واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۷:۳۹ب.ظ)
جمعآوري 12 ميليارد ريال زکات مستحبي در طارم مدير کميته امداد طارم گفت: يكي از اهداف جمعآوري زکات کمک به محرومين جامعه و برطرف کردن نيازهاي محرومين است.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير کميته امداد طارم گفت: 12 ميليارد ريال زکات مستحبي در اين شهرستان جمع آوري شده است.
عمران صفري اضافه کرد: دبيرخانه شوراي زکات نيز در همين راستا اقدام به جمعآوري زکات ميکند.
مدير کميته امداد امام خميني شهرستان طارم با بيان اينکه در اين راستا کارگروه مربوط تشکيل شده است، افزود: اين کارگروه شامل دستگاههاي مرتبط با امر زکات است.
اين مسوول با بيان اينکه کارگروه مذکور طي سال فعاليتهاي مختلفي در زمينه تبليغ و ترويج امر زکات انجام ميدهد، بيان کرد: در اين راستا جلسات مربوط با کارگروهها، کشاورزان عمده کار و مبلغين و روحانيون زکات برگزار شده است.
صفري با اشاره به اينکه در همين زمينه مبلغين زکات به مناطق محروم و از اين طريق نسبت به اطلاعرساني در بحث زکات اقدام ميشود، اضافه کرد: خوشبختانه اعزام مبلغين تأثير بسزايي در آگاهسازي مردم داشته و مشارکت مردم نيز بيشتر شده است.
وي با اشاره به اينکه از ديگر اقدامات انجام شده توسط کارگروه زکات ارسال پيامکهاي تبليغي و نصب بنرهاي مرتبط با امر زکات در سطح شهر است، افزود: در اين موارد نيز آثار و نتايج مثبت پرداخت زکات در جامعه مطرح ميشود.
مدير کميته امداد شهرستان طارم در ادامه با اشاره به اينکه با اقدامات انجام شده 11 ميليارد و 930 ميليون ريال زکات در شهرستان طي سال جاري جمعآوري شده است، بيان کرد: اين مبلغ شامل زکات مستحبي در قالب طرح شجره طيبه است.
اين مسوول با اشاره به اينکه هدف از جمعآوري زکات مستحبي کمک به نيازمندان و حل مشکلات آنها است، اضافه کرد: اين مبالغ در راستاي ساخت پروژههاي عمراني از قبيل مسجد، حسينيه، امامزاده، خانه عالم، آسفالت و بهسازي معابر از محل زکات مستحبي هزينه ميشود.
وي با تشريح نحوه اجراي طرح شجره طيبه، اضافه کرد: در قالب اين طرح کشاورزان و باغداران ثمرات درختان خود را به عنوان زکات مستحبي به فقرا و نيازمندان اهدا ميکنند.
مدير کميته امداد شهرستان طارم با اشاره به آثار و نتايج مثبت پرداخت زکات در جامعه، بيان کرد: پرداخت زکات به منظور حمايت از طبقات محروم جامعه صورت ميگيرد.
اين مسوول با اشاره به اينکه اجراي طرح زکات مستحبي يکي از رويکردهاي جديد کميته امداد در کمک به محرومان و استفاده از ظرفيتها و مشارکت مردم است، اضافه کرد: اين امر موجب تأمين عدالت اجتماعي در جامعه ميشود.
وي در ادامه با اشاره به سياستهاي دهه چهارم کميته امداد در کمک به نيازمندان و دستگيري از فقرا، افزود: بهرهگيري از ظرفيت مساجد و مراکز نيکوکاري از اهداف کميته امداد در اين دهه است.
مدير کميته امداد شهرستان طارم با اشاره به اينکه در همين راستا مراکز نيکوکاري ايجاد شده است، بيان کرد: ساز و کار فعاليت اين مراکز به اين شرح است که هيأت امنا و معتمدين محل با نظارت کميته امداد کمکهاي نقدي و غيرنقدي جمعآوري شده در مرکز را براي حل مشکلات و امور معيشتي نيازمندان محل و مددجويان کميته امداد هزينه ميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]