محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832638802
فشار بی سابقه برای تغییر نظر رئیس جمهور
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فشار بی سابقه برای تغییر نظر رئیس جمهور تهران- ایرنا- روزنامه «ابتکار» در گزارشی خبری نوشت: جلسه رای اعتماد به چهارمین وزیر پیشنهادی علوم هفته جاری در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود. در شرایطی که موج تخریب حتی از شب قبل از معرفی رسمی «فخرالدین احمدی دانش آشتیانی» به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس آغاز شده بود، ساز مخالف برخی نمایندگان برای ندادن رای اعتماد به گزینه دولت ادامه دارد.
این در حالی است که برخی خبرها درباره فشار به رئیس جمهور برای تغییر گزینه پیشنهادی خود، پیش و پس از معرفی دانش آشتیانی خبر می دهد؛ اتفاقی که به نظر می رسد «حسن روحانی» به آن توجهی نکند، همان طور که درباره تغییر گزینه های پیشین خود کوتاه نیامد. روحانی پیشتر در واکنش به عدم رای اعتماد مجلس به میلی منفرد گفت که ملاک های خود برای انتخاب وزیر علوم را، حتی اگر 10 بار معرفی شدگان رای اعتماد کسب نکنند، تغییر نخواهد داد. در همین زمینه، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از رایزنی های بزرگان مجلس با دولت برای تغییر گزینه وزیر پیشنهادی علوم، قبل و بعد از معرفی دانش خبر داد.
افکارنیوز گزارش داد که «حجت اله درویش پور» با انتقاد از دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم از سوی رئیس جمهور، گفت: توقع نداشتیم دولت مجددا این گونه رفتار کرده و وزیری از جنس وزرای پیشنهادی قبلی به مجلس معرفی کرد.نماینده مردم ایذه و باغ ملک ادامه داد: دولت باید مصلحت کشور را در نظر می گرفت و وزیری را به مجلس معرفی می کرد که بتواند رای اعتماد نمایندگان را کسب کند تا زودتر تکلیف وزارتخانه مهم علوم مشخص شود.درویش پور گفت: ذی نفوذان و بزرگان مجلس پیش از معرفی دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، از دولت خواسته بودند که گزینه دیگری را معرفی کند اما دولت علیرغم اینکه می داند دانش رای اعتماد نمایندگان را به دست نخواهد آورد، بر این گزینه پافشاری کرده است.وی ادامه داد: بزرگان مجلس قبل و بعد از معرفی دانش، رایزنی های خود را با دولت برای تغییر این گزینه ادامه دادند که متاسفانه تاکنون نتوانستند نظر رئیس جمهور را تغییر دهند.جالب این جاست که این نماینده مجلس از مساله ای که خود طرح کرده است، جواب دلخواه خود را هم می گیرد. وی اقدام دولت در معرفی «گزینه های مساله دار» به مجلس را استراتژی رئیس جمهور برای انتخابات مجلس آینده خوانده و گفته است: رئیس جمهور تلاش دارد در افکار عمومی این مساله را مطرح کند که مجلس با دولت همکاری نمی کند. بنابراین باید در انتخابات آینده، مجلس به همراه دولت روی کار بیاید.درویش پور تصریح کرد: این اقدام غیراخلاقی است و به نظر من رفتار دولت نتیجه عکس خواهد داشت، زیرا مردم خواستار پافشاری نمایندگان بر اصول هستند.
تماس مجلس نشینان با دولت
پس از معرفی دانش آشتیانی گزارشی مبنی بر این که یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس، شب پیش از معرفی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم، با معاون اول دولت تماس گرفته است منتشر شد. تسنیم درباره جزئیات این پیام به نقل از «علی کاییدی» نماینده مجلس شورای اسلامی نوشت: «شب قبل از اینکه دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی شود، جمعی از نمایندگان مجلس در نشستی با هیأت رئیسه مجلس مقرر شد یکی از اعضای هیأت رئیسه در زمینه وزیر پیشنهادی علوم صحبتی با معاون اول رئیس جمهور داشته باشد. پس از این جلسه یکی از اعضای هیأت رئیسه به نمایندگی از مجلس، با
«اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور به صورت تلفنی صحبت و به وی اعلام کرد که دولت دانش آشتیانی را برای رأی اعتماد به مجلس معرفی نکند چون نظر نمایندگان درباره وی منفی است. معاون اول رئیس جمهور به صحبت های عضو هیأت رئیسه مجلس گوش کرد اما با این وجود، ما شاهد بودیم که دولت دانش آشتیانی را برای تصدی سمت وزارت علوم به مجلس معرفی کرد». این در حالی است که «حسین سبحانی نیا»عضو هیات رئیسه مجلس در گفت وگو با ایسنا این موضوع را رد کرده است. وی می گوید: چنین تماسی از طرف هیات رئیسه مجلس نبوده، بلکه دو فراکسیون سیاسی مجلس این موضوع را به دولت منتقل کرده بودند. وی تصریح می کند: فراکسیون های اصولگرایان و رهروان ولایت یک روز پیش از معرفی آقای دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم با توجه به اطلاعاتی که دریافت کرده بودند و می دانستند که دولت می خواهد آقای دانش آشتیانی را به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی کند در این باره جلسه داشتند و به دولت پیغام داده بودند که فضا برای معرفی ایشان مناسب نیست.
* در میان اصلاح طلبان، مدیران بی شبهه کم نیستند
در همین حال، «احمد توکلی» نماینده تهران در مجلس که علاقه ویژه اش به نامه نگاری حتی چندی پیش از سوی یکی از همکارانش مورد اشاره قرار گرفته بود، در نامه ای به رئیس جمهور راهکارهای برون رفت دولت از مساله انتخاب وزیر جدید علوم، تحقیقات و فناوری را تشریح کرده است.وی با اشاره به حساسیت نمایندگان مجلس بر روی نقش آفرینی افراد معرفی شده در رویدادهای پیش از انتخابات سال 88 ریاست جمهوری، به روحانی نوشته است: می توان تصور کرد که جنابعالی دوستان معرفی شده را مصداق فرد فعال در هنجار شکنی نمی دانید و مثلا مجلس با سختگیری بیشتری آنان را از فعالان تشخیص می دهد. اگر انتخابتان در دایره اصلاح طلبان می گنجد با توجه به این که در میان برادران اصلاح طلب، افراد با سابقه و مدیر و فهیمی که بدون شبهه در آن حوادث تلخ مشارکت نداشته اند، کم نیستند، حل مشکل آسان است. سعه صدر و گسترده کردن دایره انتخابتان شما را به انتخاب مدیران موفق و خوش سابقه اصلاح طلبی هدایت می کند که بلا شک مجلس به آنها رای خواهد داد، چرا که اکثریت مجلس به اصلاح طلب بودن یا نبودن آنقدر حساس نیستند که به صلاحیت و مقاومت بر خط امام رحمه الله علیه در دفاع از اصل نظام جمهوری اسلامی حساس است شاهد این مدعا، رای مجلس به کابینه ای است که اکثریت آن با اصلاح طلبان است و حتی برخی وزرای جنابعالی است که سابقه عضویت در شورای مرکزی حزب منحله و ساختارشکن مشارکت را داشته اند.وی با اشاره به زیان های ادامه و گسترش اختلاف مجلس و دولت بر سر وزارت علوم، تصریح کرده است: چنین تلقی می گردد که برخی در دولت با تکرار مشکل معرفی و عدم قبول می خواهند به جوانان این پیام را بدهند که مجلس با دانشگاه و دانشگاهیان نظر مساعد ندارد و تحمیل فضای خاصی را تعقیب می کند تا از این گل آ لود کردن بین مجلس اصولگرا و جوانان تحصیل کرده، ماهی انتخاباتی بگیرند. این توهم یا تصور به نفع شما هم نیست. چرا که مردم در این میانه غایب اند و دیده نمی شوند، بلکه تصور دعوا بر سر لحاف ملا تقویت می شود که پشتیبانی مردمی را از هر دو دسته کاهش می دهد و البته بر خلاف خواسته جنابعالی است زیرا چنانکه خواهم گفت دود این وضعیت به چشم مردم گرفتار ولی هنوز امیدوار می رود.وی اشاره کرده است که این اختلاف همچنین زمینه های تفاهم دولت و مجلس در مسائل اساسی تر کشور و مردم، همچون علاج رکود تورمی و مذاکرات هسته ای را سخت تر می کند و با اشاره به این که تنها اصولگرایی است که اعلام کرده است ترجیح می دهد وزیر علوم اصلاح طلب باشد، روحانی را به پذیرش راه حل پیشنهادی خود که همان تغییر گزینه پیشنهادی وزارت علوم است تشویق می کند.
* رد اتهامات دلواپسان به دانش آشتیانی
در شرایطی که پس از نقش داشتن در حوادث سال 88، مهم ترین انتقاد منتقدان دولت و مخالفان گزینه پیشنهادی وزرات علوم، اظهارنظر دانش آشتیانی در مورد عدم حضور بسیج در دانشگاه ها در دوره فعالیت به عنوان معاون وزیر علوم بود، عملا هر دو اتهام طرح شده رد شده اند. در مورد عملکرد دانش آشتیانی در حوادث سال 88 استعلام از نهادهای قضایی، انتظامی و امنیتی از جمله قوه قضائیه و وزارت اطلاعات که جزء روال معرفی یک وزیر پیشنهادی به مجلس است نشان می دهد که گزینه پیشنهادی وزارت علوم هیچ گونه پرونده ای در مورد این حوادث نداشته است و این گونه اتهامات به وضوح واهی و بی اساس به نظر می رسند.از سوی دیگر، خود دانش آشتیانی دیروز در گفت وگویی با ایرنا، دیگر ادعای مطرح شده علیه خود را تکذیب کرد و گفت: مخالفت من با حضور بسیج دانشجویی در دانشگاه واقعیت ندارد و همواره در محضر امام (ره) و رهبری نظام احساس سربلندی می کنم که نسبت به پررنگ تر شدن مولفه های فرهنگ بسیجی در دانشگاه ها تلاش کرده ام.وی بسیج را ظرفیتی از روحیه و فرهنگ مردم ایران و تلفیقی از خلوص، پشتکار، امید، ایثار و نقش آفرینی با حداقل امکانات دانست و افزود: این روحیه، ظرفیتی بی نظیر برای جبران خسارت های ناشی از جنگ و سرعت بخشی به سازندگی در ایران محسوب می شود.وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری تحقق دیدگاه های امام خمینی(ره) و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در باره بسیج دانشجویی نیازمند رعایت ظرایفی دانست و گفت: نگاه به بسیج نباید تحت تاثیر دیدگاه های مبتنی بر نگاه سخت افزاری به بسیج قرار می گرفت لذا قبل از تشکیل پایگاه بسیج، به تبیین دیدگاه امام (ره) به بسیج که ناظر بر استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های این نیروی فراگیر و انقلابی با کارکردهای فرهنگی و اجتماعی بود، نیاز داشتیم.دانش آشتیانی تصریح کرد: اعتقاد داشتیم حرکت شتابزده در تشکیل پایگاه بسیج، نه تنها خدمت به انقلاب و بهره گیری از ظرفیت های این فرهنگ و روحیه متعالی نیست بلکه پرداختن نمایشی به این مهم می توانست به فرصت سوزی و خسران برای نظام و انقلاب تبدیل شود لذا باید ماموریت جدید بسیج پس از دفاع مقدس را در دانشگاه و جامعه تبیین می کردیم و خوشبختانه در مقطعی از روند مستمر شکوفایی تفکر انقلابی در جمهوری اسلامی ایران، شاهد حضور تشکیلاتی و نهادمند بسیج در دانشگاه نیز بودیم.وی یادآور شد: به عنوان فردی که در بحرانی ترین شرایط کشور مسوولیت داشته است، اعتقاد دارم اتفاقات فرخنده و کامیابی های کشور از جمله تشکیل بسیج در دانشگاه، تنها متعلق به زمان بروز آن نیست بلکه نقش همه گذشتگان را باید در این اتفاقات لحاظ کرد؛ همچنان که همه ما در قبال ناکامی ها هم مسوولیم.
* بازی دولت در زمین مجلس
دولت این بار برای گرفتن رای اعتماد وزیر پیشنهادی خود، با دست پرتری به زمین مجلس می رود. از یک سو دولت قصد دارد وزیر پیشنهادی اش را به دیدار رئیس مجلس بفرستد و از سوی دیگر اعلام کرده است که پیامک های تخریبی علیه دانش آشتیانی را پیگیری می کند. در همین راستا «محمدرضا خباز» معاون امور تقنینی معاونت پارلمانی رئیس جمهور به میزان گفت: وزیر پیشنهادی علوم این هفته و پیش از برگزاری جلسه رأی اعتماد که سه شنبه برگزار خواهد شد، علاوه بر حضور در کمیسیون های تخصصی مجلس و فراکسیون ها که به منظور تشریح برنامه های وی صورت می گیرد، با رئیس مجلس نیز دیدار خواهد کرد.وی افزود: بنا داریم وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با همه رؤسای فراکسیون ها، کمیسیون ها و هیات رئیسه و حتی رؤسای جریان های سیاسی مختلف در مجلس دیدار کند.معاون امور تقنینی معاونت پارلمانی رئیس جمهور همچنین با اشاره به ارسال پیامک هایی درباره وزیر پیشنهادی علوم به نمایندگان مجلس که در روز معرفی دانش آشتیانی به مجلس صورت گرفته است گفت: به عقیده بنده این اقدام خلاف قانون است؛ بنابراین دولت این موضوع را پیگیری خواهد کرد.این همه تلاش دولت برای رای آوردن گزینه پیشنهادی خود نیست. استعفای دو معاون وزیر علوم در دوره فرجی دانا که انتصاب آن ها پیشتر موجب اعتراض نمایندگان مجلس شده بود نیز حرف های زیادی برای مجلس نشینان دارد. سمنانیان و میلی منفرد دو معاون فرجی دانا وزیر پیشین علوم بودند که یکی از شروط نمایندگان برای پس گرفتن تقاضای استیضاح وزیر علوم برکناری آن ها بود اما فرجی دانا راضی به برکناری آن ها نشد. استعفای این دو معاون در ابتدای هفته ای که قرار است جلسه رای اعتماد به وزیر جدید علوم در آن برگزار شود، به روشنی می گوید که دولت برای روشن کردن تکلیف تنها وزارتخانه بی وزیر خود اصرار دارد.مجید انصاری، معاون پارلمانی رئیس جمهور نیز این بار با توانی بیش از جلسه رای اعتماد نیلی – وزیر علوم پیشنهادی پیشین دولت – وارد عمل شده است. وی به مهر گفت: ما برنامه ریزی گسترده ای کرده ایم که دانش به خوبی به نمایندگان معرفی شود، هیچگونه حاشیه ای پیرامون وزیر پیشنهادی علوم مطرح نیست و صلاحیت های عمومی و شرایط قانونی عمومی قبل از معرفی وزیر پیشنهادی توسط دولت و رئیس جمهور در نظر گرفته شده و استعلامات لازم انجام شده است. وزارت اطلاعات و دیگر نهادها وی را تایید کرده اند، بنابراین هیچ دلیلی نمی بینیم که وزیر پیشنهادی رأی نیاورد.این بار حتی خبری از سخنان رئیس جمهور درباره مجلس در هفته منتهی به جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم هم نیست و جو فضای بین مجلس و دولت آرام است. به نظر می رسد دولت این بار بهانه های برخی از مجلس نشینان را گرفته و حال توپ در زمین مجلس است که چگونه بازی کنند.
*اگر دانش آشتیانی رای نیاورد
اما اگر دانش آشتیانی هم نتواند رای اعتماد مجلس را جلب کند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آن هم در شرایطی که مدت سه ماهه امکان هدایت وزارت علوم توسط سرپرست نیز به پایان رسیده است.ضرغام صادقی، عضو هیات رئیس مجلس در این باره به آریا گفت: قانون فعلا دراین رابطه مسکوت است و در گذشته هم چنین مشکلاتی وجود داشت که البته به صورت طولانی مدت نبود.وی ادامه داد: در گذشته این شرایط که کوتاه مدت هم بوده است دولت از ظرفیت رهبری استفاده کرده است اما از نظر قانونی این مساله مسکوت است.صادقی در پاسخ به این سوال که آیا رئیس جمهور می تواند بازهم برای وزارت علوم سرپرست معرفی کند، یادآور شد: از نظر قانونی رئیس جمهور نمی تواند بیش از سه ماه از چنین ظرفیتی یعنی انتخاب سرپرست برای سه ماه دیگر استفاده کند مگر آنکه از ظرفیت رهبرمعظم انقلاب (حکم حکومتی) استفاده کند.
