیمجلس با تأیید وزیر پیشنهادی علوم مصداق همراهی با دولت را به اثبات برساند
دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۰ نماینده مردم ابهر در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که مجلس با رأی مثبت به وزیر پیشنهادی علوم مصادیق همکاری و همراهی با دولت را به اثبات برساند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمدرضا خان محمدی در نطق میان دستور خود درمرعشی: شعار ما در انتخابات مجلس «حمایت از دولت، همراهی با مردم» است/ ظریف جزو خانواده انقلاب و مورد اعتماد رهب
مرعشی شعار ما در انتخابات مجلس حمایت از دولت همراهی با مردم است ظریف جزو خانواده انقلاب و مورد اعتماد رهبری است عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه شعار ما برای مجلس آینده حمایت از دولت همراهی با مردم است گفت مجلسی میخواهیم که هم حامی دولت و هم همراه مردم باشدمدیرکل بینالملل نهاد ریاست جمهوری دولت دهم در گفتوگو با فارس فرقانی: دولت نهم و دهم به دنبال روابط با همسایگ
مدیرکل بینالملل نهاد ریاست جمهوری دولت دهم در گفتوگو با فارسفرقانی دولت نهم و دهم به دنبال روابط با همسایگان و کشورهای اسلامی و مستضعف بود دولت یازدهم روابطش را در گرو مذاکرات هستهای تنظیم کرده استمدیرکل بینالملل نهاد ریاست جمهوری دولت دهم با بیان اینکه دولت قبل معتقد به گستعامل با دولت و مجلس برای ارتقا بودجه 94
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تعامل با دولت و مجلس برای ارتقا بودجه 94 خبرگزاری پانا معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت برای اینکه بتوانیم سهم بیشتری از بودجه 94 داشته باشیم باید فعالیت های استانی خود را منعکس کنیم و تعامل بیشتری با دولت و نمایندگان مجلمشاور رییسجمهور: دولت یازدهم هیچگاه قصد تضعیف مجلس را نداشته و ندارد
مشاور رییسجمهور دولت یازدهم هیچگاه قصد تضعیف مجلس را نداشته و ندارد مشاور رییسجمهور تصریح کرد که دولت یازدهم هیچگاه قصد تضعیف مجلس را نداشته و ندارد به گزارش نامه نیوز محمدرضا صادق در پاسخ به این سوال که نقل قول منتسب به حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی رییسجمهور در ارتباط با جرای اعتماد مجلس به همه وزرا مشروط است/ نقطه پایان مسایل مجلس و دولت در رأی اعتماد -
حداد عادل در معارفه فرهادی رای اعتماد مجلس به همه وزرا مشروط است نقطه پایان مسایل مجلس و دولت در رأی اعتماد شناسهی خبر 2431717 تاریخ مخابره شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۲ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت حضور من و عده دیگری از نمایندگان در جلسه معارفه و-
سیاسی
پربازدیدترینها