واضح آرشیو وب فارسی:مهر: حجت الاسلام تقوی:
زکات را در جامعه تقویت کنیم/ کمیته تبلیغاتی زکات در زنجان تشکیل شود
زنجان -خبرگزاری مهر: رئیس شورای سیاستگذاری ائمه کشور با تاکید بر اینکه باید زکات را در جامعه تقویت کنیم، گفت: این فریضه مهم با تشویق افرادی که زکات می دهند محقق می شود. به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا تقوی ظهر چهارشنبه درشورای زکات استان زنجان افزود: در کشور ۸۰۰ شهر داریم که نماز جمعه برگزار می شود و در این راستا مسئولیت زیادی بر عهده شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور است. وی با اشاره به اینکه تلاش ها در مسیر انقلاب به خوبی به پیش می رود، اظهار داشت: تحقق این امر مهم در سایه دینداری مردم است و در این میان تقویت آن موجب نشاط می شود. رئیس شورای سیاستگذاری ائمه کشور گفت: یکی از طرح هایی که در راستای جمع آوری زکات فطره در استان زنجان اجرا شده بسیار موفق بوده و جمع آوری آن با محوریت مسجد موجب شد تا زکات فطره به سرعت به دست نیازمندان و فقرا برسد و این زکات به صورت آنلاین در حساب نیازمندان قرار بگیرد و از همین رو استانهای دیگر باید از طرح خوب این استان استفاده کنند.
حجت الاسلام تقوی گفت: باید توزیع زکات بین فقرا با مدیریت صحیح صورت گیرد و استانها دیگر هم این طرح استفاده کنند تا در اسرع وقت زکات به دست فقرا برسد. وی با اعلام اینکه در بعضی از استانها به بحث زکات توجه نشده است، تاکید کرد: زکات نیاز به مدیریت دارد و حمایت و جدیت کار از مسئولین ذیربط در دستور کار باشد ولی متاسفانه بعضی از مسئولین انگیزه لازم برای کار را ندارند. وی به پرداخت زکات توسط کشاورزان اشاره کرد و افزود: زکات پرداخت شده توسط کشاورزان کشور بیش از میزان پیش بینی شده است.حجت الاسلام تقوی زکات را صدقه عنوان کرد وافزود: زکات از یک محتوای معنوی، تربیتی عمیقی برخوردار است و محتوای زکات این است باعث تزکیه نفس می شود و مال انسان را طیب می کند و در صورت عدم پرداخت زکات مال پاک نیست. وی گفت:سال گذشته شورای زکات کشور میزان زکات جمع آوری شده توسط کشاورزان را ۱۸۰ میلیارد تومان پیش بینی کرد که با تبلیغات خوب میزان زکات به ۲۸۰ میلیارد تومان افزایش یافت.رئیس شورای سیاستگذاری ائمه کشورگفت: افزایش زکات نیاز به فرهنگسازی دارد و این فریضه مهم باید به خوبی در جامعه نهادینه شود. حجت الاسلام تقوی با بيان اينکه نبايد زکات را با معادلی که دولت به عنوان يک عنصر تشويقی ايجاد کرده بیامیزیم، گفت: دولت معادل زکات را به عنوان تشويق در يک منطقه پرداخت می کند اما اگر دولت تشويقی نداد نبايد زکات قطع شود.وی گفت: پرداخت کننده زکات باید مورد تشویق واقع شوند و این مهم باید توسط مودیان و مبلغان آن انجام شود.رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور تصریح کرد: زكات مستحبی نيز نوعی صدقه است كه به رفع مشكلات کمک می کند. حجت الاسلام تقوی بر پرداخت علنی زکات توسط مردم تاکید کرد وگفت: این اقدام موجب ترویج پرداخت زکات در بین مسلمانان خواهد شد.وی با بیان اینکه هر مبلغی، مبلغ زکات نیست گفت: مبلغان زکات باید ارتباط خوبی با کشاورزان داشته باشند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: در راستای ترویج این فریضه مهم در کشور باید کمیته تبلیغاتی زکات در استان زنجان تشکیل شود.حجت الاسلام تقوی ابراز کرد: باید شیوه های نوین تبلیغاتی در این کمیته به خوبی بررسی و از اساتید مجرب دانشگاه و تبلیغات در این راستا استفاده شود.وی افزود: تنوع تبلیغاتی باید مد نظر قرارگرفته و این تبلیغ مختص به زمان جمع آوری زکات نباشد و در طول سال این طرح اجرا شود.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور حاطر نشان کرد:در کنار انجام تبلیغات برای جمع آوری زکات باید مشکلات کشاورزان به اطلاع استاندار و مدیر کل جهاد کشاورزی برسد تا این قشر بتوانند بیشترین تولید را بدون مشکل داشته باشند.
حجت الاسلام تقوی افزود: زکات حکمی الهی است که باید در ذهن کشاورزان نهادینه شود. وی تصریح کرد: ریالی از زکات جمع آوری شده کشور در نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) هزینه نمی شود و این نهاد تنها در راستای جمع آوری زکات تلاش می کند.
حجت الاسلام تقوی گفت: زکات مقوله ای ارزشی است که هرم آن در فقه مشخص شده و باید در جامعه پیاده شود.
چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]