واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ستاری: پتانسیل نهفته صنعت هوایی با ساختار دولتی قابل اجرا نیست کیش- ایرنا- معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: پتانسیل بالایی در حوزه بالگرد، پهپاد، ابیونیک در کشور وجود دارد که قطعا با ساختار دولتی قابلیت اجرا ندارد و باید ساختار دولتی را به مرور کنار بگذاریم.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، «سورنا ستاری» روز سه شنبه در آیین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه بین المللی صنعت هوایی و هوانوردی در کیش افزود: شرکت های خصوصی می توانند پتانسیل های نهفته صنعت هوایی را شکوفا کنند و با کمک دانشجویان جوان در دانشگاه ها می توان این فناوری را در کشور توسعه داد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه صنعت هوایی بخشی از پتانسیل هایش در بخش دولتی وجود دارد ولی باید قبول کنیم که خصوصی سازی جدی در آن برای توسعه این صنعت باید اتفاق بیفتد.
وی اظهار کرد: معاونت علمی، زیرساخت ها و زمینه رفع مشکلات حوزه ارتباط بخش خصوصی و دولتی را فراهم کرده و در این راستا معاونت امکانات بسیاری را برای توسعه صنعت هوایی در اختیار شرکت های فعال قرار می دهد.
وی یادآور شد: باید کاری کنیم که هر شرکتی به راحتی از تسهیلات ارایه شده استفاده کند.
در همین راستا تسهیلاتی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت های دانش بنیان ارایه می شود که خوشبختانه از اعتباری که در این زمینه تخصیص داده شده است تاکنون رقم قابل توجهی از سوی این شرکت ها دریافت گردیده است.
وی افزود: در راستای حمایت از صنعت هوایی اکنون تشکیل مگاپارک از سوی ستاد توسعه فناوری هوایی این معاونت شروع شده و همچنین در حوزه توربین ها و ابیونیک نیز پروژه هایی وجود دارد که این معاونت از آنها نیز حمایت های لازم را انجام می دهد.
** صنعت هوایی کشور تشنه است
ستاری بیان کرد: ایران کشوری است که تشنه ورود تکنولوژی و صادرات در صنعت هوایی است.
وی گفت: اکنون پارک های فناروی در حوزه هوایی و هوافضا کارهای بسیاری می کنند، در این صنعت پتانسیل بالایی در زمینه ایجاد اشتغال وجود دارد.
ستاری یادآور شد: یکی از بهترین گروه در میان نخبگان، نخبگان هوافضا و الکترونیک هستند که بخش قابل توجهی از فرار نخبه ها را شامل می شود و نیاز است که بسیاری از اینها در این صنعت برای پیشگیری از فرار مغزها جذب شوند.
ستاری با اشاره به برگزاری این نمایشگاه افزود: امیدواریم با اصلاح ساختار حمایتی که ایجاد می کنیم، بتوانیم سال آینده رقم های قابل توجهی در خصوص صادرات حوزه هوایی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود تا پایان سال صد میلیون دلار صادرات در این حوزه انجام شود افزود: ما در حال وارد شدن به مفاهیم جدید در صنعت هستیم، ورود مفاهیم جدید به صنعت هوایی کشور تقاضای این صنعت است.
وی گفت: ما در هشت سال جنگ تحمیلی مظلومیت این صنعت و و نقص های متعدد آن را شاهد بودیم.
وی افزود: پای صنعت هوایی کشور خون های بسیاری ریخته شده و شاید اکنون ثمره این خون ها دستیابی به تکنولوژی است، اکنون ما توانستیم به واسطه این پایمردی ها بسیاری از تجهیزات صنعت هوایی را در کشور تولید و حتی صادر کنیم.
علمی(3)**9340**ل.الف.ی**1599
27/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]