تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870722113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزنامه جوان: ایران پیروز مذاکرات است،حتی اگر تحریم ها لغو نشود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روزنامه جوان: ایران پیروز مذاکرات است،حتی اگر تحریم ها لغو نشود
آفتاب: روزنامه جوان نوشت: هر آنچه نتيجه مذاكرات باشد ما پيروز صحنه‌ايم. شايد تحريم‌هاي دشمنان بر رشد كشور مؤثر بود اما بايد بدانيم كه نتيجه آن همانند نتيجه جنگ تحميلي شد. در پايان جنگ تحميلي امام (ره) فرمودند: «در جنگ پيروزي از آن ما گرديد و دشمنان در تحميل آن همه خسارت چيزي به دست نياوردند.» امروز نيز آن گونه است، يعني دشمن تحميل خسارت مي‌كند اما چيزي به دست نمي‌آورد و به هدف اساسي خود نرسيده و نمي‌رسد. اما منطق اينكه ما پيروز صحنه هستيم چيست؟ زماني ما بايد احساس شكست كنيم كه به دنبال ساخت بمب اتم بوده باشيم و اكنون ناكام شده‌ايم. در صورتي كه اين گزينه هيچ موقع مورد نظر ما نبود و حرمت شرعي آن نيز اعلام شده است. بنابر اين در همه ابعاد ديگر ما پيروز ميدان هستيم.

1- ما پيروزيم اگر تحريم‌هاي ظالمانه رفع شود. در آن صورت ما ضمن حفظ مسائل پايه‌اي هسته‌اي توانسته‌ايم دشمن را مجاب نماييم كه تحريم بي‌فايده است و آن قدر اهرم فشار و عوامل قدرت‌زا داشته‌ايم كه دشمن هم ايران هسته‌اي را به رسميت شناخته و هم تحريم‌ را ادامه نداده است.

2- ما پيروزيم حتي اگر مذاكرات هيچ نتيجه عيني نداشته باشد، چرا كه مفهوم مذاكره و چانه‌زني شش قدرت جهاني اين است كه: ايران كشوري است قدرتمند كه راهي جز مذاكره با آن نيست. قدرت‌هاي بزرگ در عرف بين‌الملل با كشور‌هاي ضعيف و كوچك مذاكره نمي‌كنند، بلكه با انگشت اشاره آنان را تنظيم مي‌كنند. اينكه وزير خارجه امريكا صدها ساعت مسافرت و نشست انجام مي‌دهد تا با ما چانه‌زني كند خود پيروزي است. اين پيروزي زماني فهميده مي‌شود كه روند تحولات ايران از جنگ‌هاي ايران و روس تا پايان پهلوي را بفهميم. آنگاه قدرت امروز ايران معنادهي خواهد شد.

3- ما پيروزيم چرا كه ظرفيت و عمق‌شناختي ملت ما افزون شد. آنان كه نظام را متهم به دوري از مذاكره يا خشونت‌طلبي يا غرب‌ستيزي مي‌كردند، اكنون خواهند ديد كه راهبرد نظام جمهوري اسلامي در مقابل نظام سلطه درست بوده است. كينه دنياي غرب با ايران و اسلام يك بار ديگر چشيده شد و ملت ايران با تواني مضاعف براي مبارزه دائمي عليه كفر و جهان بربريت آماده خواهد شد.
4- ما پيروزيم چرا كه به پايان خط خوشبينان داخلي نزديك مي‌شويم. طرفداران غرب اكنون در حال پاك كردن عرق شرم از چهره‌ خويش هستند. مذاكرات مستمر يك سال گذشته و بهانه‌هاي غرب، صحنه انزواي غرب‌باوران داخلي است. اكنون آنان زمين‌گير شده‌اند و زبان در كام كشيده و به دنبال راهي براي حفظ آبروي از دست رفته خويش هستند.

آنان ديگر نخواهند گفت صحنه بين‌الملل صحنه بده و بستان است، بلكه مي‌پذيرند كه دشمني و كينه جهان استكبار با انقلاب اسلامي مسئله‌اي واقعي و معرفتي است.
5- ما پيروزيم كه اقتصاد مقاومتي بر زمين نخواهد ماند. آنان كه از رهيافت مذاكرات به دنبال تزئيني شدن اقتصاد مقاومتي مي‌گردند نااميد خواهند شد و مجدد به پاي تنها نسخه اداره اقتصادي كشور برخواهند گشت و اينگونه همه راه‌ها به سمت ايستادگي، خودكفايي و تلاش داخلي ختم خواهد شد.

6- ما پيروزيم چرا كه نسل امروز كشور و انقلاب يك بار ديگر بر ترديد‌هاي احتمالي نسبت به چرايي تصرف لانه جاسوسي خط بطلان خواهند كشيد و اثبات حقانيت انقلاب اسلامي از 1358 تا 1393 و تا آينده دور و دراز را خواهند فهميد.

7- ما پيروزيم و اكنون اين سخن بلند امام كه «ما چه بخواهيم و چه نخواهيم استكبار و صهيونيست‌ها در تعقيبمان خواهند بود» بهتر فهميده مي‌شود. امروز ثابت مي‌شود كه مسئله غرب با انقلاب اسلامي بر سر «وجود» آن است نه «حدود» آن.

8- ما پيروزيم كه نمايندگان مذاكره‌كننده ما هم منطق مذاكره را حفظ و هم راه‌هاي اعتمادسازي را طي نمودند و هم بر ايستادگي تأكيد كردند. اكنون تيم مذاكره‌كننده ما خود را در يك نبرد مقدس حس مي‌كند.
آنان امروز سند حقانيت و مظلوميت و ايستادگي اين ملت بزرگ را بسان پرچم برافراشته‌اند و اكنون ملت به آنان به عنوان رزمندگان پيروز خط مقدم نگاه مي‌كنند.

9- ما پيروزيم چرا كه در مكتب ما شكست بي‌معنا است. از امام آموختيم كه «سرانجام چنگ و دندان ابرقدرت را خرد خواهيم نمود يا پيروز مي‌شويم يا به پيروزي بالاتري كه شهادت است مي‌رسيم كه در مكتب ما هر دو پيروزي است.» عدم شكست در مكتب تشيع از جمله مسائلي است كه دشمن از درك آن عاجز است. اين همان رمزي است كه 35 سال است ما را سرپا نگه داشته و دشمن را نيز پشت در خانه ما علاف نموده است.

10- ما پيروزيم چرا كه روز سوم آذر را روز اميد نمي‌دانيم، بلكه روز خودباوري و روز پشت پا زدن به خوش‌بيني‌ها و روز قطع نگاه به بيرون كشور و روز وحدت و همدلي همه جريانات و مردم ايران مي‌دانيم.




تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن