تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870234187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئيس جمهور براي كردستان وقت ندارد/تغيير مديريت ها جناحي است


واضح آرشیو وب فارسی:کورد نیوز: تاریخ انتشار : 13:13:07 , 1393/08/19
انتقادات تند نماينده سنندج/
رئيس جمهور براي كردستان وقت ندارد/تغيير مديريت ها جناحي است
وي گفت: ديدار رئيس جمهور با نمايندگان مردم كردستان در مجلس يكي از مسائل بديهي است ولي متاسفانه رئيس جمهور نسبت به اين مهم بي توجه بوده است و عليرغم درخواست هاي متعدد ما موفق نشده ايم با معاون اول ريس جمهور هم نشست داشته باشيم و به راستي كه اين نوع ديدگاه در نوع خود جالب توجه است.


علوي با اشاره به عملكرد غيرقابل قبول دولت روحاني در استان كردستان گفت: متاسفانه عملكرد دولت تدبير و اميد در استان كردستان به هيچ عنوان قابل قبول نيست و عليرغم وعده هاي كه رئيس جمهور و ساير مسئولان دولت اعلام كردند كه هم اكنون تقريبا مي توان گفت هيچكدام از اين وعده ها عملياتي و اجرايي نشده اند.


وي ادامه داد: راي بالاي ?? درصدي مردم استان كردستان به دكتر روحاني در كنار وعده هاي داده شده از سوي وي خطاب به مردم اين استان انتظارات متعددي را به وجود آورده بود كه امروز بعد از گذشت بيش از يك سال از عمر دولت هيچكدام از اين وعده ها جنبه عملياتي پيدا نكرده است و حتي مي توان گفت در بعضي از حوزه ها عملكرد به مراتب بدتري هم داريم.


نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي گفت: در حالي كه نمايندگان مردم استان كردستان در مجلس شوراي اسلامي صدها بار درخواست ديدار با رئيس جمهور براي مطرح كردن مسائل و مشكلات استان كردستان را مطرح كرده ايم كه متاسفانه تا اين لحظه اين درخواست ها نتيجه اي به دنبال نداشته است.


وي گفت: ديدار رئيس جمهور با نمايندگان مردم استان كردستان در مجلس شوراي اسلامي يكي از مسائل بديهي است ولي متاسفانه رئيس جمهور نسبت به اين مهم بي توجه بوده است و عليرغم درخواست هاي متعدد ما موفق نشده ايم با معاون اول ريس جمهور هم نشست داشته باشيم و به راستي كه اين نوع ديدگاه در نوع خود جالب توجه است.


علوي گفت: بي توجهي رئيس جمهور براي برگزاري نشست با نمايندگان استان كردستان در حالي همچنان ادامه دارد كه برگزاري اين ديدارها با نمايندگان ساير استانها صورت گرفته و حتي رئيس جمهور به شمار زيادي از استانها نيز سفر داشته است و به راستي كه اين نوع برخورد جاي تعجب دارد.


وي در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به اين سوال كه ارزيابي شما از عزل و نصب هاي مديريتي در كردستان چگونه است، افزود: در حالي كه قرار بود عزل و نصب هاي مديريتي در چهارچوب عقلانيت صورت گيرد كه متاسفانه اين مهم در عالم واقعيت بر اساس تفكرات جناحي افراد صورت گرفت و از كساني در بدنه مديريتي استان استفاده مي شود كه متعلق به يك جريان فكري خاصي باشند.


وي با بيان اينكه قرار بود كه دولت دكتر روحاني بر اساس اعتدال حركت كند، گفت: اين مهم در عمل در استان كردستان به هيچ عنوان وجود ندارد و تازه مي توان گفت كه عزل و نصب هاي مديريتي باعث شده است كه كساني در اكثر ادارات و سازمان هاي دولتي مدير شوند كه بدتر از فرد قبلي بوده اند و اين مهم را مي توان در خروجي عملكرد شماري از ادارات و سازمان هاي دولتي استان مشاهده كرد.


نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد: به عنوان مثال انتخاب فردي براي مهمترين اداره و سازمان دولتي استان كردستان در صورتي كه وي حتي يك روز سابقه مديريتي و حتي كار دولتي ندارد مشخص نيست كه با چه دليل و توجيهي صورت گرفته است و هر چند كه من به عنوان نماينده مردم اعتراض و نارضايتي خودم را در خصوص اين نوع انتصاب ها اعلام كرده ام ولي متاسفانه توجهي به آنها صورت نمي گيرد.


وي با نام بردن از مديران چندين اداره و سازمان دولتي ديگر در استان كردستان بيان كرد: هر چند كه من معتقد به شايسته سالاري هستم و در اين بين اگر فردي غيربومي و شايسته وجود داشت مي تواند در كردستان هم به كارگيري شود ولي با كمال تاسف روند غيربومي سازي مديران در دولت تدبير و اميد كه شعار بومي سازي سر مي دهد به راستي كه نگران كننده است.


علوي افزود: به هر حال من معتقدم كه بايد از تمامي ظرفيت ها و نيروي انساني در استان كردستان به خوبي استفاده شود ولي بايد به اين نكته توجه داشت كه هر فردي در سطح خود مدير شود ولي امروز مشاهده مي شود كه بعضي از انتصاب ها بر اساس شايستگي افراد نبوده و تنها تفكر سياسي مورد توجه قرار گرفته است.


وي با اشاره به ميزان دخالت نمايندگان در عزل و نصب هاي مديريتي در كردستان گفت: به هر حال من و ساير همكاران در زمان عزل و نصب هاي مديريتي افرادي را به عنوان گزينه به مردم معرفي مي كنيم ولي هميشه كه نظر نمايندگان اعمال نمي شود.


علوي با بيان اينكه بايد نظارت ها بر عملكرد مديران ادارات و سازمان هاي دولتي افزايش يابد، بيان كرد: به هر حال نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي علاوه بر قانونگذاري در حوزه نظارت هم مسئوليت هاي دارند كه بايد اين مهم در كردستان به صورت ويژه مورد توجه قرار گيرد.


به گزارش مهر، نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: در صورتي كه نقطع ضعفي در عملكرد مديران مشاهده شود قانون اين اختيار را به نمايندگان داده است تا در قالب طرح سوال، تذكر و در نهايت استضياح وزير اين مسائل و مشكلات را پيگيري كند.


 



13:13:07 , 1393/08/19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کورد نیوز]
[مشاهده در: www.kurdnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن