واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۲ق.ظ)
امير سياري خبر داد: تجهيز نيروي دريايي به اژدر پيشرفته فرمانده نيروي دريايي ارتش گفت: ما به يک نوع اژدر پيشرفته که مراحل آزمايشي آن تمام شده مجهز شديم.
به گزارش خبرگزاري موج، اميردريادار حبيبالله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش در نشست خبري به مناسبت بزرگداشت روز نيروي دريايي اظهار داشت: هفتم آذر سال 59 زماني که فقط 67 روز از دفاع مقدس گذشته نيروي دريايي عمليات مرواريد را انجام داد و نتايج ارزشمندي از جمله از بين بردن تمام نيروي دريايي کشور دشمن، محاصره اقتصادي کشور دشمن، انهدام دو پايانه نفتي البکر و الاميه و حفظ و صيانت جمهوري اسلامي به آبهاي خليج فارس بود.
فرمانده نيروي دريايي ارتش با اشاره به حائز اهميت بودن ايران به عنوان يک کشور دريايي که بيش از سه هزار کيلومتر مرز دريايي دارد و منطقه مهم سواحل مکران را در اختيار داشته تاکيد کرد: ما منابع متعددي در دريا داريم و اگر بتوانيم از اين منابع استفاده کنيم بحث انرژي و انرژيهاي نو، منابع غذايي، تجارت، گردشگري، ارتقاي توان دفاعي و ايجاد کار را ميتوان دنبال کرد.
وي گفت: در هفته نيروي دريايي افتتاح و الحاق دو فروند بالگرد SH، بالگرد ضد سطحي AB212 و الحاق هواناو و تجهيز 5 فروند ناوچه کلاس فجر به موشکهاي سطح به سطح و رونمايي از دو فروند ناوچه موشک انداز رادار عصر، رادار باند ايکس (که در اقيانوس هند کمک زيادي به نيروي دريايي ارتش خواهد کرد)، ساخت يک داک خشک تعميراتي و رونمايي از ناو کلاس زيردريايي کلاس فاتح و ناوشکن دماوند جهت الحاق به اين نيرو و پروژههاي مهم ارتباطي ساحل به دريا و زيردريا به زيردريا که توسط کارشناسان و متخصصين نيروي دريايي منطقه دوم ولايت انجام شده رونمايي خواهد شد.
فرمانده نيروي دريايي ارتش با اشاره به برگزاري رزمايش ولايت 93 در پايان آذر ماه در منطقه سواحل مکران تا مدار ده درجه تصريح کرد: در اين رزمايش يگانهاي سطحي، زيرسطحي، عمليات تکاور و با حضور يگانهايي از نداجا و پدافند انجام ميشود.
دريادار سياري ادامه داد: ما به يک نوع اژدر پيشرفته که مراحل آزمايشي آن تمام شده مجهز شديم و اين اژدر ميتواند در توان نيروي دريايي بسيار موثر باشد.
سياري با اشاره به اهميت درياي خزر به عنوان درياي صلح و دوستي و ديپلماسي دريايي نيروي دريايي ارتش اظهار داشت: جمهوري اسلامي از منافع دريايي خود حفظ و حراست ميکند.
سياري در پاسخ به سوالي درباره دزدي دريايي در مناطق ديگر غير از خليج عدن اظهار داشت: در مناطق ديگري که سفرهاي دريايي انجام شده نيز دزدي دريايي وجود دارد و در تنگه ملاکا جايي است که به خاطر ويژگيهاي خاص معمولا مورد هجوم دزدان دريايي قرار ميگيرد و پس از آن سواحل درياي سرخ و سواحل سومالي بيشترين خطر را دارند.
وي ادامه داد: يک ماه قبل از ناوگروه چيني در بندرعباس ميزباني کرديم و اين ماه ارتباط دريايي اين چنيني که مورد تاکيد رهبري نيز بوده و ايشان نيز فرمودند نيروي دريايي ارتش هم نظامي، بينالمللي و سياسي است و هدف حفظ منافع جمهوري اسلامي ايران در دريا است که مهمترين سلاحي که ميتواند نقش آفريني کند زيردريايي بوده که جمهوري اسلامي ايران در کلاسهاي مختلف آن را در اختيار دارد.
فرمانده نيروي دريايي ارتش با اشاره به اقتدار و توانمندي در بخش زيردريايي نشان توانمندي نيروي دريايي راهبردي ارتش است اظهار داشت: تمام ارتباطات ما ارتباطات سياسي و بينالمللي است و ما به پاکستان، هندوستان، چين، مالزي، عربستان و سوريه و بنادر مختلف از جمله سلاله سفرو بازديد کرديم و اين ميتواند در توسعه ديپلماسي اثرگذار باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]