تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871519887




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امیدواریم روحیه خودباوری مسئولان بازگردد/ هیچ سلاحی نیست که نتوانیم تولید کنیم -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سردار نقدی:
امیدواریم روحیه خودباوری مسئولان بازگردد/ هیچ سلاحی نیست که نتوانیم تولید کنیم

سردار نقدی_0.jpg


رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: هیچ سلاحی نیست که نیروهای مسلح ما توان ساخت آن را نداشته باشند. به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی در همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی و محرومیت‌زدایی گفت: اقتصاد مقاومتی سرفصل راهبردی بسیج بوده که برای خود برای مقابله با تهدیدات اقتصادی اتخاذ کرده است.وی اشاره به توفیقات بسیج در عرصه تولیدات مواد غذایی در داخل کشور افزود: کدخداها و آنهایی که ادعای بزرگی می‌کنند نمی توانند کشوری که 16 همسایه دارد را تحریم غذایی کنند.سردار نقدی با اشاره به تحریم همه جانبه حوزه نظامی ایران تصریح کرد: ما هم‌اکنون شاهد خیره‌ کننده ترین پیشرفت‌ها در صنایع دفاعی هستیم و هیچ سلاحی نیست که نیروهای مسلح ما توان ساخت آن را نداشته باشند.رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: وقتی کشوری به این شکل موفق بوده، مطمئنا می تواند در عرصه نیازهای عمومی بسیار قوی‌تر عمل کند.وی با اشاره به سر زبان افتادن تاثیر تحریم‌ها در شرایط اقتصادی کشور اظهار داشت: خودباختگی و ضعف برخی مسئولان بهانه ای شد تا بگویند ما به بیرون و رفع تحریم ها نگاه کنیم، در غیر این صورت اقتصادمان دچار مشکل می شود.سردار نقدی با بیان اینکه تحریم ها باید از راه اقتصاد مقاومتی حذف شود، تاکید کرد: امیدواریم روحیه خودباوری مسئولان ما دوباره بازگردد، لذا اگر غیرت داشته باشیم می دانیم که نیازی به خارج نداریم.رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه حدود 23 هزار واحد تولیدی از سوی بسیج و امکانات آن به بهره برداری خواهد رسید، گفت: بسیجیان ثابت کردند که می توانیم در این عرصه به توفیقات بسیار خوبی دست پیدا کنیم و نیازی نیست که برخی مواد غذایی را از خارج وارد کنیم.وی با اشاره به برخی افراد که نسبت به توافق در مذاکرات چشم دوخته اند، عنوان کرد: به جهنم که توافق نمی کنند و تحریم می‌کنند. ما نیازی نداریم که نفتمان را به آنها بدهیم و منت امکانات شان را بکشیم بلکه ما هستیم که باید آنها را تحریم کرده و با بستن شیرهای نفتمان فلجشان کنیم.سردار نقدی با بیان اینکه امروز بخش اعظم نفت و گاز جهان زیر پای سربازان امام خامنه ای قرار دارد، تصریح کرد: بسیج همواره و تاکنون ثابت کرده است که می توان با همین امکاناتی که در اختیار داریم نیازهای کشور را رفع کرد.رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه مسئولان باید از ظرفیت عظیم مردمی در تولید استفاده کنند و قدر آنها را بدانند، اضافه کرد: ما می توانیم قدم های بلندی همچون فتح‌المبین در عرصه اقتصادی برداریم به شرطی که به این جمله مقام معظم رهبری که فرمودند اقتصاد را به دست مردم دهیم تمسک بجوییم.وی با بیان اینکه صدا و سیما باید با اجرای برنامه های مختلف هیجان را به تولید داخلی سوق دهد، اظهار داشت: مسئولان بجای نشستن پشت میز و ایجاد قوانین دست و پاگیر به این مراکز تولیدی و روستاها سرکشی کنند تا موانع تولید را برطرف کنند.سردار نقدی با اشاره به اقدامات سازمان بسیج در راستای اشتغال‌زایی افزود: بسیج با اقدامات خود و راه اندازی چندین هزار کارگاه تولیدی در سراسر کشور بدون تحمیل یک ریال به دولت ظرف دو سال گذشته 100 هزار شغل برای جوانان ایجاد کرد.



دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن