واضح آرشیو وب فارسی:استان نیوز: سید محمد تقی موسوی کراماتی استاد دانشگاه، در پی حوادث اتفاق افتاده در روز عاشورای شهر بردستان جهت پاسخ به شبهات القاء شده...
سید محمد تقی موسوی کراماتی استاد دانشگاه، در پی حوادث اتفاق افتاده در روز عاشورای شهر بردستان جهت پاسخ به شبهات القاء شده ازطرف یک روحانی اصلاح طلب در جامعه، سخنانی را در مهدیه بردستان ایراد کرد.
به گزارش «استان نیوز»؛ این فعال مذهبی در واکنش به شبهاتی که اخیراً در رابطه با قیام امام حسین (ع) توسط یکی از اصلاح طلبان در شهر بردستان مطرح شده بود اظهار داشت: وقایع تاریخی تکرار ناشدنی هستند اما رفتارهای تاریخی تکرار پذیرند زیرا بر اساس قواعد ثابت رفتاری در حیات انسانی انجام می پذیرد، از این رو امکان وقوع آن در مقاطع تاریخی دیگر وجود داشته و قابل الگوبرداری عملی است. به طور نمونه رفتار عبدالله بن عفیف قابل تاسی و الگوبرداری عملی است؛ وقتی که ابن زیاد بر منبر رسول خدا علیه امام حسین سخنرانی کرد عبدالله بن عفیف بدون هرگونه ملاحظات سیاسی و اجتماعی در برابر ابن زیاد برخاست و جلسه ی او را ناتمام گذاشت.
وی افزود: پیامبر فرمود هرگاه معاویه بر منبر من نشست و خطبه خواند بکشیدش.ابوسعید خدری در خصوص انجام ندادن حکم رسول خدا می گوید معاویه را نکشتیم رستگار نشدیم.این یک قاعده ی رفتاری در فرهنگ عاشورایی است که هرگاه جریان باطل حق مابانه به مرکز حق نزدیک شد تا به نام حق و به کام باطل افکارش را تبلیغ کند باید فریاد زد؛ روشنگری کرد؛ شفاف سازی نمود.
موسوی کراماتی ادامه داد: در عاشورای امسال جریانی خودش را به منبر امام حسین (ع) نزدیک کرد که قرائتش از امام حسین (ع) بر خلاف قرائت رسمی و باور عمومی پیرامون شخصیت امام حسین(ع) است این در حالی است که منبر و تریبون حسینیه ها برای تبلیغ قرائت رسمی و باور عمومی نسبت به امام حسین (ع) تدارک دیده شده است.
وی تاکید کرد: این یک نوع تقلب و رفتار فریبکارانه است که از تریبونی که متعلق به قرائت رسمی و باور عمومی است استفاده ای بر خلاف آن انجام پذیرد. و این اتفاقی است که متأسفانه در روز عاشورا در بردستان رخ داد. قرائتی که به عصمت ،توسل، شفاعت و علم غیب امام حسین قائل نیست، از تریبونی استفاده می کند که برای بیان عصمت و مقام خاص اهل بیت تهیه شده است.
این استاد دانشگاه خطاب به سخنران روز عاشورا اظهار داشت: آقای شیخ مشارکتی! هیچکس به ما ضرب و شتم کردن نیاموخته به ما آموخته اند اهل پرسش باشیم اما این اجازه را به ما ندادند. وقتی روز عاشورا پشت تریبون اعلام میکنی امام حسین ترسید خواستیم بپرسیم این ترسی که شما بیان می کنی مثل ترس ماست؟ مگر خدا در قرآن نمی گوید: الا ان اولیاءالله لا خوف علیهم و لا هم یحزنون. اولیاءالله نمی ترسند. مگر امام حسینِ ما، مصداق اولیاءالله نیست؟!
وی خاطر نشان کرد: در منطق و بینش اسلامی معناشناسی ترس معصوم با ترس عمومی و عادی و مرسوم فرق می کند. امام علی(ع) در تفسیر آیه فاوجس فی نفسه خیفه موسی اظهار می دارند که ترس حضرت موسی از مردم نبود بلکه برای مردم بود؛ از این ترسید که مبادا جاهلان حاکم شوند و راه هدایت الهی مسدود شود. چرا امام حسین (ع) را به گونه ایی معرفی می کنی که به صورت آنی و خلق الساعه و به خاطر جبر اقتضائات زمانه ناچار شد امام حسین شود؟
این فعال مذهبی در ادامه گفت: با شنیدن حرف های تو مخاطب گمان خواهد کرد که برادران حضرت مسلم، امام حسین را به مقام امام حسینی رساندند.امام حسین(ع) هم در مدینه امام حسین بود هم در مکه و هم در کربلا. اگر امام حسین در راه کوفه با شنیدن خبر شهادت حضرت مسلم ترسید و قصد بازگشت داشت چرا حضرت زینب (س) را به مکه بازنگرداند؟! در معادلات تحلیلی شما وجود حضرت زینب چطور معنا می شود؟امام حسین همیشه امام حسین بود امام حسین همه جا امام حسین بود. امام حسینِ حضرت زینبِ ما با امام حسین صالحی نجف آبادی تو خیلی فرق می کند.
موسوی کراماتی در پایان افزود: روزی وظیفه ی مردم زمانه ی امام حسین(ع) بود که از شخص امام حسین دفاع کنند امروز ما مسئولیم از شخصیت امام حسین(ع) دفاع کنیم. عده ای قصد جان شخصیت امام حسین کرده اند هر که دارد هوس کرببلا بسم الله.
4/9/1393
ساعت : 19:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: استان نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]