تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871212053




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش رسانه‌های خارجی از نخستین روز مذاکرات وین/ توافق صورت می‌گیرد، اگر ...


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: گزارش رسانه‌های خارجی از نخستین روز مذاکرات وین/ توافق صورت می‌گیرد، اگر ...
نخستین روز از مذاکرات وین با ناهار کاری ظریف و اشتون و دیدارهای دو و چندجانبه معاونین هیئت های ایران و گروه 1+5 به پایان رسید.
به گزارش نامه نیوز، تلاش های فشرده ای برای دستیابی ایران و گروه 1+5 به توافق نهایی تا تاریخ سوم آذر در جریان است و در حالی که هیچ اخباری از متن مذاکرات به رسانه ها نرسیده است، اما شواهد از ادامه رایزنی ها برای نزدیک کردن اختلاف نظرات خبر می دهند.

انتظار می رود با پیوستن وزرای خارجه گروه 1+5 به مذاکرات وین، در روزهای آینده، دورنمای دستیابی به توافق هسته ای و یا تمدید مذاکرات جدی تر مورد بحث قرار بگیرد.

در جدول زیر می توانید بخشی از تحلیل ها و گزارش های رسانه های خارجی از آغاز این دور از مذاکرات را بخوانید.

رسانه مطلب خبرگزاری کیودو ژاپن اگر توافق موقت حاصل شود، این دومین بار خواهد بود که بعد از توافق مقدماتی در نوامبر سال گذشته چنین موردی تکرار می‌شود. بر اساس توافق مقدماتی صورت گرفته موسوم به طرح اقدام مشترک، ایران متعهد به عقب نشینی از برنامه‌های هسته‌ای در مقابل معافیت‌های تحریمی محدود و در عین حال تداوم گفت‌وگوها شد. روزنامه گاردین انگلیس تهران تنها در صورتی توافق هسته‌ای را می‌پذیرد که این توافق شأن ایران را حفظ کند. این روزنامه با اشاره به اینکه ایران و «آنچه ما زمانی قدرت‌های بزرگ می‌خواندیم» برای یک دهه است که در حال مذاکره در مورد پرونده هسته‌ای هستند، نوشته است که این گفت‌وگوها با تمام فراز و نشیب‌ها، «هیچ‌گاه به اندازه الان به تعیین سرنوشت نزدیک نبوده است.» وی با بیان اینکه در حال حاضر دولتی «عملگرا» در آمریکا در قدرت است و در تهران دولتی روی کار است که به دنبال «توافقی برد-برد» است، نوشته است که است که باید این مسئله را مد نظر قرار داد که احتمال دارد در نسل کنونی موقعیت مشابهی برای حل مسئله هسته‌ای به وجود نیاید. شبکه «ای‌بی‌سی» آمریکا «کری قرار بود امروز (سه‌شنبه) از ابتدای مذاکرات، حضور داشته باشد، اما مقامات می‌گویند برنامه سفر وی هنوز نامشخص است و او فعلا در لندن می‌ماند. انتظار می‌رود در صورتی که مواضع به هم نزدیک شدند، او برای نهایی کردن توافق، به اینجا بیاید. اگر اینطور باشد، مانند توافق موقت سال گذشته، حضور کری می‌تواند به این معنی باشد که توافق در دسترس است.» روزنامه وال استریت ژورنال لغو تحریم‌های شورای امنیت مشروعیت تحریم‌های یکجانبه را از بین می‌برد و به همین جهت آمریکا نباید با لغو این تحریم‌ها در مرحله اول توافق، موافقت کند. ایران به ساختار سیاسی ناپایدار داخل آمریکا پی برده و سعی دارد از این مسئله به نفع خود استفاده کرده و با استناد به این موضوع 1+5 را به لغو تحریم‌های شورای امنیت وادارد. خبرگزاری فرانسه ایران و قدرت‌های بزرگ روز سه‌شنبه مذاکرات نهایی در چارچوب دستیابی به توافق تاریخی در خصوص برنامه هسته‌ای این کشور را که ماراتنی دیلپماتیک با نتیجه‌ای نامعلوم است آغاز کردند. پس از یکسال مذاکرات فشرده و متمرکز، دیپلمات‌ها هم‌اینک کمتر از یک هفته تا مهلت تعیین شده 24 نوامبر برای بستن پرونده‌ هسته‌ای ایران که به مدت 12 سال روابط بین‌المللی را خدشه‌دار کرده، فرصت دارند. خبرگزاری شینهوا ایران و گروه کشورهای 1+5 در تلاش هستند تا یک راه حل طولانی مدت برای بیش از یک دهه مناقشه بر سر برنامه هسته ای ایران با هدف دستیابی به یک توافق جامع هسته ای پیدا کنند. توافقی که نقشه سیاسی را تا ضرب الاجل 24 نوامبر تغییر دهد. مذاکره کنندگان تهران و گروه 1+5 آخرین تلاش های خود را برای نزدیک کردن اختلافات بر سر مسائل کلیدی را آغاز کرده اند.





۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن