تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868880104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد 1 نماینده از طرح حمایت از آمران معروف


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انتقاد 1 نماینده از طرح حمایت از آمران معروف




یک نماینده مخالف رسیدگی فوریتی به طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: باید اصلاحاتی در این طرح انجام شود تا اصل 8 قانون اساسی پس از تصویب آن بلاتکلیف نماند.





ایسنا: مهرداد لاهوتی در میزگرد بررسی طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: اصل 8 قانون اساسی مردم و دولت را مسئول پیاده‌سازی فریضه امر به معروف و نهی از منکر می‌داند.

وی افزود: کاش قبل از مجلس دولت لایحه‌ای را در این خصوص به مجلس می‌فرستاد.

وی دلیل تهیه این طرح در مجلس را شهادت شهید خلیلی دانست و افزود: طرح اولیه مجلس طرح خلاصه‌ای بود که نباید با فوریت مورد رسیدگی به مجلس قرار می‌گرفت. علت مخالفتم نیز فقدان قانون جامع و بی‌نقص در این حوزه بود. همین امر ایجاب می‌کرد تا با طمانینه و حوصله بیشتر چنین قانونی به تصویب می‌رسید.

وی ادامه داد: براساس آمار موجود 80 درصد قوانین مجلس اصلاح قوانین گذشته از معنی آن این است که مجلس وقت کافی برای تصویب آن قوانین اختصاص نداده است.

وی با اشاره به مواد مختلف این طرح گفت: ماده 4 این طرح وظیفه نوشتاری و زبانی امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه مردم و برخورد عملی آن را وظیفه حاکمیت تعیین کرده اما هم‌اکنون نیز این کار توسط مردم انجام می‌شود.

نماینده مردم لنگرود تصریح کرد: در ماده 7 این طرح اختیار حتی از قاضی هم سلب شده، به بیان دیگر پرونده به محکمه واگذار می‌شود ولی اختیاری به قاضی داده نمی‌شود.

لاهوتی تصریح کرد: تقلیل در مجازات محکومان از اختیارات رهبری است اما این ماده خلاف روشن ماده 110 قانون اساسی است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح‌کرد: ماده 8 این طرح نیز درخصوص اخذ مجوز هر نوع تجمعی از فساد امر به معروف و نهی از منکر تاکید دارد در حالی که در قانون احزاب وظیفه صدور مجوز برای تجمعات در حوزه مسئولیتی وزارت کشور است.

وی ادامه داد: در ماده 9 طرح نیز اجازه به افراد داده شده تا جهت جلوگیری از تجمل گرایی امر به معروف و نهی از منکر کنند. در حالی که در این طرح تجمل هیچ گونه تعریفی ندارد از آن گذشته ایجاد شعبات ویژه قضایی توسط دستگاه قضایی برای رسیدگی به پرونده‌های امر به معروف و نهی از منکر به جامعه این پیام را می‌دهد که گویا متولیان اجرای این قانون برنامه‌های سنگینی برای برخورد با مردم دارند.

لاهوتی ادامه داد: یکی دیگر از ایرادات طرح مذکور این است که به محض ورود گردشگر به کشور نمایندگان وزارت امور خارجه، سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان گردشگری و میراث فرهنگی برای توجیه گردشگران نسبت به رعایت حجاب و پوشش وارد عمل می‌شوند. به عقیده بنده اصلا ضرورتی به چنین کاری نیست. برای اینکه گردشگران خارجی به صورت کلی می‌دانند که باید قانون کشور هدف را مورد توجه قرار دهند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: وقتی اختیار از قاضی سلب می‌شود دیگر نیازی به محکمه و صدور رای نیست بلکه بهتر است رابطان دستگاه قضایی و نیروی انتظامی خود راسا وارد کارزار شده و افراد را محاکمه و مجازات کنند.

این نماینده منتقد رسیدگی فوریتی طرح مذکور تجمع و تحصن را نشانه پویایی جامعه دانست و ابراز تاسف کرد: طرح مذکور این امکان را از مردم سلب می‌کند. به عبارت روشن‌تر روح کلی این طرح به جای دمیدن امنیت و آرامش در جامعه موجب ترویج ناامنی و برهم خوردن آرامش مردم می‌شود. مردم ما مردمی هستند که در هر شرایطی تشخیص دادند که به دفاع از نظام و انقلاب‌شان باید بشتابند دریغ نکردند بنابراین مجلس نیز نباید مردم را از یکدیگر تفکیک کند و با این کار خود برای نظام دشمن‌تراشی کند.

نماینده مردم لنگرود با انتقاد به ماده 21 طرح مذکور گفت: در این ماده ستادی تحت عنوان ستاد امر به معروف و نهی از منکر تشکیل می‌شود که ریاست آن با یکی از ائمه جمعه تهران است و قوه قضاییه و چند وزارتخانه به عنوان اعضای این ستاد در این تشکل حضور می‌یابند. آیا قوه قضاییه در حوزه مسئولیتی خود تصمیمات این ستاد را می‌پذیرد و آیا وزیر کشور که وظیفه برقراری امنیت و آرامش را بر عهده دارد خواهد پذیرفت که به عنوان یک عضو که یک حق رای دارد در این ستاد حضور یابد؟

این نماینده مجلس با اشاره به سخنان موافق رسیدگی فوریتی طرح مذکور گفت: با برخی از مباحث آقای غضنفرآبادی موافقم. ایشان نگاه سیاسی به این طرح ندارند بلکه از منظر حقوقی نظراتشان را بیان کردند.

نماینده مردم لنگرود تاکید کرد: معتقدم باید اصلاحاتی در این طرح اعمال شود تا اصل 8 قانون اساسی پس از تصویب آن بلاتکلیف نماند.

وی متذکر شد: ماده 15 طرح مذکور سازمان‌های مردم نهاد را ملزم به حضور در همه مراحل و جلسات فرآیند رسیدگی کرده‌اند. آیا این مساله خلاف شرع، عرف و قانون اساسی نیست؟

وی در پایان متذکر شد: به عنوان یک بسیجی معتقدم اشکالاتی به این طرح وارد است که اگر رفع نشود به هیچ وجه اصل 8 قانون اساسی پیاده نمی‌شود. به مردم اعتماد باید کرد. همه مردم بسیجی هستند و هرجا احساس وظیفه کنند به صحنه می‌آیند.







تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن