تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819578874




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم اعتماد به توان داخلی مشکل سرمایه گذاری در حوزه علم است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فعال حوزه فناوری: عدم اعتماد به توان داخلی مشکل سرمایه گذاری در حوزه علم است تهران- ایرنا- مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: عدم اعتماد واعتقاد به توان داخلی از جمله مشکلات سرمایه گذاران برای ورود به حوزه علم است.


به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، " محمد حق بین" افزود: اعتماد به توان داخلی رونق بازار خارجی را در هم می شکند.
وی بیان کرد: شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان مراکزی هستند که به منظور توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی و تجاری سازی تحقیق و توسعه در حوزه فناوری های برتر تشکیل می شود.
وی تنها راه به بازار رسانیدن محصولات شرکت های دانش بنیان را تجاری سازی محصولات آنها دانست وافزود: تجاری سازی فرآیندی است که دانش تولید شده را به محصولات قابل عرضه در بازار تبدیل می کند.
این فعال حوزه فناوری بیان کرد: مرحله نخست برای جذب سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در حوزه علم، اعتماد سازی است،بالا بردن سطح آگاهی سرمایه داران ازمیزان توانمندی شرکت های دانش بنیان را نیز می توان به عنوان مرحله بعدی این فرآیند برشمرد.
حق بین ،عدم اعتماد و اعتقاد به توان داخلی را از جمله مشکلات سرمایه گذاران برای ورود به عرصه سرمایه گذاری در حوزه علم دانست و افزود: این مهم موجب شده است تا این افراد برای امور اجرایی کارخانه های خود به بازار خارجی اقبال بیشتر نشان دهند.
وی در ارتباط با میزان حمایت بخش دولتی از شرکت های دانش بنیان گفت: با توجه به رسالتی که پارک های علم و فناوری دارند انتظار ما از پارک دانشگاه تهران بیشتر است.
وی ادامه داد: نوسانات ارزی به وجود آمده در کشور فرصت مناسبی بود که با توجه به گران شدن کالاهای خارجی، بخش خصوصی با توان بیشتر و ریسک پذیری بالاتر به سمت خرید کالای تولید داخل روی آورند این اتفاق تا حدودی به رونق بازارهای داخلی انجامید، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
وی به توانمندی محققان و تولیدکنندگان داخل کشوراشاره کرد و افزود: اگر امکان حضور و فعالیت در پروژه های بزرگ برای تولید کنندگان داخلی به وجود آید و اعتماد سرمایه گذاران داخلی جلب شود، می توان به کاهش فاصله موجود امیدوار بود.
حق بین، شرکت های دانش بنیان در ایران را همچنان نوپا دانست و گفت: به این منظور برای شرکت مولد علم یک بازه شش ماهه تا یک ساله ای را در نظر گرفته ایم تا با تلاش های مضاعف به نقطه مطلوب تری دست یابیم.
وی توسعه ارتباطات و چابک کردن تیم اجرایی شرکت های دانش بنیان جهت ارائه کارها در زمان مناسب را از جمله راهکارهای پیشرفت امور شرکت ها خواند.
به اعتقاد حق بین متاسفانه در حوزه کارآفرینی هیچ ارتباطی بین افرادی که مشغول تحصیل در این حوزه هستند و پارک ها ومجموعه هایی که قرار است از این مجموعه های کارآفرین حمایت کنند دیده نمی شود. به این معنی که یک فاصله زیادی بین این دوحلقه وجود دارد.
این فعال فناور بیان کرد: استفاده از یک مدل حمایتی و به کارگیری پتانسیل پژوهشگران و محققان در این زمینه موجب تسریع در امور می شود، همچنین نیازمند طراحی مدل سازگار با شرایط کشور و بومی سازی آن هستیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
علمی (1) ** 9340**1440


02/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن