تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843317727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارگاه آموزشي بروسلوز


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۲۲ب.ظ)
کارگاه آموزشي بروسلوز رئيس اداره بهداشت و مديريت بيماريهاي دامي دامپزشکي استان اصفهان از برگزاري کارگاه آموزشي بروسلوز در قالب مدل SHEP با حضور 30 نفر از مسئولين و کارشناسان اداره کل و شبکه هاي دامپزشکي استان در سالن جلسات اين اداره کل خبر داد
به گزارش خبرگزاري موج، در اين کارگاه دکتر وحيد مقدس کارشناس اداره بهداشت و مديريت بيماري هاي دامي دامپزشکي استان گفت: تب مالت يا بيماري هزار چهره از جمله بيماري هاي عفوني و مسري مشترک بين انسان و دام است. وي افزود: «ديويد بروس»، پزشک اسکاتلندي، کاشف اين بيماري بوده به همين دليل بروسلوز نام گرفت و به علت مشاهده اولين مورد بيماري در جزيره مالت، تب مالت ناميده شده است که از گاو، گوسفند و يا بزهاي آلوده به انسان انتقال مي يابد.
ايشان مهمترين راه ورود ميکروب تب مالت به بدن حيوان از طريق دستگاه گوارش و تنفس عنوان کرد و گفت: از بارزترين علائم اين بيماري مي توان به سقط جنين دام هاي آبستن در ماه هاي آخر اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل دامپزشکي استان اصفهان وي به راه هاي انتقال بيماري از طريق مصرف شيرآلوده به صورت خام و فرآورده هاي شيري آلوده مانند پنير تازه، سرشير، خامه و بستني به انسان اشاره داشت و مهمترين علامت اين بيماري را در انسان تب، دردهاي عضلاني و استخواني، سردرد، تعريق شديد؛ به ويژه در هنگام شب، ضعف و خستگي، بي اشتهايي، لاغري و افسردگي عنوان نمود.
در ادامه کارگاه وحيد مقدس به شرح مدل آموزشي SHEP و مؤثر بودن آن براي پاسخگويي به نيازهاي گروه هدف و نحوه اجراي آن در اين بيماري پرداخت و به اقدامات لازم براي کاهش روند شيوع بيماري در سطح دامداري ها در کشور، استان و شهرستان بر اساس وضعيت موجود اشاره کرد.
ايشان در ادامه به وضعيت بيماري بروسلوز در جمعيت دامي از سال 1387 تاکنون اشاره کرد و گفت: کمبود امکانات و نيروي انساني در کنترل بيماري در دام، گسترش استفاده و عرضه فرآورده هاي دامي غير پاستوريزه و ناکافي بودن آگاهي و باور گروه هاي در معرض خطرشامل دامداران،کشاورزان، کارگران کشتارگاه ها و... را از عوامل اساسي در افزايش بيماري در دام و انسان ذکر کرد.
وي در ادامه با تأکيد بر نقش مهم سازمان دامپزشکي کشور و ادارات کل آن در کنترل اين بيماري در دام ها و ممانعت از انتقال آن به انسان، خواستار توجه ويژه و تعامل بيشتر ارگان ها و دستگاه هاي مسوول به اين بخش "که مستقيماً با سلامت افراد جامعه در ارتباطند"، شدند.
در ادامه دکتر سيد محمد حسيني، رئيس اداره بهداشت و مديريت بيماري هاي دامي دامپزشکي استان، بيان داشت: شير و فرآورده هاي دامي دامداري هاي صنعتي عاري از بيماري بروسلوز بوده و مشکل فقط در دامداري هاي سنتي مي باشد و بايد علاوه بر واکسيناسيون دام ها عليه بروسلوز در جهت کاهش بيماري به روستاييان آموزش داد تا حين زايمان و تماس با ترشحات آلوده دام از دستکش، لباس مخصوص، چکمه و... استفاده کنند و به انتقال بيماري از دام به انسان توجه ويژه داشته باشند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن