تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831319369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل کنونی جامعه نبود دغدغه تربیت اخلاقی انسان هاست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشکل کنونی جامعه نبود دغدغه تربیت اخلاقی انسان هاست زنجان - ایرنا - عضو هیات علمی دانشگاه زنجان گفت: مشکل کنونی جامعه و گسترش ناهنجاری ها، نبود دغدغه تربیت اخلاقی انسان ها ست.


حسین اترک روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در برخی از ایام خاص همچون ماه محرم و رمضان می توان شاهد افزایش رفتارهای اخلاقی و کاهش اعمال غیرارزشی بود که بیشتر به خاطر ویژگی تدین و دغدغه مندی دینی افراد است.
وی یادآورشد: اما این موضوع در دیگر زمان ها و در برخی حوزه ها به ویژه حوزه اقتصادی قابل مشاهده نیست و شاهد اعمال غیراخلاقی و قبیح همچون احتکار به امید افزایش قیمت بازار، رشوه خواری، کلاه برداری، تقلب و دیگر رذایل اخلاقی در جامعه هستیم.
اترک اظهار کرد: امروز به رفتارهای اخلاقی بیشتر از منظر قانونی توجه می شود و غیر قانونی بودن اعمال در وهله نخست مورد توجه قرار می گیرد و در صورت نداشتن منع قانونی بسیاری از رفتارهای غیراخلاقی انجام می پذیرد و بسیاری از فضایل و اعمال اخلاقی به خاطر نداشتن الزام دینی و قانونی ترک می شود، در نتیجه اخلاق هیچ جایگاهی در تعیین درستی یا نادرستی اعمال افراد جامعه ندارد.
این استاد اخلاق دانشگاه زنجان گفت: ریشه این عدم توجه به اخلاق را باید از همان تربیت کودکان و نوجوانان جستجو کرد.
وی خاطر نشان کرد: کودکان و نوجوانان در طول آموزشهایی که از سوی خانواده، مدرسه و جامعه می بینند، بیشتر با تربیت دینی و قانونی آشنا می شوند و دغدغه دینی و قانونی پیدا می کنند ولی در این جریان جایی برای تربیت اخلاقی و ایجاد دغدغه اخلاقی در کودکان و نوجوانان وجود ندارد.
اترک تاکید کرد: همچنین نهادهای تربیتی جامعه اعم از رسانه های شنیداری و گفتاری، صدا و سیما، روزنامه ها و نشریات برنامه ای برای تربیت اخلاقی بزرگسالان جامعه و ایجاد دغدغه اخلاقی در آنها ندارند، لذا هر فردی تصور می کند اگر عملی خلاف دین و قانون نباشد جایز است.
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان گفت: متاسفانه ما تربیت اخلاقی نداریم و تلاش نمی کنیم فرزندانمان را به عنوان یک انسان با فضیلت اخلاقی که دغدغه اخلاقی زیستن داشته باشد تربیت کنیم.
وی افزود: سازمان آموزش و پرورش و دیگر نهادهای تربیتی و آموزشی کودکان و نوجوانان باید به سرفصل های آموزشی خود مبحثی به نام تربیت اخلاقی اضافه کنند تا کودکان و نوجوانان نیز در طول دوران تحصیل با فضیلت های اخلاقی آشنا شوند و خود را ملزم به رعایت آن در جامعه بدانند.
اترک اضافه کرد: برای افراد بزرگسال جامعه اعم از کارمندان، اصناف و دیگر اقشار نیز باید آموزش های ضمنی به منظور رعایت بیشتر اخلاق در حرفه و کسب و کار ارایه شود.
وی تصریح کرد: مردم باید بدانند که فضایل اخلاقی بخشی از سعادت زندگی فرد را تشکیل می دهد و انسان بدون اخلاق حتی به سعادت فردی نیز دست نمی یابد و باید دغدغه اخلاق به سایر دغدغه های دینی، قانونی، اقتصادی، سیاسی افراد اضافه شود.
اترک با بیان اینکه دین و اخلاق به طور دقیق با یکدیگر برابر نیستند، اظهارکرد: دین اعمال را در پنج گروه واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح تقسیم بندی می کند اما در اخلاق دو حکم اخلاقی درست و نادرست داریم که درست ها باید انجام شود و نادرست ها باید ترک شود.
7319/596


03/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن