واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ریاست دوشغلهها، واریز پول به حساب هیاتها و اهدای تبلت!
انتخابات فدراسیون تیراندازی در حالی برگزار شد که علیرغم انتخاب سید مهدی شجاعی بهعنوان رئیس این فدراسیون همچنان حاشیهها آن در سرخط اخبار رسانهها وجود دارد. ماجرا به یک اختلاف همیشگی در انتخابات فدراسیونها باز میگردد. موضوع دو شغله بودن یا نبودن برخی از روسای فدراسیونها.
کد خبر: ۴۵۳۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹ - 27 November 2014
انتخابات فدراسیون تیراندازی در حالی برگزار شد که علیرغم انتخاب سید مهدی شجاعی بهعنوان رئیس این فدراسیون برای مدت زمان چهار سال دیگر همچنان حاشیهها آن در سرخط اخبار رسانهها وجود دارد و واکنشها به آن ادامه دارد. ماجرا به یک اختلاف همیشگی در انتخابات فدراسیونها باز میگردد. موضوع دو شغله بودن یا نبودن برخی از روسای فدراسیونها.
به گزارش تابناک، سید مهدی شجاعی در زمان حضورش در فدراسیون تیراندازی عملکرد خوبی داشته و نتایج این تیم در بازیهای آسیایی اینچئون هم نشان از این دارد که سالهای آفتابی در انتظار این رشته ورزشی قرار دارد. اما حضور او در راس فدراسیون تیراندازی مخالفانی دارد که به حرف از غیرقانونی بودن ریاست رئیس این فدراسیون میزنند. رئیسی که خود در خانه ملت حضور دارد و قانونگذار است و حالا متهم به قانون گریزی است.
پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید خیلیها امید داشتند که ماجرای انتخاباتهای معلق مانده فدراسیونهای ورزشی سروسامانی بگیرد و از سوی دیگر هم ابهامات و قانونشکنیهایی که در این زمینه وجود داشته از میان برود. یکی از مسائلی که ذهن اهالی ورزش را به خود مشغول کرده بود حضور سیاسیون در راس مدیریت فدراسیونهای ورزشی بود. این مسئله با توجه به علاقه برخی ورزشیها برای ورود به عرصه سیاست موجب شده بود تا خیلیها از و.ضعیت مدیریت رشتههای ورزشی با این سیاستها ابراز نگرانی کنند. مثال بارز این مسئله هم حضور رئیس فدراسیون وزنهبرداری در شورای شهر است که خیلیها به آن اعتراض دارند و حال روز این روزهای وزنهبرداری هم بزرگترین شاهد مثال این ماجراست.
از همان روزهای نخستی هم بحث انتخابات فدراسیونها پیش آمد سازمان بازرسی کل کشور به صراحت حضور دوشغلهها را در انتخابات فدراسیونها غیرقانونی دانست و بازنشستهها را هم تنها به شرط کسب مجوز از وزارت ورزش شایسته حضور در انتخابات فدراسیونها دانست. همین مسئله موجب شد تا احمد دنیامالی علیرغم اقبالی که اهالی قایقرانی به او داشتند بهخاطر حضور در شورای شهر تهران از قید حضور در راس این فدراسیون را بزند و تنها به اموراتاش در شورای شهر تهران بپردازد.
اما کار به حضور نمایندگان مجلس رسید ورق برگشت و نمایندگان حضور در بهارستان را شغل اعلام نکردند و بنا بر همین استدالال هم سیدمهدی شجاعی در انتخابات فدراسیون تیراندازی شرکت کرد و بعد از سه دور رایگیری به عنوان رئیس جدید انی فدراسیون برگزیده شد. البته ماجرا به همین سادگی نیست و تا برگزاری انتخابات فدراسیون تیراندازی در این هفته دوبار انتخابات این فدراسیون به تعویق افتاد و یکبار هم نامنویسی تکرار شد. سرانجام هم این انتخابات بدون حضور نمایندگان سازمان بازرسی برگزار شد و تا نمایندگان این نهاد نظارتی اعتراض خود را به این انتخابات اعلام کنند که همین مسئله هم به خوبی نشان میدهد که این مسئله بین مجلس شورای اسلامی و سازمان بازرسی حل نشده است و حتی یکی از کاندیداها هم پس از برگزاری انتخابات هم نسبت به حضور شجاعی به سازمان بازرسی شکایت کرده است.
اما این تنها بخش ابهام آمیز ماجرا نست. یکی از کاندیدهای در روز انتخابات ادعا کرده شجاعی قبل از انتخابات به حساب هیاتها پول واریز کرده است. موضوعی که البته هاشمی آن را تکذیب نمیکند و میگوید: «من تایید میکنم که به حساب هیاتهای تیراندازی پول واریز کردهام اما این برای انتخابات نبود و هر کسی هم در این باره اعتراضی دارد، باید از روشهای قانونی پیگیری کند.» اگرچه هاشمی این مسئله را پس از انتخابات به صراحت تایید میکند اما ماجرای واریز پول به حساب هیاتها قبل از انتخابات مسئله کاملا شائبه برانگیزی است.
البته سید مهدی هاشمی هم در مقابل ماجرای واریز پول ادعایی را مطرح میکند که آن هم قابل تامل است. او با اشاره به دست و دلبازی یکی دیگر از کاندیداهامیگوید: «من شنیدهام که یکی از کاندیداها قبل از برگزاری انتخابات به افرادی تبلت داده است. البته این موضوع را من نه دیدهام و نه تایید یا رد میکنم. آنچه که اینجا مهم است این است که من این کار را انجام ندادهام. واریز پول به حساب هیاتها را هم تایید میکنم.» هاشمی واریز پول را صرفا پرداخت بدهی فدراسیون به این هیاتها میداند: «زمانی که وزارت ورزش به حساب فدراسیون پول واریز کرد، ما فردای همان روز پول هیاتها را به حساب همه آنها واریز کردیم. البته این به دلیل انتخابات نبوده چرا که شأن هیاتها و مدیران ورزشی بالاتر از این است.» در شرایطی بحث پرداخت پول به هیاتهای استانی بهعنوان اعضای اصلی تصمیمگیری در انتخابات مطرح شده است که اخبار غیر رسمی از ابطال احتمالی انتخابات هم شنیده میشود.
ابهامات در خصوص این انتخابات همچنان وجود دارد و این در حالی است که هنوز به بزرگترین سوال این بخش که همان موضوع حضور دوشغلهها در انتخابات است هم پاسخ داده نشده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]