تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852167530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چاره برخی ناراحتی های بدون علامت نوزاد


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
00d9b1e39f02d57be65ad2a9a6eaa3b8 XL چاره برخی ناراحتی های بدون علامت نوزاد
به نوزادتان شیر داده‌اید، پوشکش را عوض کرده‌اید و ظاهراً خوب استراحت کرده است. پس برای چه گریه می‌کند؟ اگر چه گریه او ظاهراً بی‌دلیل است اما یادتان باشد که گریهٔ نوزادان هیچ‌گاه بی‌دلیل نیست برای پیدا کردن بهترین راه حل برای مشکلات نوزادان ، ابتدا لازم است علائم این ناراحتی ها را شناسایی کنید سپس برای مقابله با آنها اقدام نمایید.در ادامه پنج ناراحتی عمده ای که ممکن است تمام نوزادان به آن مبتلا شوند را مورد بررسی قرار می دهیم. 1- بالاآوردن: متخصصان دلیل این امر را برگشت اسید معده نوزادان می دانند، که در اکثر نوزادان بعد از : -شیر خوردن( غذا خوردن)، -آروغ زدن، -گریه و سرفه کردن اتفاق می افتد و امری طبیعی می باشد. بالاآوردن در بیش از نیمی از نوزادان دیده می شود. این پدیده بعلت کامل نبودن دریچه بین مری و معده رخ می دهد. مادر و پدر چه باید بکنند؟ در صورتی که نوزاد با شیشه شیر تغذیه می شود، لازم است که هر 5 دقیقه یکبار آروغ نوزاد را بگیرید(هنگام تغذیه). اما اگر نوزاد با شیر مادر تغذیه می شود، پس از اتمام تغذیه از یک سینه و تمایل نوزاد برای تغذیه ازسینه دیگر لازم است ابتدا آروغ نوزاد گرفته شود، سپس شیر دهی با سینه دیگر آغاز شود. بهتر است حجم وعده های غذا را کم ولی تعداد را بیشتر کنید و بعد از تغذیه( خوردن شیر)، بمدت 45 دقیقه نوزاد را در وضعیت مستقیم نگه دارید. از پوشاندن پوشک خیلی تنگ به نوزاد خودداری کنید . همچنین از سر شیشه با سایز مناسب برای نوزاد خود استفاده کنید (جریان زیاد باعث می شود که نوزاد شیر بیشتری بخورد و جریان کم باعث می شود که نوزاد با قدرت بیشتری مکیدن را انجام دهد و هوای زیادی وارد معده او شود). در موارد زیر حتماً به پزشک مراجعه کنید:
1- وجود خون (هنگامی که در استفراغ نوزاد خون دیده شود)- در هنگام شیر خوردن حالت خفگی پیدا کرده یا در تنفس دچار مشکل شود( هنگام بالا آوردن)- عدم افزایش وزن- برآمده شدن پشت نوزاد و یا سفت شدن بدن او در هنگام بالاآوردن. 2- کولیک: نوزادی که کولیک دارد در طول روز بیش از 3 ساعت گریه می کند و این گریه ها ممکن است برای 3 روز در هفته و برای بیش از 3هفته نیز ادامه پیدا کند. بدیهی است که این امر برای شما و همسرتان رنج آور است. اما شرایط بدنی اکثر این نوزادان کاملا عادی است و خوشبختانه بعد از گذشت زمان و رسیدن به 3 یا 4 ماهگی این حالت بطور کامل برطرف می شود. مادر و پدر چه باید بکنند؟ متاسفانه راه حلی که معجزه کند، وجود ندارد. به گفته متخصصان راه حل های گوناگونی برای نوزادان مختلف وجود دارد. تعدادی از نوزادان بدلیل اینکه هنوز به شرایط جدید زندگی خود عادت نکرده اند، در ماه های اول پس از تولد، زیاد گریه می کنند (هاروی کارپ متخصص اطفال) او پیشنهاد می کند که 5 توصیه زیر را انجام دهید، حتما نتیجه می گیرید: نوزاد را قنداق کرده و بر روی شکم و یا به پهلوی چپ بخوابانید.هیس گفتن و یا صدای ش ش می تواند او را آرام کند. همچنین صدای وسایلی مثل: (فن، جاروبرقی، ماشین لباسشویی)؛ تاب دادن نوزاد( حرکت رفت و برگشتی در آغوش)؛ مکیدن( شیشه شیر، سینه، پستونک و حتی انگشت تمیز) موثر می باشند. پیشنهادهای دیگری نیز برای آرام کردن نوزادان وجود دارد؛ همراه نوزاد سوار ماشین شوید، راه بردن نوزاد( در آغوش)؛ گرفتن آروغ نوزاد در طول شیر خوردن؛ نوزاد را به شکم بر روی پای خود خوابانده و پشت او را ماساژدهید؛ اجازه ندهید که نوزاد بیش از حد خسته شود. تحقیقات اخیر نشان می دهد که قطره های پروبیوتیک بطور واضحی گریه نوزادان کولیکی را کاهش می دهد اما در اینباره حتما با پزشک خود مشورت کنید. 3- سرماخوردگی: عفونت تنفسی و سرماخوردگی همراه با آب ریزش بینی، گرفتگی بینی، سرفه و تب در بین نوزادان رایج است.
