واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ادامه روند افزایشی شمار مهاجران به کشورانگلیس/افزایش فشارها بر دولت کامرون لندن - ایرنا- گزارش منتشر شده از سوی دفتر آمارملی انگلیس در روز پنجشنبه، حاکی ازافزایش 43 درصدی شمار ورود مهاجرین به این کشور اروپای غربی طی دوازده ماه منتهی به ژوئن گذشته، است.
به گزارش ایرنا ، براساس آمار منتشره از سوی دفتر آمار ملی انگلیس در طول 12 ماه گذشته منتهی به ماه ژوئن ، در مجموع 260 هزار مورد مهاجرت طولانی مدت (خالص) به این کشور صورت گرفته است.
براساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس در این دوره زمانی، در کل 583 هزار مهاجر وارد انگلیس شده اند و برآورده شده است که بیش از 300 هزارنفر از افراد مهاجر به دلایل مختلف خاک این کشور را ترک کرده اند.
این گزارش حاکی است که بیشترین مشار مهاجرت های صورت گرفته به انگلیس از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ویژه کشورهای رومانی و بلغارستان بوده است.
براساس آمارهای یاد شده، شمار مهاجران رومانیایی و بلغاری به انگلیس در 12 ماه گذشته منتهی به ماه ژوئن ، 32هزار مورد ثبت شده که نسبت به دوره زمانی قبل از آن که 18 هزار مورد اعلام گردیده بود ، نزدیک به 2 برابر افزایش نشان می دهد.
گفته می شود با توجه به حساسیت های ایجاد شده بر روی مساله مهاجرت در انگلیس، انتشار این آمار جدید می تواند دیوید کامرون نخست وزیر این کشور و رهبر حزب محافظه کار را با توجه به در پیش بودن انتخابات عمومی در ماه می سال 2015 میلادی، تحت فشار بیشتری قرار دهد.
بویژه اینکه حزب نوپا و عوام گرای "استقلال انگلیس " با سوار شدن بر موج حساسیت های موجود درمورد مساله مهاجرت و نیز ضدیت های موجود با اتحادیه اروپا، ضمن بدست آوردن دو کرسی مجلس عوام در انتخابات میاندوره ای اخیر، توانسته است وضعیت احزاب سنتی چون محافظه کار و کارگر را در انتخابات عمومی این کشور با مخاطره مواجه سازد.
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس پس از به قدرت رسیدن در سال 2010 میلادی وعده داده بود که تا سال 2015 میلادی تعداد مهاجران خارجی را به زیر یکصد هزار نفر کاهش دهد که با روند کنونی بعید به نظر می رسد که این وعده کامرون تا سال آینده میلادی بتواند محقق شود.
به هر حال موضوع مهاجران خارجی، تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی انگلیس در ماه می سال 2015 میلادی بدون تردید یکی از بحث های داغ احزاب سیاسی و رسانه های این کشور خواهد بود.
برداشته شدن محدودیت های مهاجرتی و کاری برای اتباع دو کشور رومانی و بلغارستان از آغاز سال 2014 میلادی، سبب شده است که بحث در مورد موضوع مهاجران خارجی در انگلیس بالا بگیرد.
تخمین زده می شود که تا پایان سال گذشته میلادی قریب به 144 هزار رومانیایی و بلغاری در بریتانیا مشغول به کار بوده اند .
مخالفان برداشته شدن محدودیت مهاجرتی در میان کشورهای اروپایی معتقدند که حضور بیش از حد این مهاجران ضد ایجاد فشار بر روی سیستم رفاهی و اجتماعی این کشور ، سبب ایجاد مشکلاتی برای نیروهای کار انگلیسی شده است.
دیوید کامرون نخست وزیر و رهبر حزب محافظه کار انگلیس با توجه به این مخالفت ها گفته است در صورت پیروزی حزبش در انتخابات عمومی این کشور در ماه می سال آینده میلادی، در سال 2017 میلادی برای ماندن کشورش در اتحادیه اروپا ، یک همه پرسی برگزار می کند.
وی درهمین حال عنوان کرده است، قصد دارد پیش از آن که ادامه عضویت کشورش دراتحادیه اروپا به همه پرسی گذاشته شود، بر سر شرایط ادامه این عضویت مذاکره کند.
نخست وزیر انگلیس ، آزادی رفت وآمد نیروهای کار در اتحادیه اروپا را "مهمترین موضوع" در مذاکراتش با اتحادیه اروپا ، بیان کرده است
فیلیپ هاموند" وزیر خارجه انگلیس نیز هشدار داده است در صورت انجام نشدن تغییرات در سیستم مهاجرتی اتحادیه اروپا، کشورش آماده خروج از این اتحادیه است.
اروپام** 4** 1552
06/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]