تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831067041




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبرئه حسنی مبارک، تایید دیکتاتوری است!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تبرئه حسنی مبارک، تایید دیکتاتوری است! تهران- ایرنا- روزنامه «اعتماد» امروز -دوشنبه- در یادداشتی به قلم «فریدون مجلسی» تبرئه «حسنی مبارک» رییس جمهوری مخلوع مصر در دادگاه را «تایید دیکتاتوری» در این کشور ارزیابی کرده و نوشته است: در این چند سال، از آغاز جنبش بهار عربی در مصر چندین مقاله علیه دیکتاتوری و فساد خانوادگی و حکومت موروثی و مادام العمری خانواده حسنی مبارک، علیه تندروی های آقای مرسی، رییس جمهور اخوان المسلمین و سرانجام علیه زیاده روی های آقای السیسی نوشته ام و کوشیده ام منتقد کج روی ها باشم، نه اینکه جانبداری از آرمان های شان کنم.


نویسنده می افزاید: اما این بار رای کاملا سیاسی دادگاه مصر و تبرئه حسنی مبارک از اتهامات حکومتی (قتل تظاهرکنندگان در زمان انقلاب) و فساد مالی خود و خانواده اش، که قبلا از همین دادگاه ها حکم گرفته بود، حیرت انگیز بود. قبلا صندلی های دادگاه را در اختیار تماشاچیان تنومند وبدون یونیفرمی (!) گذاشته بودند که ظاهرشان حکایت از نوعی همکاری صنفی داشت که طبق قرار قبلی به محض قرائت حکم شروع به تظاهرات مبارک پسندانه کردند. در بیرون در محوطه پادگانی ساختمان دادگاه نیز تماشاچیانی گرد آورده بودند تا به سود رای صادره تظاهرات کنند! انگار نه انگار که در آن کشور پر جمعیت انقلابی رخ داده، دیکتاتوری که کشور را ملک طلق خود می انگاشته، همسرش در معاملات گوناگون دست داشته، پسرانش را به مقاماتی تا حد ولیعهدی خود گمارده و منافع ملتش را نادیده گرفته و انقلابی بزرگ علیه او رخ داده و موجب سقوط دولت او و اعلام برکناری دولتش توسط معاون مرحوم خودش شده و دولت دیگری با انتخابات روی کار آمده و رییس آن دولت نیز به جای آنکه رییس جمهور مصریان باشد خودش را رییس جمهور اخوان المسلمین انگاشته و راه را برای دستیابی دوباره نظامیان گشوده و رییس کودتاچی نیز باردیگر انتخاباتی ساخته و خودش را رییس جمهور غیر اخوانیان پنداشته و سرانجام در دادگاهی تماشایی، رییس مبارک را تبرئه کرده است! گویی نه خانی آمده و نه خانی رفته است! دادگاهی که هنوز انجام محاکمه دسته جمعی متهمان اخوانی و امضای حکم اعدام چندصد نفری اش خشک نشده این بار از آن طرف بام افتاده و رییس دیکتاتور فاسد را تبرئه می کند. این رای اهانتی است به ملتی بزرگ که بدون سلاح، میلیون ها نفر به خیابان و میدان تحریر آمدند و در حضور ما با نیروهای موتوریزه و شُتریزه رییس مبارک مواجه شدند و ایستادند تا او را ریشه کن کردند!
گمان نکنید دل خوشی از اخوانی ها یا آنهای دیگر دارم. در این گونه کشورها هنوز چنان الیت و برگزیدگان فرهنگی پدید نیامده است که بتوانند یک دموکراسی پایدار را تضمین کنند. اما چنین هم نیست که بتوان به این سادگی به شعور آنان اهانت کرد! در بریتانیا، بعد از جنگ در محاکمه یکی از اشراف و لردهای انگلیسی که نام او را فراموش کرده ام، او را به اتهام همکاری با دشمن، هیتلر، به یک پنی، یعنی یک پشیز محکوم و آزادش کردند، اما با آن محکومیت حیثیت و نامش لکه دار شد و لکه دار ماند! دولت مصر که دادگاهش در رسیدگی دسته جمعی چندصد متهم مصری را به اعدام محکوم می کند، حتی آنقدر دوراندیشی و درایت نداشت که پیرمرد را به یک روز زندان محکوم و آزادش کند! که نشان دهد کسی را که ملتش محکوم کرده است، مبرا از خطاها نمی داند!
دولت ها باید بکوشند مردم را آزار و به اصطلاح عامیانه تر انگولک و تحریک نکنند! آقای السیسی، اشتباه بزرگی کردید، این دادگاه نمایشی، با آن تماشاچیان بدن سازی شده، با آن حامیان گردآوری شده در محوطه پادگان، راه نجات شما نیست. با این کار نمی توانید سیل توریست ها را به مصر بازگردانید، عربستان نیز آن درآمد را جبران نخواهد کرد. خودتان را آماده کنید که به کشتارهایی بزرگ تر از فرمانده پیشین خود دست بزنید و بدانید مسوولیت برآمدن دولتی تندروتر از اخوانی ها در آینده در مصر که شما را به محاکمه خواهد کشید با خودتان است. ای کاش به جای نظامیان یا سعودیان، برای صدور این رای سیاسی با سیاستمداران مصری مشورت کرده بودید.
منبع: اعتماد
اول**1368**


10/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن