تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820286225




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنا: آفت حیات فرهنگ ویژه خواری است/چرا سرنوشت یک وزیر و وزارتخانه توسط پیامک ها تعیین می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آشنا: آفت حیات فرهنگ ویژه خواری است/چرا سرنوشت یک وزیر و وزارتخانه توسط پیامک ها تعیین می شود تهران- ایرنا- مشاور فرهنگی رییس جمهوری آفت حیات فرهنگی را ویژه خواری و مصرف گرایی دانست و گفت: ویژه خواری یعنی اینکه کسانی از امکانات و تسهیلات فرهنگی به صورت نابرابر و به اسم ها، عناوین و بهانه های متعدد برخوردار می شوند.


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حسام الدین آشنا عصر چهارشنبه در همایش "اعتدال"، به آفت های حیات فرهنگی اشاره کرد و گفت: آفت حیات فرهنگی در عدالت و رونق، ویژه خواری و مصرف گرایی است.
وی درخصوص ویژه خواری و بهره برداری از امکانات و تسهیلات فرهنگی به بهانه های متعدد گفت: یک روز به اسم حمایت از اصلاح طلبان و روز دیگر به نام حمایت از اصول گرایی ویژه خواری می شود.
مشاور فرهنگی رییس جمهوری تاکید کرد: روزی به اسم مبارزه با تهاجم فرهنگی ده ها موسسه رانت خوار تشکیل می شود و روزی به اسم گفت و گوی تمدن ها و یا اسامی زیبا رانت خواری اتفاق می افتد.
آشنا یادآور شد: در مراجعه به بسیاری از نمایشگاه ها مشاهده می شود که تولید کنندگان و غرفه داران آنها بیشتر از تعداد مراجعه کنندگان است و در بسیاری از همایش ها ، سخنرانانش بیشتر از شرکت کنندگان آن است.
وی اضافه کرد: در هفته کتاب که تعداد ناشرانش از تیراژش بیشتر شده و در عرصه سینما نیز که تعداد فیلم های تولید شده اش که هرگز به اکران نمی رسد از فیلم های اکران نشده اش بیشتر است.
مشاور فرهنگی رییس جمهوری تاکید کرد: ویژه خواری در فرهنگ دست کمی از ویژه خواری در عرصه های دیگر ندارد و فرهنگ برای ویژه خواری، خوش عرصه ای است.
آشنا معضل دیگر در عرصه سیاست فرهنگی را مساله مصرف زدگی دانست و گفت: وقتی شهروندان ما برای تولید، نقد و مدیریت زمان محصولات فرهنگی توانمند نیستند با مصرف زدگی در عرصه محصولات فرهنگی رو به رو می شویم.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: چرا سرنوشت یک وزیر و وزارتخانه توسط پیامک ها تعیین می شود؟ چون نیاموختیم پیامک قابل اعتماد نیست.
مشاور رییس جمهوری تصریح کرد: چون توانمند نشده ایم که برای تصمیمات مهم باید به اندازه کافی وقت صرف کرد؟ چرا جوانان ما و بزرگترها اینگونه واله و شیدای شبکه های ماهواره ای هستند؟ چگونه ذائقه ملت پایین آمد که به حریم سلطان راضی شوند؟
آشنا افزود: وقتی سیاست مناسب در تولید و توانمندسازی وجود نداشته باشد باید منتظر مصرف گرایی فرهنگی باشیم.
وی ادامه داد: باید انتظار این را داشته باشیم که مصرف گرایی بی حاصل رخ دهد.
این خبر درحال تکمیل است
سیام(3)**7261**م.ب/1449


28/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن