تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860835486




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- روایت واشنگتن پست از چرایی تمدید مذاکرات


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

روایت واشنگتن پست از چرایی تمدید مذاکرات یک روزنامه آمریکایی در تحلیل تمدید مهلت مذاکرات هسته ای برای مدت هفت ماه دیگر نوشت: تمدید مذاکرات به واسطه بن بستی بود که دو طرف ایران و ۱+۵ در آن قرار گرفته بودند.
 

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در مقاله ای به قلم «دیوید ایگناتیوس» به مقایسه مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) با مذاکرات کار پرداخت و نوشت که فرض کنید که اعتصاب برای کارکنان پرهزینه باشد و برای مدیر نیز تحمیل تحریم و اقدامات تنبیهی هزینه بر است بنابراین دو طرف در حالی که مذاکره با یکدیگر را پیش می برند، بدون قرارداد به کار خود ادامه می دهند. این وضعیت ظاهراً پایدار است اما این تا حدی به دلیل بن بستی است که در آن قرار گرفته اند. وی سپس با این مقایسه ادامه داد که این قیاس چانه زنی تا حدودی بیانگر پویایی مذاکرات هسته ای بین ایران و غرب است. مذاکره کنندگان ایران و 1+5 روز دوشنبه به توافق رسیدند تا مذاکرات برای رسیدن به راه حل جامع هسته ای را به مدت 7 ماه تمدید کنند. دو طرف هنوز در برخی جزئیات با یکدیگر اختلاف دارند اما هیچ یک از طرفین خواستار فروپاشی مذاکرات نیست. واشنگتن پست در ادامه نوشت که دو طرف ایران و غرب به دلایلی که دارند به این توافق رسیدند که توافق نکردن در حال حاضر بهتر از یک توافق بد است و این شرط را گذاشتند که به گفت وگوها ادامه دهند. این روزنامه آمریکایی در بخش هایی از گزارش خود به اختلافاتی که درباره برنامه هسته ای ایران و موانعی که در مسیر مذاکرات وجود دارد اشاره کرد و نوشت که وقتی با چنین بن بست هایی مواجه می شویم یک تکنیک کلاسیک وجود دارد که حوزه هایی که در خصوص آنها توافق وجود دارد را بیان کنیم. طبق این گزارش، این همان کاری بود که «جان کری» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه انجام داد. او گفت در روزهای پایانی مذاکرات شاهد آن بودیم که «ایده های جدیدی به میان آورده شد» که می تواند سخت ترین موضوعات را رفع کند. مذاکره کنندگان آمریکایی ظاهراً در تلاش هستند بر روی بخش هایی از توافق کار کنند تا بتوانند نگرانی ایران را کاهش دهند و در عین حال تضمین کنند حتی اگر آنها بخواهند توافق را دور بزنند، یکسال تا ساخت بمب زمان می برد. این گزارش در پایان نتیجه گیری کرد که فشار اقتصادی در اغلب موارد به توافق منجر می شود. این عامل به نفع غرب است. هم اکنون تحریم ها برجای خود باقی مانده است. قیمت نفت پایین است و اگر فشار اقتصادی کارساز بود، ایران توافق می کرد.(فارس)


 








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن