واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مراکز شتابدهی نوآوری مسوول شناسایی ایده های برتر استارتاپ ویکند شدند تهران - ایرنا - رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از رایزنی و توافق با مراکز شتابدهی نوآوری درخصوص شناسایی ایده های برتر استارتاپ ویکند با هدف جلب سرمایه گذار خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر بهزاد سلطانی چهارشنبه شب در مراسم گشایش استارتاپ ویکند دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به طرح های بزرگ شرکت های دانش بنیان تعلق می گیرد که در مراحل تولید نمونه صنعتی، توسعه فناوری و راه اندازی خط تولید هزینه می شود.
وی به سابقه ایجاد صندوق نوآوری و شکوفایی از سال 89 اشاره کرد و گفت: با وجود راه اندازی صندوق طی چهار سال گذشته، تا سال 92 اعتباراتی به صندوق اختصاص نیافته بود که خوشبختانه با نظر مساعد رییس جمهوری، اعتبارات صندوق تا 20 برابر افزایش یافت.
سلطانی درباره شرایط استفاده از حمایت های مالی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز توضیح داد: حمایت های این صندوق در راستای تجاری سازی نتایج تحقیقات است و شرایط مشخصی برای بهره مندی از تسهیلات صندوق تعیین شده که به ثبت رسیدن شرکت و موسسه، اولین شرط دریافت تسهیلات است.
به گفته وی غیردولتی بودن شرکت ها نیز دومین شرط بهره مندی آنها از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی است بنابراین این تسهیلات فقط به شرکت های خصوصی یا تعاونی تعلق می گیرد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: یکی از شرایط مهم دریافت تسهیلات صندوق نیز احراز شرایط دانش بنیان بودن آنهاست که براساس آن، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد مشمول این حمایت های مالی نخواهند شد ولی شرکت های مستقر در پارک ها و مراکز رشد می توانند تقاضای خود برای استفاده از تسهیلات را به صندوق ارائه دهند.
وی تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عهده دار مسوولیت احراز دانش بنیان بودن شرکت هاست که تاکنون چهار هزار درخواست به این معاونت رسیده و پس از بررسی های کارشناسی، حدود 950 شرکت موفق به دریافت عنوان "دانش بنیان" شده اند و این درحالیست که تا سال گذشته فقط 12 شرکت به عنوان دانش بنیان شناخته شده بودند و هیچ تسهیلاتی هم به آنها پرداخت نشده بود.
سلطانی یادآور شد: شرکت های دانش بنیان می توانند تا سقف 300 میلیون تومان با سود 17 تا 20 درصد به صورت وام از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کنند.
وی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی، ریسک سرمایه گذاری طرح های شرکت های دانش بنیان را نیز متقبل می شود، ادامه داد: حمایت های مالی صندوق از طرح ها در مرحله تحقیق و توسعه و تولید نمونه آزمایشگاهی صورت نمی گیرد بلکه بعد از طی این مراحل و با شروع تولید نمونه صنعتی، توسعه فناوری، راه اندازی خط تولید، تولید لیزینگ تولید محصولات دانش بنیان و فروش اقساطی کالاهای دانش بنیان است که وام های صندوق به طرح ها اعطا خواهد شد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی درباره رویداد استارتاپ ویکند در کشور نیز گفت: با توجه به اینکه در هر رویداد، بیش از 100 ایده نوآورانه مطرح می شود، استارتاپ ویکند می تواند زمینه ساز رشد فناوری در کشور باشد.
وی بر لزوم حمایت از ایده های برتر استارتاپ ویکند تاکید کرد و گفت: طی مذاکراتی که با مراکز شتابدهی نوآوری داشتیم قرار شد برترین ایده های این رویداد برای سرمایه گذاری انتخاب و شناسایی شود.
استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی تجربی (Experiential Education) در سراسر دنیاست که در سه روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار می شود.
در این برنامه شرکت کنندگان شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریاب ها و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده ای را اجرا کند.
این برنامه که از ساعت ۶ بعدازظهر روز چهارشنبه آغاز و تا ساعت ۹ شب روز جمعه ادامه دارد شرکت کنندگان (کمتر ۱۰۰ نفر در ۱۰ تیم) همگی در یک فضای مشترک قرار می گیرند و با کمک مربیان خبره که از میان کارآفرینان موفق انتخاب می شوند ایده ها را به کسب و کار تبدیل می کنند.
در پایان برنامه تیم ها پروژه های خود را به هیاتی از داوران که از میان جامعه سرمایه گذار و اساتید دانشگاهی و کارآفرینان هستند ارائه می کنند.
امسال این برنامه در پنج شهر کشور شامل تهران، اصفهان، قزوین، ساری و مشهد انجام می شود که برندگان هر شهر به صورت منطقه ای و سپس جهانی می توانند رقابت داشته باشند و در آخر برنده جهانی انتخاب می شود و اکنون استارتاپ ویکند تهران به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال برگزاری است.
علمی (3)**1055 ** 1569
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]