مناسب نبودن دمای اتاق نوزاد و تماس او با افرادی که مبتلا به سرماخوردگی می باشند از اصلی ترین دلایل ابتلای نوزادان به سرما خوردگی می باشد. مادر و پدر چه باید بکنند؟ آنتی بیوتیک ها برای ویروس سرماخوردگی موثر نمی باشند و شما باید به نشانه های بیماری دقت کنید. چند راه ساده برای درمان سرماخوردگی: استفاده از بخور سرد برای جلوگیری از سرفه و گرفتگی مجرای تنفسی، قطره نمکی برای گرفتگی بینی. اگر نوزاد شما تب دارد، حتما به پزشک مراجعه کنید، احتمال دارد که او استامینوفن و یا ایبوپروفن تجویز کند. همچنین اگر نوزاد از نظر تنفس دچار مشکل شود و پوشک نوزاد کمتر از 4 تا 6 بار خیس شده( ممکن است آب از دست داده باشد) و بی حال باشد، حتما به پزشک مراجعه کنید. 4- یبوست: هر نوزادی عادت دفع خاص خود را دارد( کارکردن شکم)، برخی از نوزادان روزی 4 تا 5 بار مدفوع می کنند و برخی دیگر هر 3 روز یکبار مدفوع می کنند. نوزادانی که از شیر خشک تغذیه می کنند کمتر از نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، مدفوع می کنند. شما زمانی باید احساس نگرانی کنید که عادت طبیعی نوزاد شما تغییر کند. اگر نوزاد زور بزند ولی چیزی از بدن وی خارج نشود یا در مدفوع او خون دیده شود ( در اثر فشار زیاد در هنگام دفع) نشانه بروز یبوست در نوزاد است. مادر و پدر چه باید بکنند؟ به یاد داشته باشید که تغییر برنامه تغذیه ای روی عادت دفع نی نی تاثیر گذار است، مثلا تغییر تغذیه از شیر مادر به شیر خشک یا شروع غذای کمکی احتمال تغییر عادت دفع را بیشتر می کند. اگر نی نی شما براثر تغییر برنامه غذایی، دچار یبوست شد، پوره گلابی، زردآلو، آلو یا چند قطره آب آلو خیس کرده بسیار مفید می باشد( با نظر پزشک) . مصرف سرال های گندم و جو در مقایسه با سرال های برنج که حاوی فیبر بیشتری می باشند، برای رفع این مشکل بسیار مفید هستند. در صورت ادامه داشتن یبوست حتما به پزشک مراجعه کنید. 5- اسهال: مدفوع آبکی نگران کننده تر از یبوست است. اگر نوزاد از شیر مادر تغذیه می کند ممکن است اسهال در اثر غذایی که مادر خورده، یا عفونت در بدن نوزاد ایجاد شود. اگر نوزاد در مدت 8 ساعت، بیش از 5 تا 8 بار مدفوع آبکی داشت، باید مراقب کمبود آب بدن وی باشید. گریه کردن بدون اشک و چشم های فرورفته از نشانه های از دست دادن آب بدن نوزاد می باشد. مادر و پدر چه باید بکنند؟ اگر نی نی شما کمتر از یکسال دارد، حتما به پزشک مراجعه کنید. زیرا ممکن است برای جبران آب از دست رفته بدن نوزاد، نیاز به استفاده از محلول الکترولیت ( سرم) باشد. چون آب به تنهایی فاقد الکترولیت ها و مواد معدنی (سدیم و پتاسیم) می باشد و آب میوه هم باعث تشدید اسهال می شود. مناسب نبودن دمای اتاق نوزاد و تماس او با افراد مبتلا از اصلی ترین دلایل ابتلای نوزادان به سرما خوردگی می باشد.  

9 آذر 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن