واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آذر ۱۳۹۳ (۰:۶ق.ظ)
مديرگروه علوم تربيتي دانشگاه آزاد اسلامي قم : لزوم استفاده از بستر فضاي مجازي براي تعميق آموزههاي ديني مديرگروه علوم تربيتي دانشگاه آزاد اسلامي قم خواستار استفاده بيشتر از بستر فضاي مجازي براي تعميق فرهنگ و آموزههاي ديني شد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم ، مديرگروه علوم تربيتي دانشگاه آزاد اسلامي قم در دوره آموزشي معاونان فرهنگي ادارات تبليغات اسلامي استانهاي کشور ساخت گروههاي موازي را يکي از راهبردهاي دشمنان براي مقابله با اسلام ذکر کرد و افزود: دشمنان چون ميدانند که بهطور مستقيم نميتوانند با ما مقابله کنند ميخواهند از درون جامعه اسلامي مسائلي را مطرح و اختلافافکني کنند.
وي با بيان اينکه در فعاليتهاي فرهنگي و تبليغي بايد به سه برنامه تعيين اهداف، شناخت مخاطبان و پيشبيني منابع توجه ويژهاي شود، اظهار کرد: در تعيين اهداف بايد به کيفيت، کميت و خطمشي برنامهها دقت داشت.
علي اکبر خوش گفتار مقدم اضافه کرد: در مسئله شناخت مخاطب هم بايد جنس، سن، تحصيلات، شرايط اجتماعي و فرهنگي و نيز در مسئله پيشبيني منابع بايد به نيروي انساني، بودجه، تجهيزات و لوازم، زمان و... توجه داشت.
رتبه اول کنکور مقطع دکتري در کشور، مشغول کردن نوجوانان و جوانان را هدف اصلي توسعه برنامههاي شبکههاي مجازي بيان کرد و افزود: وقتي فرزندان ما به اين مسائل مشغول شوند از توجه به مسائل و آموزههاي ديني و قرآني باز ميمانند.
به گفته وي کانون خانواده به دليل تنشها و آفتهايي که با آن مواجه است يکي از چالشهاي مهم جامعه ما محسوب ميشود در حالي که اين عرصه ميتوانست به يکي از مهمترين عرصههاي موفقيت جامعه تبديل شود.
وي طلاق را يکي از معضلات جامعه ذکر کرد و گفت: متاسفانه در مدارس کشور درباره اهميت تشکيل خانواده و زندگي سالم آموزش داده نميشود. در دانشگاهها هم مقدار ساعتي که براي بيان اين مسائل در نظر گرفته شده بسيار کم است.
خوشگفتار مقدم افزود: حدود 4.5 ميليون نفر در مراکز آموزش عالي کشور در حال تحصيل هستند که 40 درصد گروه 18 تا 24 سالههاي کشور را تشکيل ميدهند و مقام معظم رهبري تاکيد دارند اين رقم افزايش يابد.
مدير گروه علوم تربيتي دانشگاه آزاد اسلامي قم گفت: مقام معظم رهبري تصريح کردند که بايد با جوانان با حرفهاي اقناع کننده صحبت کرد.
وي افزود: نگاه سازمان تبليغات اسلامي به مسائل مبتلابه بايد نگاه جهاني باشد تا بتواند نفوذ کافي داشته باشد. اگر سازمان تبليغات اسلامي در اين زمينهها فعاليت نکند، دشمنان فعاليت بيشتري در نقاط تاثيرگذار خواهند داشت.
خوشگفتار مقدم کودکان، نوجوانان و جوانان را نقطه استراتژيک جامعه ما دانست و گفت: سيره رسول گرامي اسلام اين بود که بيشتر با جوانان و نوجوانان ارتباط داشتند.
اين استاد دانشگاه شبکه گسترده ائمه جماعات، مدرسان قرآن، مبلغان ديني، مداحان و... در سطح کشور را يکي از نقاط قوت و فرصتهاي سازمان تبليغات اسلامي ذکر کرد و افزود: امکان استفاده از بستر اينترنت و فضاي مجازي يکي ديگر از اين فرصتهاست ولي بسياري از فعالان شبکه تبليغي از اين امکان مهم استفاده نميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]