تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803100753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال رسیدن به توافق هسته ای در چند هفته آینده


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


"تورنتو استار" بررسی کرد؛
احتمال رسیدن به توافق هسته ای در چند هفته آینده
«بی اعتمادی نتانیاهو به اوباما تقریبا به اندازه بی اعتمادیش به ایران است... همه طرف های درگیر در مذاکرات وین، بر رسیدن به توافق قبل از تسلط جمهوری خواهان بر کنگره تمرکز کرده اند».



  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه کانادایی تورنتو استار (Thestar)، در یادداشتی به قلم "تونی بورمن"، رییس سابق شبکه خبری سی بی سی و الجزیره انگلیسی، به بررسی مسائل مربوط به مذاکرات هسته ای با توجه به عدم دستیابی به توافق جامع در هفته گذشته پرداخت.  
در این یادداشت که تحت عنوان "چرا مذاکرات هسته ای ایران ممکن است زودتر از موعد تمام شود" منتشر شد، آمده است:   در مذاکرات مهم هسته ای این هفته [میلادی] نه شکستی وجود داشت و نه موفقیتی. در نتیجه دو طرف، توافق کردند که مذاکرات برای هفت ماه دیگر تمدید شود تا بیشتر گفتگو کنند و این خسته کننده به نظر می رسد.     اگر ما به مذاکرات هسته ای به عنوان یک بازی از "جام حذفی هاکی" نگاه کنیم، باید گفت که این بازی اکنون در وقت اضافه است. البته احتمال وقوع یک ضربه نهایی -درگیری نظامی بیشتر در خاورمیانه و یا گشایش تاریخی جدید- هنوز پیش روی ما قرار دارد. به هر حال ما به زودی نتیجه را خواهیم دانست.     هنوز دو مسئله کلیدی حل نشده در مذاکرات بین ایران و 1+5 وجود دارد: "چگونه اطمینان حاصل شود که ایران می تواند بدون ساخت بمب، برنامه صلح آمیز هسته ای خود را گسترش دهد" و "سرعت و چگونگی حذف تحریم های بین المللی علیه ایران".     در روزهای پس از دوشنبه -که مذاکرات در آن تمدید شد- منابع مختلف، دیدگاه هایی را در مورد مذاکرات مطرح کردند. نکته اصلی این است که توافق دستیافتی به نظر می رسد.     با وارد شدن این نمایش به مرحله آخر خود، چهار نکته برای بررسی وجود دارد:  
رسیدن به نتیجه در هفته های آینده بیشتر محتمل است تا ماه های آینده
با وجود اینکه مذاکرات تا ماه ژوئن تمدید شده است، به نظر می رسد اعتماد به نفس قابل توجهی برای به پایان رساندن مذاکرات در یکی دو ماه آینده وجود دارد. در غیر این صورت ممکن است دیگر هیچ توافقی وجود نداشته باشد؛ حتی اگر مذاکرات برای مدت بیشتری ادامه یابد. محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران گفته بود که به نظر وی در صورتی که مذاکرات در وین چند روز دیگر ادامه می یافت ممکن بود به توافق دستیابی پیدا کنیم.     بزرگ ترین خطر آمریکا، محور جمهوری خواه و اسراییل است   صحنه سیاسی واشنگتن در ژانویه آینده به طور چشم گیری تغییر خواهد کرد؛ زمانی که جمهوری خواهان کنترل سنای آمریکا را در دست بگیرند. این موضوع، توانایی رییس جمهور اوباما را برای رسیدن به توافق، تضعیف می کند. حزب جمهوری خواه با تحریک بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل که بی اعتمادی او به اوباما تقریبا به اندازه بی اعتمادیش به ایران است، قبلا تهدید کرده بودند که تحریم های جدیدی علیه ایران تصویب کنند. در صورت موفقیتشان در این کار، مذاکرات کاملا تخریب می شد. گرچه اوباما به احتمال زیاد چنین قانونی را وتو می کند، به نظر می رسد همه طرف های درگیر در مذاکرات وین، بر رسیدن به توافق قبل از تسلط جمهوری خواهان بر کنگره تمرکز کرده اند.     زمان در ایران در حال به پایان رسیدن است   همانگونه که اوباما در حال نبرد با تندروها در آمریکا است، اتفاق مشابه و یا حتی غیر قابل پیش بینی تری در ایران جریان دارد. تحریم های بین المللی علیه ایران تضعیف شده  و این تنها دلیل ایران برای باقی ماندن ایران بر سر میز مذاکرات است. روحانی اعتقاد دارد که انزوای بین المللی ایران باید پایان یابد اما مخالفان قدرتمندی وجود دارند که او را به چالش می کشند و ممکن است با طولانی تر شدن مذاکرات صبر این مخالفان در برابر روحانی تمام شود.     آیا دولت کانادا درنهایت در راستای منافع کانادا کاری خواهد کرد؟   در انتهای این نوشتار با اشاره به منافع کانادا در منطقه خاورمیانه و رسیدن این منطقه به ثبات در صورت توافق نهایی با ایران از کانادا خواسته شده رویکرد خود در مورد ایران را تغییر داده و به دنبال تامین منافع خود از این رهگذر باشد.      

  506  



۰۹/۰۹/۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن