تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868848152




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست اعتبار براي 14 پروژه کشاورزي در گلستان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۲ق.ظ)
درخواست اعتبار براي 14 پروژه کشاورزي در گلستان رئيس سازمان جهاد کشاورزي گلستان با اشاره به طرح هاي مورد نظر اين سازمان در آستانه ورود رئيس محترم جمهورو هيات دولت به گلستان گفت: در مجموع 14 طرح مهم و مؤثر در بخش کشاورزي با اعتباري بالغ بر 42هزار ميلياردريال در سطح استان مورد نظر است.
به گزارش خبرگزاري موج،مهاجر يکي از مهم ترين اين طرح ها را مطالعه و اجراي طرح زهکشي اراضي در سطح 280 هزار هکتار اراضي استان بيان کرد و گفت: با اجراي اين طرح افزايش قابل توجهي در توليد محصولات کشاورزي و تثبيت اشتغال کشاورزان و افزايش اشتغال و درآمد آنها به وجود خواهد آمد. اوادامه داد: اعتبار مورد نياز براي اين طرح بالغ بر 25500 ميليارد ريال است و در صورت تأمين اعتبار عمليات اجرايي آن شروع خواهد شد.
وي مشارکت در تبديل اراضي زراعي شيب دار استان به باغات مثمر را از ديگر طرح هاي مهم عنوان کرد و گفت: با توجه به اراضي زياد شيب دار استان اجراي طرح تبديل اراضي زراعي شيب دار به باغات مثمر با هدف جلوگيري از بروز سيل در73هزار هکتار از اراضي استان مورد نظر است. او با بيان اين که اين طرح ضمن افزايش درآمد بهره برداران منجر به تثبيت خاک و جلوگيري از بروز سيلاب مي شود گفت: اجراي اين طرح از سال 78 از منابع ملي وزرات جهاد کشاورزي آغاز شد و تا کنون در سطح 22 هزار و يکصد هکتار عمليات اجرايي انجام شده و براي اتمام طرح 6هزار و سيصد و هفتاد ميليارد ريال اعتبار مورد نيار است.
طرح تکميل و مرمت زيرساخت مجتمع هاي شيلاتي از ديگر برنامه هاي جهاد کشاورزي استان است.
مهاجر در اين باره گفت: مجتمع پرورش ميگو و ماهيان خاوياري با پيش بيني توليد در سطح 10 هزار هکتار از اراضي و افزايش توليد ميگو به ميزان 18هزار و هفتصد و پنجاه تن در سال با هدف توسعه زيرساخت هاي اين مجتمع و افزايش تأسيسات زيربنايي اعتباري معادل 106ميليارد تومان نياز است. او ادامه داد: طرح مجتمع پرورش ماهيان خاوياري در استان که مطالعات آن به اتمام رسيده و در صورت تأمين اعتبار مورد نياز به مبلغ 500ميليارد ريال امکان افزايش توليد در سطح 220 هکتار و توليد 800 تن گوشت ماهيان خاوياري خواهد بود.
طرح ساخت تکميل و ايجاد سامانه هاي نوين آبياري در سطح 50هزار هکتار،طرح افزايش توليد محصول زراعي و گلخانه اي و احياي کشت توسعه پنبه از ديگر طر حهاي اين سازمان است.
مهاجر گفت: اگر براي اجرايي شدن اين طرح ها اعتبار مورد نياز تأمين شود فعاليت اقتصادي در استان گسترش پيدا مي کند و شاهد افزايش توليد،افزايش بهره وري و درآمد و بهبود اشتغال در استان خواهيم بود.
رييس سازمان جهاد کشاورزي استان در پايان سخنانش گفت:علاوه بر طرح هاي مذکور حدود 7 هزار ميليارد ريال طرح هاي سرمايه گذاري در قالب طرح هاي پرورش گاو شيري و صنايع تبديلي و ساير طرح هاي بخش کشاورزي نيز ارائه شده که قطعأ اثرات خوبي در افزايش اشتغال و توليد و درآمددر بخش کشاورزي خواهد داشت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن