واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور پیشنهاد داد: تشکیل کارگروه پژوهشی مشترک وزارت علوم و کشور تهران- ایرنا- رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشوردر نشستی مشترک با وزارت علوم پیشنهاد داد تا کارگروه مشترک وزارت کشور و وزارت علوم تشکیل شود و به صورت هفتگی، نیاز پژوهشی کشور بر اساس ظرفیت ها رصد و بررسی شوند.
به گزارش خبرنگار سیاسی وزارت کشور، «اصغر افتخاری» امروز(یکشنبه) در حاشیه همایش مدیران کل آموزش و پژوهش استانداری های سراسر کشور و روسای دانشگاه های منتخب با موضوع هفته پژوهش در جمع خبرنگاران افزود: این کارگروه تلاش خواهد کرد در مرحله بعدی کار از ظرفیت سایر وزارتخانه ها بهره مند شود.
افتخاری با طرح این سوال که چگونه می توان به دانشگاه ها در حوزه مدیریت سیاست داخلی کشور نقش محوری داد، افزود: وزارت کشور به عنوان متولی اصلی این سیاست گذاری نیاز به بهره مندی از حوزه نخبگی کشور دارد که در هم درحوزه و هم دانشگاه ها هستند.
وی از وزارت کشور، وزرات علوم و دانشگاهها به عنوان سه راس یک مثلث نام برد و افزود: برای استفاده نخبگان تلاش کردیم در همه استان ها یک دانشگاه مرجع را انتخاب کنیم که معاونین آنها در این نشست حضور داشته باشند.
افتخاری ابراز امیدواری کرد با نشست های مشترک این سه راس مثلث به روند فعالیت های پژوهشی کمک شود.
رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشورهمچنین همکاری دو وزارتخانه کشور وعلوم را درحوزه مطالعاتی و پژوهشی در راستای تسهیل روند پژوهشی بیان کرد.
افتخاری با بیان اینکه پا ره ای از خواسته های وزارت علوم در حوزه پژوهش به اختیارات وزارت کشور باز می گردد، افزود: این وزراتخانه می تواند روند فعالیت های امورپژوهش ها را با کاربردی کردن آن ها تسهیل کند.
رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور همچنین اظهار داشت: برای تصویب طرح های پژوهشی احتیاج به مصوباتی داریم که در شورای عالی عطف تعریف می شود و فرایند پیچیده ای دارد اما تلاش می کنیم زمینه همکاری بین دو وزارت خانه را فراهم آوریم .
افتخاری وزارت علوم در تصمیم سازی ها با توجه به ظرفیت بالای علمی کشور کمک خوبی برای وزارت کشور دانست.
رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور تاسیس موسسات دانش بنیان را به عنوان مصداقی نام برد که وزارت کشور در این زمینه می تواند به وزارت علوم بخوبی کمک کند و به عنوان متقاضی با طرح سوال از حوزه نخبگی پرسش های لازم را دریافت کند.
وی با بیان اینکه نتایج کارگروه های تشکیل شده نشان گر آن است که دو وزارتخانه کشور و علوم می توانند کمک راهبردی به هم کنند، ادامه داد: در وزارت کشور ظرفیت هایی وجود دارد که می تواند برای توسعه ظرفیت پژوهشی کشور مفید واقع باشد.
افتخاری در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه وزارت کشور برای جلوگیری از فرار مغزها چه اقدامی می تواند انجام دهد، گفت: در بحث فرارمغزها در حد متعارف اش، نه تنها وزارت کشور بلکه همه وزراتخانه ها می توانند کمک کنند.
وی متولی تولید نخبگی را وزارت علوم دانست و افزود: باید در جایی تقاضای جذب برای نخبگان وجود داشته باشد و بتوان از خدمات آنها استفاده کرد؛ یکی از این مراکز وزارت کشور است.
این مسوول پژوهشی وزارت کشور گفت: حوزه تولید نخبگی باید به سمت و سویی های هدایت شود که با نیازهای کشور منطبق باشد. هدف از هدایت نخبگان فقط استخدام آنها نیست مهم این است که بدانیم چگونه باید از خدمات آنها استفاده کرد تا نتایج آن برای کشور موثر واقع شود.
سیام/ 9136**1429
02/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]