تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از مكّه بر گردد و تصميم داشته باشد كه سال بعد هم به حجّ برود، بر عمرش افزو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830118800




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۵ راه برای اینکه یک روزه عکاسی‌تان را بهتر کنید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۱۵ راه برای اینکه یک روزه عکاسی‌تان را بهتر کنید
نیازی نیست که شما برای عکسبرداری بهتر، لزوما عکاس حرفه‌ای باشید! هنر عکاسی بیشتر تحت تاثیر نحوه دید شما از سوژه‌ها قراردارد تا اینکه چه مقدار در کار با امکانات دوربین خبره هستید.
آفتاب: ویژگی‌ها و امکانات بیشتر دوربین مطمئنا در بازده کلی عکاسی اثرگذار است اما در نهایت چشمِ پشت لنزدوربین است که باعث ایجاد تفاوت اصلی بین کارهای قوی و ضعیف می‌شود.


به گزارش آفتاب، سایت فارنت در ادامه نوشت: اینجا باهم 15 راه ساده برای عکاسی بهتر را بررسی می‌کنیم که تمامی کاربران می‌توانند از آنها کمک بگیرند:


از هر سوژه‌ای فقط از نقطه مقابل صورت خود از ارتفاع قدتان عکس نگیرید. سعی کنید برای مثال روی زمین بنشینید ویا به بالای بام و بالکن بروید و از دید یک پرنده عکس‌برداری کنید. اینکار باعث خواهدشد سوژه‌های شما متفاوت‌تر و جذاب‌تر به‌نظر بیایند.


2 – جلو صحنه یا همان پیش‌نما را خالی نگذارید


اگر سوژه شما در نقطه دورتری قرار دارد میتواند یک پیش‌نمای خالی در عکس بوجود بیاورد که باید شما این صحنه جلو سوژه را با یک سوژه فرعی دیگر پر کنید. در این مواقع سعی کنید بین دوربین و سوژه اصلی، یک جسم یا اِلمان متناسب در کادر عکستان قرار گیرد برای مثال یک سبد گل یا میز کافی‌شاپ روباز در عکسبرداری درون‌شهری، یا سنگ در عکسبرداری لَنداِسکیپ از طبیعت.


3 – یک فریم مناسب برای عکس انتخاب کنید


پس از عکاسی می‌توانید با قرار دادن یک فریم مناسب بر روی عکس، حداکثر تمرکز بینندگان را به سوژه عکس جلب کنید چرا که فریم ها نقش یک حصار و چارچوب مشخص را برای عکس‌هایتان بوجود می‌آورند و از حواس‌پرتی مخاطب جلوگیری می‌کنند.


4 – تمرین کنید تا در طول شب عکس بگیرید


اگر در شب و تاریکی با چشم خود میتوانید سوژه‌تان را ببینید پس میتوانید از آن عکسبرداری کنید. این قانون دوربین‌های دیجیتال است!


نگرانی عکسبرداری در نورکم را کنار گذاشته و در طول شب از خیابان‌های شهر عکس بگیرید. برای جلوگیری از لرزش عکس و ایجاد بلور، دوربینتان را ثابت کرده و ترجیحا از حالت عکسبرداری با تایمر استفاده کنید تا تماس فیزیکی با دوربین نداشته باشید. هم‌چنین کاهش ISO نیز به عکسبرداری با کیفیت بهتر در شب کمک می‌کند.


5 – به سوژه‌تان نزدیک‌تر شوید


همیشه از دور عکس نگیرید و گاهی به سوژه نزدیکتر شوید حتی به قدری که تمام کادر را پر کند! این روش را حین عکسبرداری از اشیائی که بافت ظاهری یا رنگ‌بندی خاصی دارند امتحان کنید برای نمونه از میوه یا پارچه با رنگ روشن. نتیجه کار زیبایی خواهد بود.


6 – میزان نوردهی را تغییر دهید


دوربین‌های دیجیتال به‌طور اتوماتیک Exposure یا همان میزان آشکار بود سوژه‌ها از طریق نوردهی را فقط در حالت استاندارد رعایت می‌کنند. دوربین نمی‌تواند تشخیص بدهد که سوژه چقدر روشن یا تیره است و شما می‌خواهید تصویر نهایی از لحاظ روشنایی چگونه دیده شود. پس در این مواقع باکمک کنترل نوردهی یا همان تنظیم Exposure Value (EV) روشنایی یا تیرگی عکس را دستی کنترل کنید.


7 – مراقب سرعت عکسبرداری باشید


تکان خوردن و لرزش ناخواسته دوربین به خودی‌خود بزرگترین عامل عکسبرداری ناموفق و نامطلوب است! برای مثال حین عکسبرداری با سرعت30/1 اُم ثانیه یا کمتر برای زمانی‌که دوربین را در دست گرفته و عکاسی می‌کنید امکان خراب شدن عکستان بالاست. و هم‌چنین اگر از لنزهای جانبی نیز استفاده می‌کنید سرعت 250/1 یا بیشتر را توصیه می‌کنیم. اگر در این سرعت بالا احساس کردید عکس تاریک می‌افتد میزان ISO را افزایش دهید.


8 – از سوژه‌های متحرک عکاسی کنید


برای ایجاد تنوع، سرعت شاتر دوربینتان را در حدود یک ثانیه قراردهید و برای مثال از آب روان یا اتومبیل‌های در‌حال حرکت هنگام شب عکاسی کنید. در این حالت عکستان با یک حالت بلور‌شده و حس حرکت شکل خواهدگرفت که در اکثر مواقع خلاقانه است.


9 – فلاش را فراموش کنید


اگر حین عکاسی احساس می‌کنید به استفاده از نور فلاش نیاز دارید، تنها تنظیمات ISO را افزایش دهید یا از نور های طبیعی محیط بهره بگیرید. فلاش نه تنها نتیجه مطلوبی ایجاد نمیکند، بلکه باعث آزار اطرافیان مخصوصا در محیط‌های بسته می‌شود. به همین دلیل است که عکاسی با فلاش در موزه ها و برخی از اماکن عمومی ممنوع می‌شود.


10 – فوکوس را دستی تنظیم کنید


درست است که دوربین های امروزی بسیار هوشمندند اما شاید دوربین همیشه دقیقا بر آن ناحیه مورد نظر عکاس فوکوس یا تمرکز نکند. فوکوس اتوماتیک معمولا بسته به نوع تنظیم شده، بر اشیائی که به لنز نزدیک ترند یا در وسط فریم قرار دارند تمرکز می‌کند که شما با تنظیم دستی میتوانید برروی ناحیه مورد نظر فوکوس کنید که نتیجه عکس های بهتر و حرفه‌ای‌تری خواهد بود.


11 – به تراز بودن سطح قرارگیری دوربین حین ثبت عکس توجه داشته باشید


هیچ‌چیز به اندازه خط افق کج و شیب‌دار در عکس‌های دورنمای مناظر آزاردهنده نیست! اگر حین عکاسی لَنداِسکیپ دوربینتان را هرچند به‌ مقدار کمی به‌سمت بالا خم میکنید، این کار میتوانید به خراب‌شدن کار نهایی منجرشود پس دوربینتان را تراز نگه‌دارید و درصورت امکان با کمک سه‌پایه اینکار را دقیق‌تر انجام دهید.


12 – در عکاسی پُرتره از افراد، بیش‌از حد نزدیک نشوید


ممکن است همه ما به عکاسی از صورت افراد مختلف علاقه‌مند باشیم ولی نکته اساسی موفقیت در این زمینه نزدیک نشدن بیش از حد به شخص موردنظر است. اگر فاصله‌تان را حفظ نکنید باعث خواهید شد بخش‌هایی از صورت متفاوت تر از واقعیت ثبت شوند ازجمله بینی که به لنز نزدیکتر از سایر قسمت هاست. به‌همین خاطر برای ایجاد پرسپکتیو طبیعی‌تر و نتیجه واقعی‌تر در پُرتره‌ها، از سوژه فاصله بگیرید و در عوض درصورت نیاز زوم کنید.


13 – صبور باشید


شاید این مسئله‌ای واضح و ساده باشد ولی برخی اوقات نادیده گرفته‌می‌شوند. اگر حین عکاسی خورشید در پشت ابر قرار دارد و صحنه را تاریک‌تر کرده یا مثلا افرادی در مقابل سوژه شما قرار گرفته‌اند عجله نکنید و تا مهیا‌شدن شرایط عکاسی صبر کنید. جزئیات است که فرق میان یک عکس عالی و عکس دارای اشکال را آشکار می‌سازد. عکاسی فقط انتخاب سوژه نیست بلکه انتخاب زمان مناسب نیز ضروری است.


14 – به پس‌زمینه عکس توجه داشته باشید


به قدری روی سوژه‌تان متمرکز نشوید که صحنه پشت آن را که در عکس می‌افتند فراموش کنید. بکگراند و پشت صحنه به اندازه خود سوژه اهمیت دارد. در پس‌زمینه ممکن است اشیائی وجود داشته باشد یا منظره‌ای که در شرایط گوناگون تاثیرات مختلفی روی عکس نهایی میگذارند. پس با حوصله از چندین زاویه نسبت به پس‌زمینه‌های مختلف محل دوربین را تغییر دهید و عکاسی کنید تا بعدا عکس مطلوب را انتخاب نمایید.


15 – تنظیمات دوربین را قفل کنید


اگر دوربینتان برروی شیء موردنظرتان فوکوس نمی‌کند یا نوردهی مطلوبی ندارد شاید دلیل آن این‌است که شما بعد از انجام فوکوس و سایر تنظیمات اتوماتیک، زاویه دوربین را تغییر می‌دهید و بعد دکمه شاتر را برای بار دوم فشار داده و عکس را ثبت می‌کنید. برای جلوگیری از تنظیم دستی همه مشخصه‌ها، ابتدا زاویه‌دید موردنظر خود را انتخاب کرده و دوربین را ثابت نگه‌دارید سپس شاتر را تا نصف فشار‌دهید تا تنظیمات قفل شود و عکاسی کنید.




تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن