تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820288672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش موج از حذف يارانه هاي سوخت در اندونزي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ آبان ۱۳۹۳ (۹:۵ق.ظ)
گزارش موج از حذف يارانه هاي سوخت در اندونزي طرح "حذف يارانه‎ سوخت" در کشور اندونزي از سال 1998 همزمان با افزايش 71 درصدي بهاي سوخت توسط دولت وقت کليد خورد و در حال حاضر نيز ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، اجراي طرح "حذف يارانه‎هاي سوخت" در اندونزي تبعات متعددي به دنبال داشته است، از جمله آن مي‎توان به افزايش اغتشاشات و درگيري‎هاي خياباني، گسترش بمب‎گذاري‎ها در مناطق مختلف جاکارتا و کشته شدن بيش از1200 نفر در جريان اين اغتشاشات، افزايش درخواست‎هاي مردمي براي برکناري سه‎باره رؤساي جمهور وقت اندونزي در عرض سال‎هاي 1998 تا 2008 و... اشاره کرد.
همچنين؛ در يکي از نتايج عيني اجراي طرح حذف يارانه ها در اندونزي در سال 2008، بهاي انواع سوخت در آن کشور به ‎طور متوسط تا 7/28 درصد افزايش يافت.
افزايش بهاي سوخت در اندونزي ضمن اين‎ که تبعات فراواني در بودجه‎ريزي سال 2008 دولت اندونزي به همراه داشت، موجب بروز اعتراض‎هاي پراکنده و تظاهرات در چندين نقطه از اين کشور در ماه مه 2008 نيز شد.
گفتني است؛ اندونزي به ‎عنوان چهارمين کشور پر جمعيت جهان و ضرورت تأمين ارزان مقتضيات سوختي مردم اين کشور، از جمله کشورهاي آسيايي است که از کمترين بهاي سوختي برخوردار است.
اما؛ اجراي طرح حذف يارانه‎هاي سوخت که به اصرار دولت اين کشور در آستانه انتخابات رياست جمهوري و مجلس در سال 2008 صورت گرفت، موجب شد که دولت اندونزي تحت فشاري دو چندان به‎ ويژه در فصل بودجه‎ريزي دستگاه‎ها قرار گيرد.
دلايل مختلفي براي بروز ناآرامي ها در اندونزي در پي اجراي طرح "حذف يارانه سوخت"، وجود دارد، مثلاً؛ اين طرح در شرايطي انجام مي شود که بخش کثيري از مردم اندونزي داراي درآمدهاي متوسط و پايين هستند و اندونزي با وجود برخورداري از ذخاير عظيم نفتي، پس از اجراي طرح حذف يارانه‎هاي سوخت به کشوري وارد کننده به‎جاي صادر کننده سوخت تبديل شده است.
همچنين؛ دولت اندونزي همچنان مجبور به بالا بردن بهاي سوخت براي جلوگيري از ورشکستگي و ناکامي بودجه‎اي است و اين امر فشار روزانه بيشتري را بر مردم آن کشور تحميل مي‎کند.
با وجود سوابق تلخي که اندونزي در زمينه حذف يارانه سوخت دارد، مجدداً کليد سامان دهي به يارانه هاي سوخت در انتخابات اخير اندونزي زده شد که حزب پيروز وعده داد، برنامه ويژه اي براي حذف ۲۰ ميليارد دلار يارانه اي که به درستي توزيع نمي شود، ارائه کند.
دولت جديد در برنامه "۱۰۰ روزه" خود ضمن وعده حذف يارانه بنزين اعلام کرده است که قصد دارد از ۱۳ درصد هزينه اضافي در بودجه اين کشور خلاص شود.
رئيس جمهور جديد اندونزي طي سخناني اخيراً اعلام کرده است که در پنج سال گذشته 714 هزار ميليارد روپيه (58.5 ميليارد دلار) صرف يارانه سوخت شده است، در حالي که براي بخش مراقبت هاي بهداشتي 220 هزار ميليارد روپيه (18 ميليارد دلار) و براي بخش زيرساخت هاي مهم توسعه اي 570 هزار ميليارد روپيه (46.7 ميليارد دلار) تخصيص داده شده است.
به اين ترتيب جوکو ويدودو حذف يارانه سوخت در اندونزي را يکي از اولويت هاي مهم دولت خود اعلام کرده وعده داده است که با وجود مخالفت مردم اين طرح را اجرايي خواهد کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن