واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعتماد در یک نگاه تهران- ایرنا- «رای اعتماد چهره ها به دانش» و «گزارش یک سال مقاومت هسته یی» عنوان های انتسار یافته در صفحه نخست شماره روز یکشنبه روزنامه اعتماد است.
این روزنامه تیتر یک را به موضوع رای اعتماد چهره ها به «دانش»، اختصاص داد و نوشت: حسین سلیمی رییس دانشگاه علامه طباطبایی گفت که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید مرکز آرامش و نماد تعامل بین دولت، مجلس و همه ارکان نظام باشد. ما اگر بخواهیم ویژگی مهمی را که تمام ارکان نظام بر آن تاکید دارند از جمله به رشد و توسعه علمی، ادامه دهیم لازم است که با توجه به سیاست های اعلام شده دولت، هرچه زودتر برای وزارت علوم تعیین تکلیف شود و در غیر این صورت حرکت رشد علمی کشور با مخاطره جدی مواجه خواهد شد. به نظر می رسد در این زمینه به کارگیری چهره های اجرایی و علمی مثل دکتر دانش که سابقه خیلی طولانی اجرایی در وزارت علوم دارند و به نوعی به خلل و فرج اجرایی کار آشنا هستند می تواند به اینکه بسیاری از مشکلات برطرف شود و ان شاءالله رشد علمی کشور تداوم پیدا کند، کمک کند. محمدعلی برخورداری رییس دانشگاه علم و صنعت نیز گفت: من به آوردن رای دکتر آشتیانی بسیار خوشبین هستم زیرا معتقدم دکتر آشتیانی هم از لحاظ تدین و انقلابی بودن و حضور در جنگ و هم از لحاظ علمی بسیار قوی هستند و از همه مهم تر که تجربه کافی در زمینه آموزش عالی دارند.
روزنامه اعتماد با بررسی عنوان گزارش یک سال مقاومت هسته یی، آورد: در جریان مذاکرات هسته یی ایران با ١+٥ در یک سال گذشته، نه تنها برنامه هسته یی صلح آمیز ایران از جمله غنی سازی در داخل به رسمیت شناخته شد بلکه ساختار کلی برنامه هسته یی هم ثابت مانده و برخلاف ادعای برخی مخالفان مذاکره، ایران در یک سال گذشته هیچگونه عقبگردی را در برنامه خود نپذیرفته است. از سوی دیگر در شرایطی که ایران و ١+٥ در آذرماه سال ٩٢ موفق به ثبت توافقنامه ژنو نشده بودند، فروش نفت ایران در بازه زمانی مشخص شده از سوی امریکا به صفر می رسید. بنابراین در نتیجه توافق ژنو، اجرایی شدن تحریم های بیشتر عملا متوقف شد.
این روزنامه با بازتاب موضوع حیرت اجتماعی، واکنش های مردمی به مرگ مرتضی پاشایی را بررسی کرد و نوشت: مرتضی پاشایی، خواننده پاپ ایرانی بعد از یک سال مبارزه با سرطان درگذشت؛ این خبر با سرعتی باورنکردنی در شبکه های اجتماعی می چرخید و همه به هم خبر می دادند که پاشایی فوت شده است. تا قبل از اعلام رسمی خبر درگذشت او، چندین بار دیگر خبرهای غیرواقعی منتشر شده بود که پاشایی فوت شده اما همه آنها تکذیب شد تا اینکه خبر روز جمعه همه را غافلگیر کرد. خبرگزاری های رسمی کشور پس از اینکه خبر درگذشت پاشایی را منتشر کردند با سیل کامنت های مردم مواجه شدند که در این کامنت ها اظهارنظرهای جالبی درباره این اتفاق دیده می شد. بیش از هزار کامنت برای این خبر آمده بود. در میان این خبرها به راحتی قابل مشاهده بود که جوانان از اینکه سرطان یک هنرمند جوان را از میان آنها برده ناراحت هستند.
روزنامه اعتماد با انعکاس عنوان برخی در مجلس می خواهند وزیر علوم شوند، آورد: علی مطهری نماینده ی مجلس شورای اسلامی گفت: زبان حال مجلس در شرایط کنونی این است که وزیر را مجلس پیشنهاد کند و دولت آن فرد را بپذیرد، یعنی درست عکس آنچه که قانون در مورد روند معرفی وزرا معین کرده که دولت باید گزینه را پیشنهاد کند و مجلس بپذیرد یا نپذیرد. در مجموع، گروکشی سیاسی و هواهای نفسانی در کار است تا اصلاح مملکت و حق و عدالت. در واقع عده یی در مجلس می گویند آن کسی که ما می گوییم باید وزیر شود و دانشگاه ها باید در اختیار ما باشد. اینها خیال کرده اند آقای جلیلی در سال ٩٢ پیروز شده است. باید بپذیریم که مردم به گفتمان دیگری رای دادند. اگر یک مجلس اصلاح طلب با یک دولت اصولگرا این رفتار را داشته باشد آیا آنها می پسندند؟
این روزنامه با انعکاس موضوع می خواهم مساله کشدار وزارت علوم را خاتمه دهم، نوشت: فخرالدین احمدی دانش آشتیانی وزیر پیشنهادی علوم گفت که اگر نماینده های محترم مجلس سوابق من را بدانند مطمئنم آن کسانی که قصد خدمت به کشور و توسعه و نظام کشور را دارند حتما با من موافق خواهند بود. از طرفی با تعاملی که با نماینده های محترم مجلس دارم و سابقه یی که در طول بعد از انقلاب در آموزش عالی داشتم اگر نمایندگان مجلس هم شناخت کافی از من، رفتارها و عملکردم داشته باشند، مطمئن هستم به این نتیجه می رسند که می توانم مساله کشدار جاری در وزارت علوم و دانشگاه را خاتمه دهم.
**9165**2002
25/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]