تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871389316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خط آهن ایران - ترکمنستان، گلستان را به مسیر بازرگانی آسیای میانه تبدیل می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خط آهن ایران - ترکمنستان، گلستان را به مسیر بازرگانی آسیای میانه تبدیل می کند گرگان - ایرنا - نماینده مردم گرگان درمجلس شورای اسلامی گفت: افتتاح خط آهن ایران - ترکمنستان - قزاقستان، استان گلستان را به کریدور بازرگانی و اقتصادی کشورهای آسیای میانه تبدیل می کند.


به گزارش ایرنا، عیسی امامی شنبه شب در جمع کارآفرینان برتر استان گلستان اظهار کرد: با توجه به سفر رییس جمهوری و هیات دولت در روزهای آینده به گلستان، زمینه حضور روسای جمهور کشورهای ترکمنستان و قزاقستان به گلستان برای افتتاح این پروژه به خوبی فراهم شده است.
امامی در عین حال افزود: هنوز بستر لازم برای توسعه اقتصادی و صادرات محصولات و کالاهای ایرانی به خصوص تولیدات بومی گلستان به کشورهای همسایه، بازاریابی و بازرگانی حرفه ای در این استان وجود ندارد.
وی در این نشست که با حضور کوروش پرند رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور برگزار شد، از وی خواست تا مقدمات دوره های آموزشی بازاریابی حرفه ای را در این استان فراهم کنند.
این نماینده مجلس با یادآوری این که گلستان به دلیل مولد نبودن نتوانسته منابع درون استانی قوی داشته باشد، گفت: باید به استان هایی که نرخ رشد اشتغال پایین تر از میانگین کشوری است، نگاه ویژه ای داشت.
امامی با نقد طرح بنگاه های زودبازده که در دولت های نهم و دهم پیگیری و اجرا شد، گفت: زمانی که این طرح مطرح شد همه از آن استقبال کردند و گمان می رفت که با اجرای آن مشکل اشتغال در کشور حل شود اما هم تقاضا دهندگان و هم ارزیابی کنندگان این طرح با سوء برداشت ها مانع اجرای صحیح آن شدند و این طرح شکست خورد و نتیجه آن 70 هزار میلیارد تومان طلب دولت و 80 هزار میلیارد تومان بدهی مردم شد.
نماینده مردم گرگان در مجلس با بیان این که هنوز دولت با کسانی که صاحبان پول در کشور هستند هماهنگی کامل ندارد، گفت: فضای کسب و کاری که دولت یازدهم با توازن، امید و تعادل در کشور ایجاد کرده، باید بتواند با عزم عمومی و وفاق ملی نرخ اشتغال را ارتقا دهد.
امامی خواستار مشارکت مردم، سرمایه گذاران و بانک ها برای رشد اشتغال در کشور شد و از مسوولان خواست تا در بیان نرخ رشد بیکاری استان گلستان واقع بین باشند و آمار صحیح ارایه کنند.
وی خاطر نشان کرد: آمارهای اشتغال در گلستان واقعی و به روز نیست و این مهم قدرت برنامه ‎ریزی را در سطح کلان می‎ گیرد و نمی توان به درستی مطالبات اجتماعی را پاسخگو بود.
این نماینده مجلس گفت: به نظر می رسد گزارش مربوط به افزایش اشتغال و مشارکت بانک ها در زمینه اشتغال به واقعیت نزدیک نیست زیرا هنوز سیاست های پولی و مالی مشخصی از دولت ندیده ایم و بانک ها و دولت توافق خاصی با هم نداشته اند.
نماینده مردم گرگان در مجلس، حجم سرمایه گذاری را یکی از شاخص های ارزیابی میزان اشتغال صورت گرفته در کشور دانست و گفت: متاسفانه این سرمایه گذاری در استان گلستان کمتر صورت گرفته و به علت مشکلات عدیده ای از جمله ارایه نشدن تسهیلات بانکی و همکاری با سرمایه گذاران، کسی راغب به این کار نیست.
امامی از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خواست تا سرمایه گذاری های موفق در این استان را اعلام کند.
وی گفت: گلستان استانی با محوریت اقتصاد کشاورزی است و همین رویکرد در زمینه جذب سرمایه گذاری در حوزه صنعت و خدمات محدودیت هایی را ایجاد کرده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از سازمان فنی و حرفه ای خواست تا در زمینه آموزش های مبتنی بر کشاورزی در این استان فعال شود.
امامی خاطر نشان کرد: با توجه به ارایه نشدن آموزش های لازم کشاورزی و حضور نداشتن سرمایه گذار در بخش صنعت و خدمات در استان، هنوز اتفاق خاصی در کاهش سرانه اشتغال رخ نداده و توفیقی در این زمینه دیده نمی شود.
وی با یادآوری آخرین وضعیت پتروشیمی استان گلستان گفت: بخش های مربوط به فعالیت های ارزی این پروژه به پایان رسیده است و اکنون منتظر امضای بانک ملی ایران به عنوان بانک عامل برای دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی هستیم.
به گفته امامی، تا یک ماه دیگر عملیات اجرایی ساختمان و فونداسیون های دستگاه های این پروژه به پایان می رسد و دیگر مشکلی در این بخش وجود نخواهد داشت.
وی با یادآوری سفر رییس جمهوری به استان گلستان در آینده نزدیک اظهار داشت: از آنجا که طرح پتروشیمی گلستان چندین هزار شغل در استان ایجاد می کند، از دولت می خواهیم با شتاب بیشتری سرمایه ‎گذاری این پروژه را به سرانجام برساند و آن را جزو اولویت های خود در گلستان بداند.
این نماینده مجلس، جذب و اشتغال 100 درصدی نیروهای بومی در این پروژه را مهم تلقی و اظهار کرد: ظرفیت های پتروشیمی گلستان در زمان بهره برداری قابل توجه است و سازمان فنی و حرفه ای در زمینه استعدادیابی علاقه مندان به کار در پتروشیمی وارد شود و آموزش های تخصصی را به افراد مستعد ارایه کند تا آن اشتغال بومی صورت گیرد.
7467/601


25/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن