واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: قرارداد کرانچار بخش جدید بازی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال
وزیر ورزش و جوانان بعد از جامجهانی بارها به مدیریت فدراسیون فوتبال اعتراض کرده و آن را جزیرهای جداگانه برای خود نامیده است. گودرزی بارها با اشاره به سوءاستفاده مدیران فدراسیون از سیاست کاسبی تعلیق گفته بود که روش ناعادلانهای است که فدراسیونها از دولت انتظار کمک مالی و زیرساختی دارند و همیشه چشمشان به جیب دولت است؛ اما...
کد خبر: ۴۵۲۸۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱ - 26 November 2014
این روزها ورق برای علی کفاشیان خیلی زود برمیگردد. او که هفته گذشته و بعد از جلسه هیأترئیسه از تأیید و نهایی شدن حضور زلاتکو کرانچار روی نیمکت تیم ملی امید سخن گفته بود، خیلی زود مجبور شد حرفش را پی بگیرد تا بداند این روزها عرصه برای مدیریت او در رأس فدراسیون فوتبال سختتر از گذشته شده و دیگر مدیریت تک نفره او جواب نخواهد داد.
به گزارش «تابناک»، این روزها بار دیگر اختلافات میان وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال با مطرح شدن ماجرای قرارداد زلاتکو کرانچار برای هدایت تیم ملی امید ایران به اوج خود رسیده است؛ اختلافاتی که بعد از جامجهانی و در جریان کشدار تمدید قرارداد کارلوس کیروش چهره نمایانده بود، ولی بنا به دلایلی وزارت مجبور به عقب نشینی شد و حالا بار دیگر در جریان انتخاب سرمربی تیم ملی امید به اوج خود رسیده است.
وزیر ورزش و جوانان بعد از جامجهانی بارها به مدیریت فدراسیون فوتبال اعتراض کرده و آن را جزیرهای جداگانه برای خود نامیده است. گودرزی بارها با اشاره به سوءاستفاده مدیران فدراسیون از سیاست کاسبی تعلیق گفته بود که روش ناعادلانهای است که فدراسیونها از دولت انتظار کمک مالی و زیرساختی دارند و همیشه چشمشان به جیب دولت است اما در سوی مقابل، وقتی نسبت به عملکردشان اعتراض کنیم، سریع تابلوی تعلیق و دخالت دولت در فدراسیونها را بالا میآورند.
از اینجا بود که وزارت ورزش و جوانان بدون دخالت مستقیم در امورات فدراسیون، سعی کرد از اهرمهای قدرت خود برای تحت فشار گذاردن علی کفاشیان استفاده کند و صد البته خوب هم میدانست که مدیری چون علی کفاشیان در بخش جذب سرمایه بسیار ضعیف است.
علی کفاشیان در سالهای حضورش در فدراسیون فوتبال، فدراسیون را از یک سازمان پولسازی که محمد دادکان ساخته بود، به یک سازمان وابسته به دولت تبدیل کرد و اینگونه بود که برای اعزام تیم ملی به جامجهانی، تمدید قرارداد با کارلوس کیروش و حالا بستن قرارداد با زلاتکو کرانچار نیاز به همراهی دولت دارد. اما اگر فدراسیون فوتبال سرانجام در ماجرای تمدید قرارداد با کارلوس کیروش در برابر فشار افکار عمومی و رسانهها کوتاه آمد، حالا و در یک بزنگاه دیگر مقابل فدراسیون ایستاده است.
بنا بر این گزارش، در حالی که روزهای گذشته زمزمههای غیررسمی از مخالفت وزارت ورزش و جوانان با انتخاب زلاتکو کرانچار شنیده میشد، حبیب کاشانی روز گذشته از مخالفت «کمیسیون تأیید مربیان خارجی» وزارت ورزش و جوانان با انتخاب کرانچار برای تیم ملی سخن گفته است. کاشانی که از اتفاقات رخ داده برای تیم ملی امید خیلی ناراحت بود، در خصوص تصمیم وزارت ورزش گفت: «من نمیدانم این کمیسیون برای چه ایجاد شده است. آنهایی که باید تست فنی بگیرند و صاحبنظر هستند، این کار را انجام دادهاند. این را که این کمیسیون خلقالساعه تشکیل شده است، باید خود مسئولان پاسخ دهند».
البته حبیب کاشانی حق دارد تا این حد ناراحت باشد، زیرا او در بازی ناخواستهای افتاده است. بعد از آنکه هیأترئیسه فدراسیون فوتبال در نامهای از کفاشیان خواسته بود تا آیتاللهی را از مدیریت تیمهای پایه بردارد، علی کفاشیان پای حبیب کاشانی را به تیم امید باز کرد تا اندکی از حساسیت هیأترئیسهای را ـ که این روزها اجازه آب خوردن بدون هماهنگی هم به او نمیدهند ـ بکاهد. کاشانی هم پس از کش و قوسهای فراوان، سرانجام بنا به ادعای خود، کرانچار را با کارنامهای مشخص و قیمتی مناسب راضی کرد تا روی نیمکت تیم ملی امید بنشیند؛ اما دیری نگذشت تا حاج حبیب بفهمد که فدراسیون فوتبال علی کفاشیان دیگر آن فدراسیون تک نفره قدیم نیست و برای گرفتن چنین تصمیمی گزینههای زیادی هستند که باید تأیید کنند و این تنها علی کفاشیان نیست که باید تأیید کند و همین مسأله هم شاید به زودی منجر به این شود که کاشانی همکاریاش را با فدراسیون قطع کند.
همه این اتفاقات در حالی رخ داده که مسابقات انتخابی المپیک هر روز از روز قبل به ما نزدیکتر میشود و تیم ملی امید کشورمان پیش از آغاز این رقابتها یک تیم ورشکسته است؛ تیمی که این بار نه گرفتار اشتباهات فردی و تیمی شده و نه خطای تاکتیکی دارد؛ تیمی که از جایی خارج زمین شکست خورده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]