تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819619917




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«تمدید مذاکرات، فرصت رفع اختلاف هاست»


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: «تمدید مذاکرات، فرصت رفع اختلاف هاست»


کارشناس آمریکایی مرکز مطالعات خاور نزدیک واشنگتن، نتایج به دست آمده از مذاکرات ایران و کشورهای ۵+۱ در وین را فرصتی خوب برای حل بهتر مسائل طرفین توصیف کرد. «با تمدید مذاکرات، دو طرف سود می کنند. مسئله پیچیده است و حل کردن آن، زمان بر!» به گزارش سرویس مانیتورینگ پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دیوید بولوک، کارشناس آمریکایی مرکز مطالعات خاور نزدیک واشنگتن، در گفتگو با شبکه «بی بی سی عربی»، نتایج به دست آمده از مذاکرات ایران و کشورهای 5+1 در وین را فرصتی خوب برای حل بهتر مسائل طرفین توصیف کرد.
  وی در این باره گفت: من به شکست این مذاکرات اعتقادی ندارم؛ اما معتقدم دشواری هایی برای دستیابی به یک تفاهم احتمالی میان طرفین وجود داشت. من بر این باورم که هر دو طرف، پیروز این میدان شدند که توانستند مذاکرات را برای داشتن یک تفاهم خوب تمدید کنند. برای همین است که این بازی های سیاسی مبتنی بر شکست این مذاکرات را قبول ندارم و آن را نوعی «تشویش اذهان» می دانم. در واقع، این یک مسئله بسیار پیچیده است و طبیعی است مدت بیشتری برای حل آن نیاز باشد.
کارشناس آمریکایی تاکید کرد: اعتقاد دارم در تمدید مذاکرات، دو طرف سود کردند. از یک طرف، رفع برخی تحریم ها برای ایران و از طرف دیگر، تاخیر در غنی سازی ایران می تواند برای کشورهای غربی سودمند باشد. برای همین است که در تمدید این مذاکرات، به برد و باخت هیچ یک از طرفین اعتقادی ندارم. در واقع، آن را یک راه حل میانه برای حل یک مشکل بسیار پیچیده می دانم. معتقدم دو طرف برای دستیابی به یک تفاهم، سخت کار می کنند که ممکن است بار دیگر به بار ننشیند، اما اگر به توافق دوباره ای نرسند، درها برای احتمالات دیگری در این میان باز خواهد شد.

بولوک تصریح کرد: من اعتقاد دارم کنگره در سیاست های خارجی آمریکا نقشی دارد که طبق قانونی خاص پیش می رود؛ اما در حقیقت، تصمیم گیری ها توسط کاخ سفید، وزارت امور خارجه و وزارت دفاع در پنتاگون صورت می گیرد، نه کنگره؛ چه از حزب دموکرات باشند چه جمهوری خواه. در واقع، تصمیم نهایی در دستان رئیس جمهور است و نه کنگره. اما درست است که همیشه اعتراض ها و فشارهایی از جانب اقلیت کنگره در توافق با ایران در خصوص مسائل هسته ای وجود دارد، اما در واقع، کنگره در تصمیم گیری نهایی هیچ قدرتی ندارد و حتی رفع تحریم ها در دستان رئیس جمهور است.
این کارشناس افزود: یک احتمال وجود دارد که در مدت تمدید مذاکرات، کنگره برای تشدید تحریم ها فشار بیاورد، اما در قانون آمریکا، حق «وتو» برای رئیس جمهور قائل شده اند که می تواند از آن علیه تصمیمات کنگره استفاده کند. من در رفتارهای اخیر رئیس جمهور اوباما، تمایل به اجرای تصمیم های خود می بینم، چرا که می بینیم در قضیه اقلیت های لاتینی، رئیس جمهور اوباما بی آنکه از کسی اجازه بگیرد یا با کنگره مشورت کند، تصمیم گیری می کند و چنین رفتاری را از رئیس جمهور در قبال ایران و مسئله هسته ای آن در آینده متصور هستم.  
دانلود
 

لینک را کپی کنید


چهار شنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن