واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دارنده چند مقام قهرمانی کاراته::امکانات رشته ورزشی کاراته در خوزستان کافی نیست اهواز- ایرنا- یک ورزشکار خوزستانی و دارنده چند مقام قهرمانی این رشته گفت: امکانات رشته ورزشی کاراته در خوزستان با وجود استعدادهای ناب در این استان، کافی نیست.
"نوید اسکندری" که سابقه چند بار قهرمانی رشته ورزشی کاراته در رقابت های امید ، بزرگسالان ، نوجوانان و جوانان کشور را در کارنامه خود دارد روز شنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا مرکز اهواز افزود: در شهر اهواز دو سالن ویژه کاراته یکی متعلق به نفت و یکی باشگاه "اقتدار" که شخصی است وجود دارد که با توجه به انبوه ورزشکاران و دوستداران این رشته ورزشی به هیچ وجه کافی نیست.
این قهرمان کاراته استان خوزستان اهل رامهرمز که از سال 1379کارش را در این رشته شروع کرده و از سال 87به صورت حرفه ای در این رشته کار کرده می گوید: در شهرستان رامهرمز در شرق اهواز امکانات و فضای ورزشی به قدری کم است که ورزشکاران رشته کاراته مجبورند قید تمرین در فضای ورزشی را بزنند.
وی با اشاره به کمبود اعتبارات هیات ورزشی کاراته خوزستان گفت: ورزشکاران این رشته ناچار هستند برای حضور در رقابت های کشوری با هزینه شخصی به این مسابقات بروند که با توجه به مشکلات مالی، ادامه این روند امکان پذیر نیست.
عضو تیم مناطق نفتخیزجنوب معتقد است: برای رشد این رشته ورزشی باید از امکانات استانی برای توسعه این ورزش پرطرفدار استفاده کرد ضمن آنکه باید تغییراتی در شیوه کاری و ترکیب مدیریت هیات کاراته استان به وجود آید تا بتوان از امکانات کم برای توسعه بیشتر این ورزش بهره گرفت.
اسکندری19ساله رامهرمزی در ادامه با اشاره به اینکه قرار بود در تیم کاراته مناطق نفتخیز جنوب تنها بازیکنان بومی باشند افزود: امسال این تیم از استان های دیگر بازیکن جدید جذب کرد که به نظر می رسد با توجه به استعدادهای خوب در این رشته ورزشی در خوزستان، کار درست و کارشناسی نبوده است.
وی با اشاره به اینکه در چهار سال گذشته به دلیل مشکلات مالی و اعتباری هیچ مسابقه استانی در رشته کاراته نداشتیم گفت: تعطیلی این مسابقات به روند رو به رشد رشته کاراته لطمه وارد می کند و ورزشکاران از حالت آمادگی و حضور در مسابقات کشوری دور می شوند.
وی افزود:غفلت مسوولان ورزش نفتخیز جنوب از تیم فصل گذشته (حاضر در مسابقات سوپر لیگ کشور) که با جوانان این استان پای به مرحله مسابقات گذاشته بود سبب شده بازیکنانی که شبانه روز و با هزینه و سرمایه باشگاه، سیر تکاملی و تجربه اندوزی را کسب کردند آنها را از جمله مرا از تیم کنار بگذارند و جای آنان را غیربومی ها بگیرند.
دبیر هیات ورزشی کاراته خوزستان نیز در گفت و گو با ایرنا، با تایید ناکافی بودن امکانات ورزشی و تجهیزاتی این ورزش در استان گفت: اعزام ورزشکاران به مسابقات تمام سبکی کاراته با هزینه این هیات انجام می شود، ولی هزینه شرکت در مسابقات تک سبکی کاراته برعهده ورزشکاران متقاضی است.
"محمد سرکوهکی" با اشاره به وجود 20هزار ورزشکار رشته کاراته در خوزستان افزود: امکانات ورزشی خوزستان پاسخگوی نیاز ورزشکاران نیست ولی این مشکل خاص خوزستان نیست و در همه جای کشور امکانات ورزشی برای رشته کاراته محدود است.
وی با اشاره به اینکه ورزشکاران خوزستانی در مسابقات جهانی کاراته در گرجستان و ترکیه با هزینه شخصی پای به این رقابت ها گذاشتند گفت: اعتبارات 30میلیون ریالی این هیات برای یک سال به هیچ وجه کافی نیست.
سرکوهکی پیدا کردن اسپانسر(حمایت کننده) را تنها راه برای حمایت از تیم ها و ورزشکاران رشته کاراته عنوان کرد.
646/640
24/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]