واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وزارت ورزش بودجه را مانند سال قبل سرسری نگیرد
کد خبر: ۴۵۳۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱ - 30 November 2014
اگر سال گذشته وزیر تازه بر مسند نشسته بود و از چند و چون کار اجرایی آگاه نبود، با گذشت یک سال، این بهانه چندان قابل پذیرش نیست. انتظار خانواده بزرگ ورزش از وزیر و مدیران ارشد وزارت خانه این است که کمبود بودجه ای سال قبل را جبران کنند و اگر نمی توانند بودجه ورزش را بیشتر کنند حداقل آن را به سطح بودجه ۱۳۹۲ برساند.
بصادق حسینی در همشهری نوشت: آذر ماه برای سازمان ها و نهادها، ماه چانه زنی نهایی با دولت برای بودجه است؛ مدیران تلاش می کنند سهم شان را از بودجه پیشنهادی دولت بیشتر کنند. این قاعده ی مدیریتی دولتی است، جنگ برای دریافت بودجه بیشتر و خرج کردن بیشتر. اما این تنها مرحله ی اول است و مرحله ی بعدی چانه زنی با مجلس و کمیسیون های تخصصی و کمیسیون تلفیق است. مدیران باید برای تثبیت بودجه پیشنهادی دولت با مجلس نیز رایزنی کنند تا حتمن ردیف بودجه پیشنهادی شان در مجلس هم رای بیاورد و تازه این اول ماجرا است؛ چرا که بعد از تایید و تصویب بودجه در مجلس، نوبت به دور تخصیص بودجه می رسد که خود ماجرایی دیگر است.
سال آینده، سال مهمی برای ورزش ایران است. سال آینده سال ما قبل المپیک است؛ سالی است که فدراسیون های المپیکی باید تلاش کنند تا سهیمه های لازم برای حضور در بزرگترین رویداد اجتماعی جهان در ریودوژانیرو را کسب کنند. ورزشکاران باید برای کسب این سهمیه نهایت همانند بازی های المپیک خود را آماده کنند و این یعنی انتخاب مربیان سطح بالا، برگزاری اردوهای تدارکاتی داخلی و خارجی و حضور در رقابت های کسب سهمیه.
سال ۱۳۹۲ و در سال نخست دولت تدبیر و امید بعد از آنی که بودجه بعد از سال ها در موعد مقرر به مجلس رسید، بسیاری از وزرا از جمله بیژن زنگنه از همان روزنخست ورود بودجه به مجلس، در مجلس خیمه زدند و تمام قد از بودجه وزارت خانه شان دفاع کردند. اما محمود گودرزی که از ۲۶ آبان ۱۳۹۲ بر صندلی وزارت نشسته بود، نتوانست توفیقی در جذب بودجه داشته باشد و در سال ۱۳۹۳ بودجه ورزش ایران نسبت به سال ۱۳۹۲ شاهد افت حداقل ۲۶ درصدی بود. اگر سال گذشته وزیر تازه بر مسند نشسته بود و از چند و چون کار اجرایی آگاه نبود، با گذشت یک سال، این بهانه چندان قابل پذیرش نیست. انتظار خانواده بزرگ ورزش از وزیر و مدیران ارشد وزارت خانه این است که کمبود بودجه ای سال قبل را جبران کنند و اگر نمی توانند بودجه ورزش را بیشتر کنند حداقل آن را به سطح بودجه ۱۳۹۲ برساند.
همچنین امسال سال نخست نشستن کیومرث هاشمی بر مسند ریاست کمیته ملی المپیک و احتمالا سخت ترین سال او است. او باید به خیلی ها از جمله مجمع کمیته المپیک که از آنان رای گرفته نشان دهد که از توانایی رایزنی و چانه زنی بالایی در دولت و مجلس برخوردار است؛ او علاوه بر مجمع باید به وزیر ورزش هم بگوید که بدون حمایت آن ها می تواند بودجه مستقل کمیته را دولت و مجلس بگیرد.
پاییز و زمستان امسال، برای کیومرث هاشمی و محمود گودرزی سخت تر از آنی است که تصور می کردند، چرا که اگر نتوانند بودجه پیشنهادی مناسب را بگیرند، سال ۱۳۹۴ می تواند برای ورزش ایران در عرصه های جهانی، سال بحرانی ای باشد؛ که اگر بودجه ورزش در حد مقبول نباشد عملا پشتیبانی تیم های المپیکی با مشکل روبرو می شود و پشتیبانی نامطلوب موجب عدم توفیق در المپیک ریو است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]