تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860373692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ربیعی کارت زرد را بابت صداقت و درستکاری دریافت کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک کارشناس حوزه کار : ربیعی کارت زرد را بابت صداقت و درستکاری دریافت کرد تهران-ایرنا- یک کارشناس حوزه کار گفت: کارت زردی که در هفته جاری ، مجلس به علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داد، در واقع به دلیل خلوص نیت، صداقت و تلاش بی وقفه ایشان در جهت حفظ حقوق نیازمندان است.


علیرضا حیدری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: ربیعی از معدود مسئولان حوزه کار است که با خلوص هرچه تمامتر مسائل جامعه کار را پیگیری می کند.
وی توضیح داد: وزیر کار وارث هشت سال بی کفایتی در وزارتخانه متبوع خود است و مشکلات عدیده ای به دلیل بی برنامگی های گذشته به حوزه کاری ایشان وارد شده است.
حیدری گفت: نباید فراموش کنیم که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ادغام سه وزارتخانه بزرگ شکل گرفته است و در حقیقت این وزارتخانه به دلیل تحت پوشش قرار دادن چندین صندوق بزرگ، به نوعی کار بنگاه داری را نیز انجام می دهد.
به گفته این کارشناس حوزه کار، صندوق های عشایر روستایی، فولاد ، بازنشستگی و تامین اجتماعی بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور را در دست دارند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستگاه بزرگی است که کار اقتصادی هم انجام می دهد و باید هر لحظه پاسخگو باشد.
حیدری گفت: متاسفانه در سالهای قبل، سازمان تامین اجتماعی حیاط خلوت سیاسیون بود و دولتها از این ابزار که به نوعی غیر دولتی هم محسوب می شود، بهره برداری غیرمجاز می کردند.
وی با اشاره به سیاست ربیعی در خصوص سازمان تامین اجتماعی گفت: ایشان همواره تاکید دارند که صندوق تامین اجتماعی حیاط خلوت هیچکس نیست و دارایی های این صندوق متعلق به کارگران کشور است.
وی تاکید کرد: به صداقت و امانت ربیعی اعتقاد راسخ دارم و یقین دارم همواره از منافع صندوق در جهت حمایت از کارگران علیرغم هر تهدیدی دفاع خواهد کرد.
وی در پایان یادآور شد: وزیر کار، کارت زرد خود را به واسطه صداقت و درستکاری اش دریافت کرد.
یادآور می شود، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی سه شنبه هفته جاری پس از بررسی سؤال ملی محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان از علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، از پاسخ های ربیعی قانع نشدند و بدین ترتیب هفتمین کارت زرد مجلس نهم به دولت یازدهم، به وزیر کار رسید.
سؤال پورابراهیمی پیش از این در کمیسیون اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود اما به دلیل قانع نشدن نماینده سؤال کننده از پاسخ های وزیر، برای رسیدگی بیشتر به صحن مجلس فرستاده شد.
پورابراهیمی از وزیر کار پرسیده بود: ملاک در انتخاب و انتصاب مدیران صندوق های زیرمجموعه وزارت تعاون یعنی صندوق بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی چیست؟
اقتصام(4) ** 9123 **1449


06/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن