واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1501771)
۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۴۱ب.ظ)
هزينه دارويي سازمان تأميناجتماعي هر سال دو برابر شده است معاون درمان سازمان تأميناجتماعي گفت: هزينه دارويي اين سازمان در سال 92 نسبت به سال 91 و در سال 93 نسبت به سال 92 بيش از دو برابر شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدعلي همتي با بيان اين مطلب افزود: در سال 1391 هزينههاي دارو 13 هزار و 600 ميليارد ريال بود، در سال 1392 اين مبلغ به 23 هزار و 700 ميليارد ريال افزايش يافت و برآورد سال 1393 نيز 35 هزار ميليارد ريال را نشان ميدهد.
همتي با اشاره به نگاه سلامتنگر در تدوين کتاب ارزش نسبي جديد گفت: بر اين اساس خدمات مشاوره تغذيه در بيماران بستري بخشهاي ويژه، برخي خدمات روانشناسي و روانپزشکي و برخي خدمات طب اجتماعي و همچنين بيش از 300 خدمت باليني که در سالهاي قبل در تعهد بيمهها نبود در تعهد سازمانهاي بيمهگر قرار ميگيرد.
معاون درمان سازمان تأميناجتماعي همچنين از تحت پوشش قرار دادن خدمات ترک اعتياد براي بيمهشدگان براساس مصوبه هيأت دولت و استفساريه مجمع تشخيص، مصلحت نظام خبر داد و افزود: تقبل هزينه خدمات مذکور از منابع داخل سازمان و بدون دريافت هيچگونه کمکي از منابع عمومي انجام ميشود.
به گفته همتي، عرضه رايگان داروهاي تخصصي جلوگيري از رد پيوند حين عمل و بعد از عمل پيوند و رايگان کردن خدمات دارويي و پاراکلينيکي و بستري براساس تعرفه دولتي براي بيماران مبتلا به بيماريهاي هموفيلي A و B، تالاسمي ماژور و دياليز مزمن از ديگر اقدامات سازمان تأميناجتماعي براي بهبود خدمترساني به بيمهشدگان است.
معاون درمان سازمان تأميناجتماعي، رايگان کردن هزينه بستري براساس تعرفه دولتي در بيماراني که در NICN و ICU به دستگاه تنفس مصنوعي وصل ميشوند و تقبل تا 90درصد هزينه داروهاي مورد مصرف در درمان سرطان و داروهاي همراه را از ديگر اقدامات انجام شده توسط اين سازمان برشمرد و گفت: همچنين راديوتراپي بيماران مبتلا به سرطان براساس تعرفه دولتي، رايگان شده است.
همتي ارائه خدمات ويژه به بيمارن نيازمند و خاص را از اولويتهاي سازمان تأميناجتماعي برشمرد و اظهار داشت: در اين رابطه پرداخت صد در صد هتلينگ درجه 4 به سالمندان تحت پوشش در آسايشگاه کهريزک و پرداخت صد در صد هزينه دارويي و بستري (براساس تعرفه دولتي) بيماران تحت پوشش در مؤسسه محک توسط سازمان تأميناجتماعي انجام ميشود.
وي در ادامه خدمت رساني به مستمريبگيران را از اولويتهاي سازمان تأميناجتماعي برشمرد و گفت: در سال جاري از هيأت امناي سازمان مجوز حذف فرانشيز خدمات بستري اين گروه از بيمهشدگان در مراکز دانشگاهي را اخذ کرديم و در مصوبه مذکور اين اختيار به هيأت مديره سازمان داده شده است که طرح حذف فرانشيز خدمات بستري مستمريبگيران تهيه و براي اخذ مصوبه هيأت مديره سازمان ارسال شده است که در آينده نزديک پس از تصويب به اجرا درخواهد آمد و تمامي اين عزيزان در واحدهاي دانشگاهي در بخش بستري همانند واحدهاي ملکي از پرداخت فرانشيز معاف خواهند شد.
معاون درمان سازمان تأميناجتماعي با بيان اينکه ارتقاء کيفيت خدمات هتلينگ در دستور کار اين سازمان قرار دارد، افزود: هدف ارتقاي کيفيت خدمات هتلينگ، افزايش پاسخگويي به انتظارات بيمهشدگان و افزايش رضايتمندي و بهبود عملکرد مراکز ملکي است.
به گفته معاون درمان سازمان تأميناجتماعي محورهاي چهارگانه اين طرح شامل ساختمان و تأسيسات، تجهيزات پزشکي، نظافت و بهداشت، خدمات رفاهي، سازمان مبادرت به تدوين برنامههاي عملياتي است و به لحاظ رويکرد ملي طرح و ارائه خدمات درماني به همه اقشار جامعه از وزارت بهداشت نيز خواسته شده است، از محل هدفمندي يارانهها که براي اين طرح از طرف دولت در اختيار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گذاشته شده است، سازمان تأميناجتماعي را نيز براي ارتقاي هتلينگ مراکز درماني حمايت کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]