واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رحمن قلاوند: بهبود فضای اشتغال استان بااهمیت دادن به مشاغل كوچك ومتوسط ممكن می شود خبرگزاری پانا: مدیر كل مركز آموزش فنی و حرفه ای خوزستان رفع بخش عمده ای ازمشكل بیكاری و بهبود فضای اشتغال استان را در اهمیت دادن به مشاغل كوچك و متوسط عنوان كرد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲ آذر ساعت 12:36
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی مركز آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان، رحمن قلاوند در هفتمین نشست شورای هماهنگی مدیران كل حوزه ی وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعی در خوزستان كه با حضور طاهایی معاون وزیر و جمعی از نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با تاكید بر اینكه بخش عمده ای ازمشكل بیكاری و بهبود فضای اشتغال استان با اهمیت دادن به مشاغل كوچك و متوسط قابل رفع می باشد ، افزود: در حوزه آموزش فنی و حرفه ای باید نیروهای انسانی را كه در معرض آموزش قرار می گیرند برای این اهداف تربیت كنیم .
مدیر كل مركز آموزش فنی و حرفه ای خوزستان احصائ نیاز آموزش های مهارتی استان بر اساس برنامه های توسعه اقتصادی از اقدامات مهم این مركز دانست و گفت: باید بین مراكز مشاوره شغلی و كاریابی های استان و آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای ارتباط برقرار شود.
وی افزود: مراكز كاریابی به هنگام ثبت نام از جوانان عزیز جویای كار و یا حتی آنان كه به دنبال فرصت های شغلی بهتری هستند باید براساس نیازهای مهارتی ثبت نام كنند و سپس این افراد در مراكز آموزشی فنی و حرفه ای تحت آموزش مشاغل مهارتی بر اساس نیاز بازار كسب و كار قرار می گیرند.
قلاوند تصریح كرد: باید بین بخش مراكز كاریابی و مراكز آموزش مهارتی ارتباط باشد تا كسانی كه برای به دست آوردن فرصت های شغلی ثبت نام می كنند بتوانند در مراكز آموزش فنی و حرفه ای حضور پیدا كنند و مهارت های مورد نیاز را فرا بگیرند و هم آموزش دیدگان مهارت به مركز مشاوره شغلی و كاریابی ها معرفی شوند تا از این آموزش دیدگان در تصدی مشاغل فنی و مهارتی كه در استان ایجاد می شود استفاده كرد.
وی طرح ایجاد اتصال بین كارآفرینان ، كارآموزان آموزش دیده و نهادهای حمایتی مثل بانك ها را از دیگر اهداف مركز آموزش فنی و حرفه ای در استان خوزستان دانست و ادامه داد: اطلاعات جامعی از كارآفرینان استان جمع آوری شده است و برای ارتباط این افراد با مهارت آموزان مراكز آموزش فنی و حرفه ای تفاهم نامه 4 جانبه ای بین مركز آموزش فنی و حرفه ای استان ، كارآفرین ، مهارت جو و بانك حمایت كننده منعقد شده است كه بر اساس آن كارآموزان در گروه های تعاونی دسته بندی می شوند و این افراد تا راه اندازی كسب و كار مورد نظر مورد حمایت قرار می گیرند و بعد از این كه شغل مورد نظر خود را راه اندازی كردند یك دوره حمایتی در كنار آنها خواهیم بود و پس از كسب تجربه كافی آرام آرام در جامعه رها شده و گروه بعدی برای دوره آموزشی جدید وارد می شوند.
مدیر كل مركز آموزش فنی و حرفه ای خوزستان خاطرنشان كرد: در شهرستان مسجدسلیمان تعاونی تولید عسل با حدود 110 تن تولید سالانه و با اشتغال بالغ بر 200 نفر و همچنین طرح های اشتغال زایی نیز در حوزه صنایع دستی ، فرش بافی و بافتنی ها در شهرستان های خرمشهر و كارون اهواز در دست اجرا داریم كه امیدواریم با این دسته هایی كه در قالب تعاونی ایجاد می شوند اشتغال های مولد تشكیل شود كه مجموع آنها به توسعه اشتغال در استان خوزستان كمك كند.
قلاوند در پایان به اعزام تیم مهارت جمهوری اسلامی ایران به مسابقات جهانی اشاره كرد و گفت: تیم مهارت استان خوزستان 3 سال متوالی در تیم منتخب جمهوری اسلامی ایران عضو دارد كه در مسابقات جهانی مهارت آموزان خوزستانی بسیار درخشان ظاهر می شوند. به گونه ای كه در مسابقات جهانی 2 یا 3 مدال طلا نصیب كاروان جمهوری اسلامی می كنند . امسال نیز تیم ملی مهارت جمهوری اسلامی ایران كه در مسابقات جهانی برزیل حاضر خواهد شد از 4 مهارت آموز خوزستانی در رشته ساختمان رشته جوش و رشته مهندسی آب مكاترونیم و طراحی وب در تركیب خود استفاده می كند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]