محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855510106
تحلیل متفاوت سایت توکلی از تشییع پاشایی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تحلیل متفاوت سایت توکلی از تشییع پاشایی
«باید جامعه را عادت داد؛ هم به مدارا و تحمل مخالف؛ هم به اینکه سطح نگاهش را بالا ببرد و کلان ببیند و یک تجمع چند هزار نفری ساده را حرکتی بزرگ نپندارد.»
آفتاب: سایت «الف» - وابسته به احمد توکلی نماینده اصولگرای مردم تهران در مجلس - در یادداشتی با این مقدمه نوشت: «باید جامعه را عادت داد که هر کس جمع شد و حرفی زد که عین حرف نظام نیست، فکر نکنند حرکتی علیه نظام اتفاق افتاده است. ممکن است کسی گفتمانی غیر از گفتمان مورد قبول حکومت را داشته باشد؛ اعتقاداتش یک مدل دیگر باشد؛ اما «غیر از حکومت» با «ضد حکومت» و «مقابل حکومت» فرق دارد. فرصت دادن به غیرحکومتیها برای برگزاری مراسم و تجمعات خود در سطح گسترده، نشانی از قدرت ضدانقلاب و ضعف نظام نیست؛ بلکه از قضا نمایش قدرت حکومتی است که ریشههایش عمیقتر از آن است که از این نسیمها بر خویش بلرزد. چه بد که گاهی کسانی توان درک این مانور قدرت را ندارند و از سر دلبستگی به نظام مانع آن میشوند.
«غیرحکومتیها» موضعی علیه کلیت نظام ندارند. اینان شاید همان قشر خاکستری هستند که روزی دلخوش به اصلاحطلبی محمد خاتمی میشوند، فردایش ناامید از اصلاحطلبان به دولت خدمتگزار محمود احمدینژاد رأی دادهاند و بعدتر به تدبیر و امید حسن روحانی دل بستهاند. فهم اینکه کسانی در انتخاباتهای مختلف به هر سه اینان رأی دادهاند، نیاز به آنالیز پیچیده آمار انتخابات ندارد. یک حساب سرانگشتی ساده همین را نشان میدهد. آنها شهروندان نظام اسلامی هستند و نظام در برابر حقوق شهروندی و امنیت و آزادی آنان مسئولیت دارد.
همانقدر که برخیها از جمعیت قابل توجه تشییع خوانندهای جوان در تهران ذوقزدهاند و فکر میکنند حرکت بزرگی علیه سیاستهای جمهوری اسلامی انجام شده و ضربه سهمگینی بر پیکره نظام وارد کردهاند، برخی دیگر هم متعجب و ناراحت و شاید حتی عصبانیاند از این جمعیت و فکر میکنند واقعا اتفاق مهمی علیه جمهوری اسلامی افتاده و باید نگران بود و باید برای آن چارهای اندیشید.
این هر دو دستهای که ذکرش رفت، قصد بزرگنمایی دارند؛ یک گروه قصد بزرگنمایی خویش و دیگری قصد بزرگنمایی دشمن (فرضی!) و این میانه جمهوری اسلامی گرفتار دشمنان و دوستانی است که نه دسته اول، دشمنیشان، قابل اعتناست و نه دسته دوم، دوستیشان قابل اتکا. باید از تحلیلهای هر دو گروه، از ذوقزدگی آنان و هراس اینان که همه بر مبنای محاسبات غلط است، بیاعتنا گذشت و نگاهی کلانتر به ماجرا داشت و از ورای این هر دو دسته، نحوه برگزاری این مراسم را به فال نیک گرفت. توضیحش شاید کمی سخت باشد اما فقط کافی است دغدغه «تحمل و مدارا» داشته باشیم؛ آن وقت ورای همه قیاسهای کمبهایی که برخیها با اعلام خبر فوت این خواننده تازهکار جوان شایع کردند و کوشیدند از طرفداران او و حتی از خود او قهرمانان ضد حکومتی بسازند، درمییابیم که حتی اگر همه این شایعهها راست هم بودند، باز نباید از تجمع بیآشوب و اغتشاش مخالفان هراسی به دل راه داد؛ حال که اصلا چنین بحثی هم نیست و خواننده مذکور نهتنها وجهی ضد حکومتی ندارد، بلکه بخش اعظمی از شهرت و محبوبیتش را مدیون رسانه رسمی همین حکومت است و البته هیچگاه هم موضعی سیاسی، اعم از مخالف یا موافق نظام نداشته است. او خانوادهای سنتی و مذهبی و به گفته خودشان موافق با نظام دارد و واقع آن است که جمهوری اسلامی در همان مراسم تشییع به آنچه میخواسته رسیده و بی آنکه تلاشی کرده باشد، آن جمع که شاید اغلبشان ترجیح میدادند مدل دیگری تشییع بگیرند، پای روضه حضرت علیاکبر (ع) گریه کردند و همین برای جمهوری اسلامی کافی نیست؟
بگذریم؛ ماهیگیری فرصتطلبانه برخی از ضد انقلاب از این تشییع، بیارزشتر از آن هست که بخواهد در قاب تحلیل و تقبیح و تکذیب بنشیند؛ هرچند که پدری داغدیده را مجبور کرد تا قبل از تشییع و تدفین و تغسیل فرزندش حامیان کذایی او را به نمازهای پسرش قسم دهد که آبروی او را نبرند و تهمت ضدانقلاب بودن بر او نزنند.
جمهوری اسلامی اگر میخواست، میتوانست کاری کند آن تشییع برگزار نشود؛ این البته کار غیرعاقلانهای بود، اما در بدنه نیروهای امنیتی نظام هستند کسانی که اصراری بر اتخاذ تصمیمات عاقلانه ندارند و گلبهخودیهایی را هم در رزومه کاری نهادهای مرتبط ثبت کردهاند. با این همه واقعا دلیلی نبود که جمهوری اسلامی بخواهد این جمعیت را در مقابل خویش تصور کند و دست به برخوردهایی بزند که نباید و نشاید. حتی اگر قرار بود این تشییع آنچنان که برخی خوابش را دیده بودند، به مانوری علیه نظام بدل شود، باز هم نه کار درست، ممانعت از برگزاری آن بود و نه جای ذوقزدگی یا تعجب و هراس داشت. اینجا فرقی نمیکند آزادی دادن به غیرحکومتیها را یک حرکت تاکتیکی نظام برای بسط قدرت خویش و به مثابه سوپاپ اطمینان تلقی کنیم یا آن را از حقوق جامعه بدانیم؛ مهمتر این است که اعضای جامعه - چه طرفدار نظام، چه غیرحکومتی و چه ضدحکومتی - به این آزادی عادت کنند و در برابر یک تشییع چند هزارنفری هیجان زده نشوند.
بی تفصیل، صرفا اشاره ای کرده و بگذریم؛ وجود این آزادی هم میتواند تاکتیک نظام باشد و هم باید آن را تکلیف خویش در برابر شهروندانش بداند و البته عقلای قوم، عقلایی در حد آیتالله مرتضی مطهری لازم است تا دوستان بیبصیرت و نادان جمهوری اسلامی را عالمانه درباره این تکلیف حکومت توجیه کنند.
شاید بخشی از مشکل این است که در همه سالهای گذشته گرچه از بیثباتی و شرایط خاص دهه شصت عبور کردهایم اما همچنان بسیاری از سیاستهای کلان را تغییر ندادهایم. در فضای جنگ و ترور و نوپایی حکومت و چالشهای جانشینی بنیانگذار که هر کدام برای ساقط کردن یک حکومت تازهتاسیس و متفاوت، کفایت میکرد، برخی سختگیریها منطقی به نظر میرسد؛ اما اینک در میانه دهه سوم عمر انقلاب (و حتی خیلی قبلتر) که از دهه ثبات هم مدتهاست گذشتهایم، باید در این سیاستها تغییر ایجاد کرد.
میدان دادن به تفکرات مختلف، هم کاستیهای آنان را عیان میکند و هم نقاط ضعف و قوت جریان حامی نظام اسلامی را. اگر تشییع چند هزار نفری این خواننده در مرکز تهران برگزار نمیشد، ایراد و اشکال گرفتنها به نحوه حضور افراد هم نبود، اشکالگرفتنهایی که از میان همفکران خودشان صورت گرفت و آن همه موبایلبازی و شوخی و خنده و حتی قهرمانسازی کاذب از یک خواننده نوپای غیر طراز اول را به چالش کشید. اگر تشییع آن خانم شاعر نبود، الان نقد بر روشنفکران هم نبود که کجای دنیا در مراسم تدفین بیاعتنا به درخواست خانواده عزادار برای گفتن اذکار مذهبی، سوت و کف میزند؟! اگر تشییع قائممقام معزول رهبری نبود، کسی متوجه نمیشد که ابتذال میتواند به جایی برسد که در تشییع یک مرجع تقلید همراه با سگشان بروند و شعار دهند که «مرجع تقلید ما، پیش نداست امروز!» اینک اما تاولهای رفتارهای سخیف این جریانها مقابل چشمان خودشان میترکد و آنان را آزرده میکند.
یک امر دیگر هم به این بدبینی دامن میزند؛ سوءاستفاده رسانههای بیگانه و سکوت رسانههای خودی. کافی است کارگری به خاطر عقبافتادگی حقوقش، یک شعار صنفی بدهد یا پلاکارد اعتراضی بلند کند؛ به موازات پوشش خبری گسترده در بیبیسی و امثاله که میکوشند با بخشیدن هویت سیاسی به این اعتراض صنفی از آن بهره خویش برند، رسانههای خودی از بیم چنین سوءاستفاده و برداشتی از انعکاس آن خودداری میکنند؛ اتفاقی که ضدانقلاب دوست داشتند در مورد این خواننده جوان هم تکرار شود اما نشد. بعدتر کار به آنجا میرسد که نهادهای مرتبط، دیگر به آن کارگر اجازه اعتراض نمیدهند چون مورد استفاده خارجیها قرار میگیرد و حتی خود از بیم سیاسی دیدهشدن حرکتش، از این دادخواهی علنی میگذرد. اینجا میشود مصداق همان دیالوگ آژانس شیشهای که اگر امنیت ملی شما را بیبیسی تامین میکند ...
باید این فضا را شکست. باید ابراز سلیقههای متفاوت و حتی اعتراضات درون نظام عادی شود و آن همه خرق عادت نباشد که هزار تحلیل برای یک تشییع نوشته شود. باید سلیقههای متفاوت از حکومت ابراز شود و حامیان نظام به دیده مدارا و تحمل بنگرند. ممکن است گفته شود خود صاحبان این سلیقههای متفاوت هم چنین مدارایی با حامیان جمهوری اسلامی ندارند؛ بله، ندارند. اما مدارا از اویی که در مسند قدرت است، شایستهتر است و از سویی ما ادعای برقراری حکومت عدل اسلامی داریم. اسلام میگوید که قدر ادعایمان باید خودمان را بالا بکشیم؛ بنابراین ما قدر ادعایمان اسلامی شویم، حتی اگر طرف مقابل قدر ادعایش روشنفکر نبود. باید این اتفاقات آنقدر عادی شود که کسی را هیجانزده نکند. اگر بحث دفاع از نظام یا مبارزه با آن هم مطرح هست، باید رفتار نظام و سیاستگذاری آن نشان دهد که سطح این دفاع و آن مبارزه، خیلی بالاتر از ذوقزدگیها و هیجانات تینایجری است.»
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]
صفحات پیشنهادی
تحلیل حضور جوانان در تشییع مرتضی پاشایی / ایجاد قرار گاه ویژه برای متکدیان -
در شورای اجتماعی وزارت کشور مطرح شد تحلیل حضور جوانان در تشییع مرتضی پاشایی ایجاد قرار گاه ویژه برای متکدیان حضور جوانان از طریق فضای مجازی در تشییع جنازه مرتضی پاشایی و ایجاد قرارگاه ویژه برای متکدیان در شورای اجتماعی وزارت کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت به گزارش خبرنگاتحلیل های متفاوت کاربران خبرآنلاین از پدیده مرتضی پاشایی
تحلیل های متفاوت کاربران خبرآنلاین از پدیده مرتضی پاشایی فرهنگ > رسانه - یادداشت ما و پدیده مرتضی پاشایی از امید کریمی و سوال او درباره دلایل اینکه چرا این موضوع این قدر مورد توجه مردم در تهران و برخی شهرها قرار گرفت محل بحث کاربران خبرآنلاین شد کامنت های بسیار زتحلیل فرزند شهیدبهشتی از تشییع پاشایی
دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۶ سیدعلیرضا بهشتی فرزند شهید بهشتی در یادداشتی به موضوع درگذشت و تشییع مرحوم مرتضی پاشایی پرداخته است به گزارش ایسنا متن این یادداشت که در اختیار شرق قرار گرفته است در پی میآید حالا که بیش از یک هفته از درگذشت جانگداز مرتضی پاشایی خواننده جوان پاساعت تشییع مرتضی پاشایی به 8 صبح تغییر یافت+عکس اطلاعرسانی
ساعت تشییع مرتضی پاشایی به 8 صبح تغییر یافت عکس اطلاعرسانی مهدی کرد مدیر برنامه های مرتضی پاشایی و اینستاگرام رسمی مرتضی پاشی با الاعام خبر اینکه تشییع مرتضی پاشایی ساعت 8 صبح از مقابل تالار وحدت خواهد بود خواستند این تغییر ساعت را اطلاعرسانی کنید مهدی کرد مدیر برنامه های مرتضیتشییع پیکر زنده یاد مرتضی پاشایی
تشییع پیکر زنده یاد مرتضی پاشاییتشییع پیکر زنده یاد مرتضی پاشاییعکس مهدی مریزاد1393 08 25 - 10 43 دریافت کل گزارش تصویریحضور چهره ها در مراسم تشییع مرتضی پاشایی |عکس|
حضور چهره ها در مراسم تشییع مرتضی پاشایی |عکس| یکشنبه 25 آبان 1393 ساعت 13 30عجیب ترین عکس در مراسم تشییع مرتضی پاشایی
عجیب ترین عکس در مراسم تشییع مرتضی پاشایی یکی از خواننده های محبوب و خوش اتیه کشورمان در زمانی که آماده می شد تا اوج کار حرفه ای خود را تجربه و آثار فاخری را خلق کند درگذشت غم از دست دادن هنرمندان برای جامعه مخاطب همواره تلخ است به گزارش آخرین نیوز این تلخی هنگامی چند بشیث رضایی در تشییع جنازه مرتضی پاشایی + عکس
شیث رضایی در تشییع جنازه مرتضی پاشایی عکسبازیکن سابق پرسپولیس با انتشار تصویر زیر در صفحه اجتماعی خود از این روز به عنوان غمگین ترین روز زندگی اش یاد کرد شیث رضایی1393 08 26روایت سایت احمد توکلی از «فتنهزدهها» |اخبار ایران و جهان
روایت سایت احمد توکلی از فتنهزدهها کد خبر ۴۵۰۱۷۰ تاریخ انتشار ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۴ - 17 November 2014 سایت الف وابسته به احمد توکلی - نماینده اصولگرا - با انتشار یادداشتی با عنوان وزیر و رای اعتماد و فتنهزدهها به قلم محسن مهدیان به بازخوانی برخی واژههای دوران فتنهپیکر زنده یاد مرتضی پاشایی تشییع شد
پیکر زنده یاد مرتضی پاشایی تشییع شد تهران- ایرنا- پیکر زنده یاد مرتضی پاشایی خواننده جوان پاپ کشور لحظاتی پیش با بدرقه علاقه مندان و دوستداران آن مرحوم به سوی بهشت زهرا س بدرقه شد به گزارش روز یکشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا در این مراسم که خانواده زنده یاد پاشایی و جمع کثیری از ععکس: بدل مرتضی پاشایی در مراسم تشییع پیکر وی
عکس بدل مرتضی پاشایی در مراسم تشییع پیکر ویدر مراسم تشییع پیکر مرحوم مرتضی پاشایی یکی از طرفداران او با ظاهری شبیه به او به مراسم آمده بود که سوژه عکاسان شد در مراسم تشییع پیکر مرحوم مرتضی پاشایی یکی از طرفداران او با ظاهری شبیه به او به مراسم آمده بود که سوژه عکاسان شدتصاویر تشییع پیکر مرتضی پاشایی ( تکمیل و بروز رسانی میشود)
تصاویر تشییع پیکر مرتضی پاشایی تکمیل و بروز رسانی میشود تصاویر تشییع پیکر مرتضی پاشایی بروز رسانی و تکمیل میشود تصاویر تشییع پیکر مرتضی پاشایی منابع عصر ایران مهر مشرق مطالب مرتبط آغاز مراسم تشییع مرتضی پاشایی در حال تکمیل و بروز رسانی محل دفن مرتضی پاشایی در بهشتنگاهی متفاوت به تشیع جنازه پاشایی
نگاهی متفاوت به تشیع جنازه پاشایی ای کاش همه ما وقتی خبر مرگ کسی را میشنویم در ابتدا تلنگری به خود زنیم و بدانیم که با هر پست و مقام و در هر جایگاهی که باشیم باید روزی از دنیا برویم و تنها چیزی که برایمان میماند اعمال و رفتار ما است و الا روشن کردن شمع و خواندن دسته جمعی شعر هتشییع جنازه پاشایی ناتمام ماند
تشییع جنازه پاشایی ناتمام ماند مراسم تشییع پیکر پاشایی به دلیل ازدحام جمعیت این مراسم ناتمام ماند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز مراسم تشییع پیکر پاشایی قرار بود از مقابل تالار وحدت آغاز شود و پیکر آن مرحوم در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپردهنماینده مجلس: فتنه در دست عدهای وسیلهای برای کاسبی شده است/ در تشییع کدام یک از ما به اندازه مرتضی پاشایی شر
نماینده مجلس فتنه در دست عدهای وسیلهای برای کاسبی شده است در تشییع کدام یک از ما به اندازه مرتضی پاشایی شرکت خواهند کرد نماینده بناب در مجلس گفت فتنه در دست عدهای وسیلهای برای کاسبی شده و هرجا که میخواهند کسی را حذف کنند به فتنه سال 88 متمسک میشوند به گزارش نامه نیوزروایت سایت احمد توکلی از «فتنهزدهها»
روایت سایت احمد توکلی از فتنهزدهها سایت الف وابسته به احمد توکلی - نماینده اصولگرا - با انتشار یادداشتی با عنوان وزیر و رای اعتماد و فتنهزدهها به قلم محسن مهدیان به بازخوانی برخی واژههای دوران فتنه پرداخته است ایسنا سایت الف وابسته به احمد توکلی - نماینده اصولگرسایت هاشمی؛ مرتضی پاشایی، هنرمند مردمی
سایت هاشمی مرتضی پاشایی هنرمند مردمی آخرین نیوز پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی دو روز پس از درگذشت مرتضی پاشایی سخنانی از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را که دو سال پیش در دیدار با جمعی از هنرمندان منتشر کرد که متن آن در پی می آید آیت الله هاشمی رفسنجانی رفسنجانی با-
گوناگون
پربازدیدترینها