واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اولین اظهار نظر وزیر پیشنهادی علوم: در هلال احمر می مانم
محمد فرهادی رئیس جمعیت هلالاحمر با تایید معرفی اش به عنوان وزیر علوم به مجلس گفت: جایگاه ریاست جمعیت هلال احمر یک جایگاه حاکمیتی است، بنابراین در صورت گرفتن رای اعتماد از مجلس هیچ منافاتی ندارد که بنده در این مسئولیت حضور داشته باشم.
آفتاب: محمد فرهادی با تایید معرفی اش به عنوان وزیر علوم از طرف رئیسجمهور به مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسهای که برگزار شد، بنده به عنوان وزیر علوم به مجلس شورای اسلامی معرفی شدم و در آن نشست نیز درخواست کردم تا برای به سرانجام رساندن برخی امور هلالاحمر همچنان در این مسئولیت (ریاست جمعیت هلال احمر) نیز حضور داشته باشم.
او در پاسخ به این پرسش که در صورتی که شما به عنوان وزیر علوم از مجلس رای اعتماد بگیرید جایگاه شما که هماکنون رئیس جمعیت هلالاحمر ایران هستید چگونه تعریف میشود، گفت: جایگاه ریاست جمعیت هلال احمر یک جایگاه حاکمیتی است و متفاوت با جایگاه دبیرکل هلالاحمر است، بنابراین در صورت گرفتن رای اعتماد هیچ منافاتی ندارد که بنده در مسئولیت ریاست جمعیت هلالاحمر نیز حضور داشته باشم.
به گزارش تسنیم، فرهادی گفت: البته در جلسهای که در همین موضوع برگزار شد درخواست کردم تا برای به سرانجام رساندن برخی امور هلالاحمر از جمله تحول در هلال احمر و همچنین تجهیز بالگردهای امدادی در این جمعیت و غیره ... همچنان در مسئولیت ریاست جمعیت هلال احمر ایران، حضور داشته باشم و این اجازه را نیز گرفتم.
ریاست جمعیت هلالاحمر براساس انتخاب و پیشنهاد شورای عالی این جمعیت صورت میپذیرد که در نهایت رئیس جمهور حکم ریاست جمعیت هلال احمر را به فرد پیشنهاد شده تنفیذ میکند.
متن نامه روحانی به لاریجانی برای معرفی فرهادی
رئیسجمهور در نامهای محمد فرهادی را برای اخذ رای اعتماد جهت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور امروز (چهارشنبه 28 آبان) در نامهای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، محمد فرهادی را برای اخذ رای اعتماد جهت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
متن نامه حجت الاسلام حسن روحانی به رئیس مجلس شورای اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر علی لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام
احتراما، در اجرای اصل 133 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شرح حال و برنامه جناب آقای دکتر محمد فرهادی برای اخذ رای اعتماد جهت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی معرفی میگردد.
حسن روحانی
سوابق و زندگینامه محمد فرهادی پنجمین وزیر پیشنهادی علوم
محمد فرهادی که از سوی حجتالاسلام حسن روحانی بهعنوان پنجمین وزیر پیشنهادی علوم در دولت یازدهم معرفی شده است در سال 1328 در شاهرود متولد شد.
وی در سال 1347 در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد و دوره طب عمومی و تخصصی را در این دانشگاه سپری کرد.
فرهادی در سال 1359 بهعنوان متخصص گوش و حلق و بینی فارغالتحصیل شد و هماکنون جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
فرهادی در سال 1370 مرکز کاشت حلزون شنوایی ایران را تأسیس کرد و اولین عمل کاشت حلزون شنوایی را در سال 1371 انجام داد.
وی انجمن علمی پزشکی لیزری و نیز انجمن علمی پزشکی خواب ایران را تأسیس کرد.
فرهادی رئیس بخش و رئیس مرکز تحقیقات گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن مجتمع بیمارستانی رسول اکرم (ص) است و چندی پیش نیز داروی گیاهی «ضدایدز» ایمود توسط گروه تحقیقاتی بهسرپرستی وی به موفقیتهای چشمگیری دست یافت.
از جمله مهمترین سوابق اجرایی فرهادی میتوان به وزارت فرهنگ و آموزش عالی در فاصله سالهای 64 تا 68 و وزارت بهداشت در دولت هفتم اشاره کرد.
وی مدتی نیز رئیس دانشگاه تهران، قائممقام جمعیت هلالاحمر در دوران دفاع مقدس، مشاور وزیر و دبیر شورای آموزش پزشکی کشور و رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران کشور بوده است.
در 13 شهریور 93 جلسه شورایعالی هلال احمر با حضور چهار نفر از اعضای جدید در ساختمان صلح برگزار شد که فرهادی توانست با 14 رأی بهعنوان گزینه اصلی ریاست هلال احمر، اعتماد اعضای شورایعالی هلال احمر را اخذ کند.
در 17 شهریور 92 با تأیید رئیسجمهور، محمد فرهادی جایگزین ابوالحسن فقیه و رئیس جدید جمعیت هلالاحمر شد.
در پی رأی عدماعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، امروز (چهارشنبه 28 آبان) حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی، محمد فرهادی را بهعنوان پنجمین وزیر پیشنهادی علوم در دولت یازدهم معرفی کرد.
قرار است جلسه رأی اعتماد به فرهادی چهارشنبه آینده (پنجم آذر) برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]