منبع: ابتکار
اول**1368**
25/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]
صفحات پیشنهادی
فشار بيسابقه برای تغيير نظر رئيس جمهور
فشار بيسابقه برای تغيير نظر رئيس جمهور به گزارش آخرین نیوز روزنامه ابتکار نوشت جلسه راي اعتماد به چهارمين وزير پيشنهادي علوم هفته جاري در مجلس شوراي اسلامي برگزار ميشود در شرايطي که موج تخريب حتي از شب قبل از معرفي رسمي فخرالدين احمدي دانش آشتياني به عنوان وزير پيشنهادي علومنظر مشاور رئیسجمهور درباره صداوسیما
یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۱ حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی رئیسجمهور اعتقاد دارد حاشیهسازی برای دولت از سوی هر فرد و گروهی باشد خوب نیست به گزارش ایسنا نامهنیوز با اشاره به بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها نوشت در حاشیه سخن گفتن بویژه وقتی در حیاط نمایشگاه حضور داریاظهارنظر مشاوران رئیسجمهور در عدم رای اعتماد به نیلی احمدآبادی بیتاثیر نبوده است/ دولت قبل از معرفی وزیر با
کوثری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهارنظر مشاوران رئیسجمهور در عدم رای اعتماد به نیلی احمدآبادی بیتاثیر نبوده است دولت قبل از معرفی وزیر با مجلس مشورت کند نماینده تهران ری شمیرانات و اسلامشهر با بیان اینکه مشاوران در دولت طوری درباره مسائل اظهارنظر میکنند که انگار مجلس برئيس جمهور براي كردستان وقت ندارد/تغيير مديريت ها جناحي است
تاریخ انتشار 13 13 07 1393 08 19 انتقادات تند نماينده سنندج رئيس جمهور براي كردستان وقت ندارد تغيير مديريت ها جناحي است وي گفت ديدار رئيس جمهور با نمايندگان مردم كردستان در مجلس يكي از مسائل بديهي است ولي متاسفانه رئيس جمهور نسبت به اين مهم بي توجه بوده است و عليرغم درخواستمشاور روحانی: وزیر پیشنهادی علوم براساس معیارهای موردنظر رئیس جمهور انتخاب شده/ باید فرصت داد
مشاور روحانی وزیر پیشنهادی علوم براساس معیارهای موردنظر رئیس جمهور انتخاب شده باید فرصت داد سیاست > دولت - مهر نوشت مشاور رسانه ای رئیس جمهور با بیان اینکه اولویتهای دولت با توجه به مشکلات کشور انتخاب شده است گفت باید این مجال را به رئیس جمهور داد تا براساستوکلی در نامهای به رئیس جمهور درباره وزیر پیشنهادی علوم گسترده کردن دایره انتخابتان شما را به انتخاب مدیران
توکلی در نامهای به رئیس جمهور درباره وزیر پیشنهادی علومگسترده کردن دایره انتخابتان شما را به انتخاب مدیران خوش سابقه هدایت میکندنماینده مردم تهران در مجلس در نامهای به روحانی درباره انتخاب وزیر علوم نوشت سعه صدر و گسترده کردن دایره انتخابتان شما را به انتخاب مدیران موفق و خونطقنویس اسبق رئیسجمهور آمریکا: تنها فرصت اوباما تغییر کامل ترکیب کابینه است
نطقنویس اسبق رئیسجمهور آمریکا تنها فرصت اوباما تغییر کامل ترکیب کابینه استمارک دیویس نطقنویس اسبق کاخ سفید با اشاره به شکست دموکراتها در انتخابات اخیر گفت تنها فرصت دولت اوباما منظور همکاری نزدیک با کنگره تغییر اعضای دولت است به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس نطقنواز خوشحالی قلعهنویی رضایت استقلالیها از تساوی معلوم بود نظمی: با دو شعار نمیتوان پای استاندار و رئیسجمهور
از خوشحالی قلعهنویی رضایت استقلالیها از تساوی معلوم بودنظمی با دو شعار نمیتوان پای استاندار و رئیسجمهور را وسط کشید به افشارزاده اطلاعات غلط دادندمدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت با دو شعار اعتراضآمیز و کوتاه از هواداران نمیتوان پای استاندار نخستوزیر و رئیسجمهور را وسطوزیر پیشنهادی علوم براساس معیارهای مورد نظر رئیس جمهور انتخاب شده است -
صادق در غرفه مهر وزیر پیشنهادی علوم براساس معیارهای مورد نظر رئیس جمهور انتخاب شده است مشاور رسانه ای رئیس جمهور با بیان اینکه اولویتهای دولت با توجه به مشکلات کشور انتخاب شده است گفت باید این مجال را به رئیس جمهور داد تا براساس برنامههایی که دارند بتوانند کارها را دنبال کنندبر اساس یک نظرسنجی محبوبیت رئیس جمهور بولیوی به بیش از ۷۶ درصد رسید
بر اساس یک نظرسنجیمحبوبیت رئیس جمهور بولیوی به بیش از ۷۶ درصد رسیدنتایج یک نظرسنجی از افزایش محبوبیت اوو مورالس با آغاز سومین دور ریاست جمهوری وی در بولیوی حکایت دارد به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از ایبیآی بر اساس نظرسنجی منتشره از سرئیس جمهور افغانستان در دیدار با اعضای پارلمان: افغانها تا 18 ماه دیگر شاهد تغییرات اساسی خواهند بود
رئیس جمهور افغانستان در دیدار با اعضای پارلمان افغانها تا 18 ماه دیگر شاهد تغییرات اساسی خواهند بودرئیس جمهور افغانستان در دیدار با اعضای پارلمان این کشور اعلام کرد که افغانها تا حداقل 18 ماه دیگر شاهد تغییرات اساسی و گسترده خواهند بود به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل کعقب نشینی رئیس جمهور بورکینافاسو از تصمیم تغییر قانون اساسی -
اعتراضات مخالفان سبب شد عقب نشینی رئیس جمهور بورکینافاسو از تصمیم تغییر قانون اساسی اعتراضات آغاز شده در کشور آفریقایی بورکینافاسو موجب چشم پوشی رئیس جمهور این کشور از تغییر قانون اساسی و تمدید دوره ریاست جمهوری خود شد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان در پی درگیرمعاون اول رئیس جمهور: دولت اجرای کامل خروج کشور از رکود اقتصادی را مد نظر دارد
معاون اول رئیس جمهور دولت اجرای کامل خروج کشور از رکود اقتصادی را مد نظر داردمعاون اول رئیس جمهور گفت اجرای کامل برنامه خروج کشور از رکود اقتصادی مد نظر دولت است به گزارش خبرگزاری فارس از اراک اسحاق جهانگیری صبح امروز در مراسم افتتاح کارخانه هیربد شهرستان زرندیه اظهار داشت هرتوضیحات مشاور رسانهای رئیسجمهور پیرامون سابقه و عملکرد وزیر پیشنهادی علوم
توضیحات مشاور رسانهای رئیسجمهور پیرامون سابقه و عملکرد وزیر پیشنهادی علوم جامعه > آموزش - نسیم نوشت صادق در گفتگو با «نسیم» توضیحاتی پیرامون سابقه و عملکرد محمود نیلی احمدآبادی ارائه داد مشاور رسانهای رئیس جمهور تاکید کرد سوابق دکتر نیلی در علمنظر رئیس جمهور آمریکا درباره «حاج قاسم»
نظر رئیس جمهور آمریکا درباره حاج قاسم صادق خرازی سفیر پیشین ایران در لندن و سازمان ملل در مطلبی که در صفحه فیسبوک منتشر کرده است نقل قولی از اوباما و جان کری رئیس جمهوری و وزیر خارجه آمریکا درباره حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس آورده است پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر  اظهارنظر سردار رادان درباره سخنان رئیسجمهور |اخبار ایران و جهان
اظهارنظر سردار رادان درباره سخنان رئیسجمهور قلب حُر وارونه نبود و به گناهش اقرار کرد او وقتی میبیند امام حسین ع در جایگاه حق قرار دارد با ایمان و یقین کامل به حضرت می پیوندد کد خبر ۴۴۶۶۶۱ تاریخ انتشار ۱۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۳ - 03 November 2014 سردار رادان با اشاره به توبه حُسردار رادان هم در مورد سخنان رئیس جمهور در باره توبه حر اظهارنظر کرد / امام حسین حُرّ مُقِر داشت نه حُرّ مُصِر
سردار رادان هم در مورد سخنان رئیس جمهور در باره توبه حر اظهارنظر کرد امام حسین حُرّ مُقِر داشت نه حُرّ مُصِر جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه امام حسین ع حُرّ مُقِر داشت نه حُرّ مُصِر گفت برخی دائما از توبه حرف میزنند اما به گناهشان اقرار نمیکنند به گزارش نامه نیوز &nb-
گوناگون
پربازدیدترینها