تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830435660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انسان، فداکارتر از تصورات پیشین!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انسان، فداکارتر از تصورات پیشین!




آدم‌های بدبین‌ شاید ادعا کنند تمامی انسان‌ها روی حفظ منافع خود متمرکز هستند اما بررسی جدید نشان داده، بزرگسالان تمایل دارند به خاطر جلوگیری از آسیب رساندن دیگران، منافع مالی خود را فدا کنند.





ایسنا: در بررسی صورت‌گرفته توسط دانشمندان کالج دانشگاهی لندن و دانشگاه آکسفورد که از شوک‌های الکتریکی زبان استفاده شد، ثابت شد افراد تمایل داشتند دو برابر پول بیشتری بپردازند و غریبه‌ای را از یک شوک الکتریکی ناراحت‌کننده نجات دهند تا این که خود را نجات دهند.

این پژوهش، نخستین نمونه‌ای بود که به طور تجربی بررسی می‌کرد چنین افرادی حاضرند در مقابل گرفتن پول چه میزان درد را به خود و دیگران تحمیل کنند. یافته‌های جدید با بررسی‌های اقتصادی پیشین که ادعا می‌کردند افراد به منافع خود بیش از دیگران اهمیت می‌دهند، تضاد دارد.

درک بهتر این موضوع که مردم چگونه درد دیگران را در مقایسه با درد خود ارزیابی می‌کنند، می‌تواند به ارائه درمان‌های کارآمدتر برای درمان‌های بالینی اختلالاتی مانند روان‌پریشی منجر شود. همچنین این یافته‌ها می‌توانند بر اتخاذ تصمیمات سیاست‌های اقتصادی اثر بگذارند.

در این بررسی به 160 شرکت‌کننده که همگی با یکدیگر غریبه بودند، به طور تصادفی نقش‌های تصمیم‌گیرنده و دریافت‌کننده شوک محول شد. به همه این افراد شوک‌های الکتریکی ملایمی اعمال شد تا با آستانه دردشان مطابقت داشته باشد به طوری که شدت آن غیرقابل‌تحمل نباشد. بنابراین تصمیم‌گیرنده‌ها شدت هر شوکی را که برای آسیب‌رساندن به دیگران باید انتخاب می‌کردند، می‌شناختند.

تصمیم‌گیرندگان با یک رایانه در یک اتاق تنها مانده بودند و هر یک از آن در 150 آزمایش شرکت داشت. در هر آزمایش، آن‌ها باید بین مقادیر مختلف پول برای تعداد مختلف شوک‌ها (حداکثر 20 شوک و 20 پوند برای هر آزمایش) انتخاب می‌کردند. نیمی از تصمیمات، مرتبط با شوک‌هایی برای خود تصمیم‌گیرندگان و نیمی دیگر از شوک‌ها برای دریافت‌کنندگان بودند اما در تمامی موارد تصمیم‌گیرندگان پول دریافت می‌کردند. تصمیمات اتخاذشده توسط تصمیم‌گیرندگان بصورت مخفی می‌ماندند.

نتایج نشان داد افراد در هر شوک و برای جلوگیری از واردکردن ناراحتی به خود 20 پنی و 40 پنی را برای ممانعت از واردکردن شوک به دیگران فدا می‌کردند.

دانشمندان نشان دادند هنگامی که نوبت به درد می‌رسد، افراد ترجیح می‌دهند از درد خود رنج ببرند تا از درد دیگران. آن‌ها همچنین تصمیمات داوطلبان را سنجیدند و دریافتند هنگام تصمیم‌گرفتن درباره آسیب‌رساندن به دیگران، تصمیم‌گیرندگان زمان بیشتری درنگ می‌کردند.

گرچه سوژه‌های حاضر در این بررسی از لحاظ نجات‌دادن دیگران از درد، بسیار هم‌نوع دوست بودند اما فقط حاضر بودند به طور میانگین 20 درصد درآمد حاصل از این پژوهش را به خیریه دهند. این رفتار نشان می‌دهد نوع‌دوستی به بافت و ماهیت آن بستگی دارد.

جزئیات این بررسی در نشریه PNAS منتشر شد.







تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن