تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804281146




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سبقت‌های غیر مجاز در جاده زندگی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سبقت‌های غیر مجاز در جاده زندگی
متأسفانه، اگر فرد موفقی باشید چه بخواهید و چه نخواهید حسادت همکارانتان را در محل کار جلب می‌کنید.
کد خبر: ۴۵۱۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۳ - 24 November 2014


تعامل و همکاری عامل مهمی است که برای پیشرفت یک سازمان به آن نیاز است. تعامل و داشتن روحیه همکاری در کنار تلاش برای رسیدن به موفقیت در هر رده و جایگاه لازمه هر محیط کاری است و در کنار آن مدیران و مسئولان سازمان با شناسایی و تشویق افراد موفق آن سازمان می‌توانند زمینه ساز پیشرفت دیگران و همچنین بالا رفتن انگیزه در کارمندان شوند.


به نوشته ایران، گاه شاهد رفتارهای غیراخلاقی از سوی کسانی هستیم که هیچگاه پیشرفت و موفقیت همکار یا هم سازمانی خود را بر نمی‌تابند و حتی خصومتهای شخصی را در محیط کار اعمال می‌کنند. این‌گونه افراد شاید به موفقیت‌هایی دست بیابند اما این موفقیت‌های تصادفی هیچگاه پایدار نخواهد بود. به گفته روانشناسان دنیای این افراد بسیار کوچک است و هیچگاه در آینده کاری‌شان موفق نخواهند بود.


اینکه چرا برخی در محیط کار موفقیت همکاران خودشان را نمی‌توانند تحمل کنند به عوامل مختلفی بستگی دارد. عواملی همچون پایین بودن اعتماد به نفس و همچنین تمرکز نکردن روی توانایی‌ها باعث بروز پدیده‌ای به نام حسادت می‌شود.


 عوامل حسادت


دکتر اصغر کیهان نیا روانشناس، مشاور خانواده و نویسنده با تشریح عوامل حسادت در محیط کار و اعمال خصومت‌های شخصی در کار و جایگاه این افراد و مشکلاتی که با آن مواجه خواهند شد، درباره حسادت و غبطه گفت: این روزها در بسیاری از محیط‌های کاری شاهد این دو مقوله هستیم زیرا حسادت ریشه بسیاری از مشکلات رفتاری در این‌گونه محیط‌ها است. وی ادامه داد: متأسفانه، اگر فرد موفقی باشید چه بخواهید و چه نخواهید حسادت همکارانتان را در محل کار جلب می‌کنید. درباره حسادت باید گفت انسان حسود به خاطر آنکه در کودکی توسط والدین با کودکان دیگر در فامیل یا دوستان همسن و سال خودش و حتی برادر و خواهر مقایسه شده همیشه فاقد اعتماد به نفس است. این افراد از درون ضعیف هستند. اشتباه آنها این است که نداشته‌های خودشان را با داشته‌های دیگران مقایسه می‌کنند و ارزش‌ها و توانمندی‌های خودشان را نمی‌بینند. این افراد همیشه در رقابت با دیگران هستند و در محیط کار ضمن حسادت به دیگران سعی می‌کنند تا مانع موفقیت آنها شوند.


دکتر کیهان‌نیا با بیان اینکه باید راه‌های موفقیت کسانی را که از دیدگاه مسئولان محیط کار افرادی موفق هستند شناسایی کرد گفت: <ره چنان رو که رهروان رفتند. اساساً کسانی بیشتر حسادت می‌کنند که توانمندی‌های خود را دست کم می‌گیرند و به موقعیت والای دیگران غبطه می‌خورند.


کسانی که توانمندی‌های خودشان را دست‌کم می‌گیرند بیشتر حسادت می‌کنند ولی کسانی که خود را توانا می‌دانند ممکن است به موقعیت دیگران غبطه بخورند و حسادت نکنند. بررسی‌ها نشان داده است بیشتر افراد همسطح و هم‌طبقه به هم حسادت می‌کنند. هر چه پایگاه اجتماعی افراد به هم نزدیک‌تر باشد بیشتر به هم حسادت می‌کنند.


وی افزود: کارمندی با 15 سال سابقه کار نزد رئیس اداره رفت و از او پرسید چرا همکارش با 3 سال سابقه کار ارتقای مقام پیدا کرده است در حالی که او با 15 سال سابقه کار هنوز در همان جایگاه قبلی قرار دارد؟ رئیس اداره پاسخ داد شما 15 سال است که همان خلاقیت و استعداد سال اول را تکرار می‌کنی، درحالی که کارمند دیگری که 3 سال سابقه کار دارد خلاقیت‌ها و استعدادهای زیادی در کار از خودش نشان داده است و به همین خاطر ارتقای مقام پیدا کرده است. کارمند دوباره پرسید با این وضعیت چرا مرا اخراج نمی‌کنید؟ رئیس پاسخ داد: اداره به کارمندان متوسط هم احتیاج دارد. پس داشتن خلاقیت و تلاش فاکتورهایی هستند که باعث موفقیت در کار و همچنین ارتقای شغلی می شود. ایستا بودن و نداشتن خلاقیت باعث درجا زدن و در نتیجه پایین آمدن انگیزه کار می‌شود. وقتی در محیط‌های اداری یا کارخانه‌ها برای سخنرانی دعوت می‌شوم به کارمندان و کارگران تأکید می‌کنم که هنگام کار به بالا یا روبه‌رو و اطرافتان نگاه نکنید و فقط سرتان را پایین بیندازید و کار کنید و اگر مدیران شما انسان‌های مدیر و با فکری باشند به شما ارتقای مقام می‌دهند.


 مقایسه های نابجا


این روا‌شناس و مشاور خانواده درباره دلایل حسادت در محیط کار گفت: <دلایل زیادی برای حسادت و کارشکنی در محیط‌های کار وجود دارد. یکی از این دلایل وجود مدیران دهن بین و نالایق است. این مدیران فرصت می‌دهند تا افراد چاپلوس و حسود با پیدا کردن نقاط ضعف آنها شروع به تعریف کردن از مدیر کنند و در کنار آن سعی می‌کنند تا کارمندان دیگر را نزد مدیران خراب کنند. در اینجا مقصر مدیران هستند که به این افراد فرصت می‌دهند. مدیر بافکر در این مواقع تحت تأثیر قرار نگرفته و از کارمند می‌خواهد که فقط به فکر توانمندی‌های خودش باشد.


انسان موفق باید در زندگی و کار سه هدف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد. انسانی که هدف نداشته باشد در جاده چه کنم گرفتار می‌شود و تلاش می‌کند تا از راههای غیراخلاقی خودش را بالا بکشد. گرچه ممکن است این گونه بالا رفتن و ارتقا پیدا کردن تصادفی اتفاق بیفتد اما این موفقیت تداوم نخواهد داشت. اما کسانی که بر اساس توانمندی، میزان علاقه و امکانات برای انجام کاری تصمیم می‌گیرند موفقیت آنها تداوم خواهد داشت. به طور مثال کسی که کف پای او صاف است نمی‌تواند در مسابقات دو و میدانی موفق باشد پس باید براساس توانمندی و میزان علاقه و امکاناتی که در اختیار دارد گام بردارد.


دکتر کیهان نیا در توصیه به این افراد گفت: <باید به این نکته توجه داشته باشیم کسانی که همه راه‌ها را می‌جویند همه راه‌ها را از دست می‌دهند اما کسانی که یکی از راهها را انتخاب و روی آن تمرکز می‌کنند موفق خواهند بود.


ذره بین مثالی است که همیشه برای افراد موفق بیان می‌کنم. ذره‌بین برای سوزاندن پارچه یا کاغذ همه نور خورشید را در نقطه‌ای متمرکز کرده و باعث اشتعال می‌شود در حالی که شیشه این‌گونه نیست و نمی‌تواند نور خورشید را متمرکز کند. پس اگر می‌خواهیم موفق باشیم باید نیرو را متمرکز کار کنیم و نیازی به چاپلوسی یا به اصطلاح زیرآب زدن نیست. اگر دانه‌ای سالم را در گلدانی که خاک سالمی دارد بکاریم و به آن آفتاب و آب برسانیم این دانه چاره‌ای جز سبز شدن ندارد. هرکار و هر هدفی نیز به نیرویی نیاز دارد و نیازی به کارهای ضداخلاقی نیست.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن